dagens look og hverdagsliv

Det var sommer i Sarpsborg i dag, så jeg fant frem en enkel kjole og sandaler da vi var out and about 🙂 Det er hektiske dager for tiden, og jeg vet ikke helt hvilket bein jeg skal stå på. Jeg føler at bare et bittelite feilsteg kan rase hele kabalen, så jeg går med tunga rett i munnen, krysser av på lister hele dagen både fysisk og psykisk og håper bare at vi kommer i mål med alt vi skal og må gjøre før vi reiser på søndag. Tenk det! Søndag er det allerede avreise for årets første sommerferie – vi drar til Italia for å besøke Bård, Katrine og Matheo. Jeg gleder meg virkelig og håper jeg kan sette meg på flyet med den beste samvittighet. 

Middagen tok vi rett og slett ute i dag, jeg har ikke engang fått handlet inn for hele uken som vi pleier, så da ble det sånn. Veldig hyggelig med litt spontanitet i hverdagen da, noen ganger er jo faktisk det også det beste 🙂 


I morgen går turen til Oslo for møter og der blir vi hele dagen 🙂 Akkurat nå sitter jeg på kontoret og jobber litt, men jeg vil veldig gjerne ta kvelden snart – nyte en kopp varm te først. Håper dagen deres har vært fin ☀️ Det gleder meg så innmari at dere liker treningsøktene til NetFit! Ååå! Vi skal ha møte angående nettopp dette prosjektet i morgen, og jeg er så spent! Vi snakkes snart igjen, da 🙂 

11 kommentarer

 1. Flott antrekk 🙂 Hvor er sandalene fra?

 2. Spontaniteten lenge leve NÅr ukeshandling utgår her også. Så herlig med ferie snart! Vi reiser selv om tre uker. Kan jeg spørre hvor kjolen er fra? Ha en fin kveld ☺️

 3. Hvis du synes det er travelt nå i bhg-tiden… da har du et nytt uant stressnivå i vente når skolelivet begynner. Ikke for å skremme, men våren med skolebarn…. HJÆLP! Så, nyt bhg-tiden, den er megarolig i forhold til hva som kommer…. 😉

  1. Why? Har selv 1.klassing og merker ingen forskjell på stresset:p

 4. Hei, for en nydelig kjole! Hvor har du kjøpt den? 🙂 Ønsker deg ei fin uke! Klem 🙂

 5. Hei vakre! <3 Åhhh, så fin du er! I aaaalt! Så "enkelt" antrekk på en måte, men du nailer det så til de grader! Du eeeer en skjönnhet! <3 DIGGER, DIGGER! Stor klem! <3

 6. Durocker!

  Hei! Et lite tips for å takle stresset: Meditasjon. Det trenger ikke ta mer enn 5-10 minutter. Sjekk f.eks ut denne videoen fra Yoga With Adriene: https://www.youtube.com/watch?v=DP3BE1ezThE

  Det her fikser du! -ha en god dag!

 7. Hvor i Italia skal dere?☺️ Skal dere bo på hotell? Har lyst å feriere der selv

 8. Likte kjolen sååå godt! Hvor er den fra? Nylig kjøpt? Håper på svar☺️

 9. Hvor er kjolen fra? Ser vi er mange som lurer! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *