5 påleggsfavoritter

Jeg er glad i smoothie bowls til lunsj, men til frokost tar jeg gjerne hjemmelaget knekkebrød – og hvem sa at det trenger å være kjedelig? Jeg har masse tips til hva du kan ha som pålegg i stedet for den trøtte servelaten eller gulosten (nå skal det faktisk sies at jeg synes alt det jeg nettopp nevnte er utrolig digg da, men variasjon er stikkordet) Har du litt god tid en morgen, for eksempel en lørdag eller søndag, da er du nødt til å imponere med disse påleggsvariantene. Altså – dette er snadder, dere! Her kommer fem tips til hva du kan ha som pålegg på knekkebrødet, som i tillegg er fint for dyrene våre 🌿 

Ricotta toppet med bananskiver og honning – hallo?! Ja, takk! Denne kombinasjonen er nesten uslåelig.

Banan på skiva kan du bruke til så mye, og sammen med peanøttsmør og kakaonibs blir det nesten som en liten dessert. 

Ricotta er også snaddermat sammen med jordbær, bjørnebær og sitronmelisse. 

Cottage cheese med jordbær, en liiten klype pepper og frisk sitronmelisse. Mmm 🙂 

Avocado, cherrytomater, litt pepper og masse alfalfaspirer er også helt fantastisk godt sammen 🌿  


Håper du fikk litt tips til hva du kan ha på skiva eller knekkebrødet neste gang – egentlig er det kun fantasien som setter grenser 🙂 

17 kommentarer

  1. Mmmmmmmm blir sulten av slike innlegg altså :p SÅ mye godt! Lekre bilder 😀

  2. Deilig! Hvis du vil prøve å lage eget pålegg med masse grønt anbefaler jeg å ta en titt på bloggen Veganmisjonen! Der er det så mye godt:)

  3. Så mye snadder 🙂 cottage cheese på knekkebrød virket intresangt. Takk for fint innlegg 😀

  4. Oh, perfect sandwichs, no doubt, dear Caroline!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  5. Emilie Eriksen

    Nam, så godt det ser ut! Takk for tips til gode pålegg. Er så klassisk at man spiser det samme om og om igjen.. lager forresten fortsatt knekkebrødene du la ut oppskrift på for en stund siden. Eeeelsker de

  6. Takk for inspirasjon! Liker mat-innleggene dine!

  7. Hei vakre!❤️ Mmmmm! Det så sykt godt ut! Elsker å prøve nye ting på knekkebrød! De siste kveldene har jeg fått en hang up på knekkebrød med pesto-ost, purreløk og epleskiver! Mmmm! Hehe! Store klemmer til skjønne deg!❤️

  8. Mmm! Hummus med noe grønt er også nydelig. Eller den klassiske komboen med tomat, mozzarella/ricotta/philidelphia, havsalt, pepper og basilikum ❤️
    Og alfalfaspirer gjør underverker på alt, feks en ellers «kjedelig» skive med gulost!

    Du er så fin Caroline, forstår ikke helt kritikken om at du bidrar til kroppspress og «spiller på kropp».. De siste bildene har vært dødskule. Du er over 30, har født 2 barn, er sunn og sprek. Hadde du veid 20 kg mer og hatt hengete rumpe, samt litt ekstra her og der, så hadde nok det blitt rost opp i skyene uten én kritisk kommentar. Det syntes jeg blir feil. Alle kropper er fine, og du burde ha lov til å være selvsikker og være stolt av din egen kropp. Det er så altfor få som er det. 🙁

  9. Uten tvil Norges beste blogger!du er ekspert på varierte innlegg, og du leverer hver dag, uansett. Creds til deg Caroline

  10. Det ser helt fantastisk ut❤️

  11. Du inspirer fortsatt! Herlig innlegg.

  12. Taaaaaack för all den inspon!!

  13. Dere er bare helt RÅ på bilder! Love it! 😀

  14. Herlig ❤️

    Du kan også bruke rips istedenfor tomat på avokadoen – mmmmm

  15. Hilde Marie

    Lekkert! Elsker knekkebrød, så dette var gode tips å ta med seg! 😀

  16. Takk for flott inspo! Alle variantene skal prøves.

  17. Lekre bilder – du inspirerer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *