dagen min var så fin

I dag har vi vært på harrytur! Jeg tuller ikke når jeg sier at det må være ett år, eller i hvert fall rett i nærheten, siden vi var der for å handle forrige gang. Egentlig litt tullete, ettersom vi bor så nærme og det er jo så greit å hamstre for eksempel pepsi max eller farris når vi faktisk drikker en del av det. Blant annet 🙂 

I dag dro vi med oss mamma og pappa, og fikk i tillegg tid til en lunsj i solen før vi måtte dra tilbake. Effektive som få, men det var så koselig 🙂 Jeg hadde sett for meg en diger porsjon med blåskjell, men dessverre hadde de ikke det, så da ble det reker i stedet. Altså – jeg klager ikke! Det var HELT ok! Det ser du sikkert 😉 Luksus på en helt vanlig onsdag! 

min fine mamma 💕 

skjørt bikbok / jakke gina tricot + anine bing / topp zara 


Nå skal Lars-Kristian og jeg ut og løpe en tur! Det blir så deilig – fikk ikke startet dagen med trening verken i dag eller i går, så jeg er klar som et egg! Håper dagen deres har vært fin 🙂 

6 kommentarer

 1. Mina kristensen

  Hvilken krølltang bruker du for å krølle håret ditt??

 2. Merker du noe av at blogging begynner å dø litt ut og at andre kanaler som fks YouTube, pod, insta osv er mere interessant for leserne? 🙂

 3. Hvor er 17 mai bord innlegget!! Nå er jeg skikkelig rar, men kom liksom ikke helt i 17 mai mood, og nå skjønte jeg hvorfoe! Tradisjon tro å følge deg og dine forbredelser

 4. Monica M. B

  He he. De som bor nærmest grensen er de som er der sjeldent i følge min erfaring m kjente i det samme fylket som deg. ;o) Som oftest når det er besøk fra Langtvekkistan.

 5. Katrine

  Hva heter skjørtet og når ble det kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke dessverre :/ Kjøpte det på BikBok i vinter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *