treningstirsdag: couples workout vol. II

reklame: NetFit 

Det var så populært med couples workout forrige gang vi lagde det, så vi kjører i gang med enda en slik økt! Det er jo innmari gøy å trene sammen, så dra med deg kjæresten, en venninne eller treningspartner og sett i gang! Dette er en helkroppsøkt hvor du ikke trenger noe annet enn enn nettopp en partner – dere skal jobbe i 20-25 minutter totalt, avhengig av tempoet dere holder, men her gjelder det å jobbe på! 👫 12 hoppende utfall⁣

👫 20 couples squats⁣

👫 10 trillebårutfall⁣

👫 6 over og under hverandre + push up⁣ (se helst video HER

👫 30 sekunder push up med partner i planke⁣

👫 30 sekunder supermann⁣ 👫 repeter 5 ganger 


Jeg blir SÅ glad om du gjør økten og tagger enten meg eller NetFit på instagram slik at jeg kan reposte det – det er skikkelig inspirerende og ikke minst gøy for andre å se også 🙂 Økten i sin helhet finner du selvfølgelig på NetFit sin instagramkonto HER. Håper du digger den like mye som meg! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *