fotoshoot og lunsj i Oslo

inneholder reklame: annonselenker gina tricot 

Hei tirsdag! I dag har vi vært i Oslo på fotoshoot med så fine folk, bare fryd og gammen! Vi ble foret med sushi underveis, men måtte likevel stoppe innom The Juicery når vi først var i nabolaget 🙂 Der har de så digge smoothiebowls, og det er jo tross alt (som dere vet) min favoritt. Mer om shooten kommer senere – her er noen bilder fra dagen: 

(annonselenke) jumpsuit HER 

(annonselenker) denimjakke HER 

Jeg har fått så mange spørsmål om denne toppen i dag, og det forstår jeg godt, den er sukkersøt, feminin og så utrolig fin! Du finner den hos nelly. 


Vi var hjemme til middagstider, og nå sitter jeg på kontoret og jobber litt. Det blir ekstra lange dager og en del å ta igjen når jeg ikke får sittet her eller jobbet med blogginnlegg som jeg pleier, så jeg blir sittende i noen timer utover. Likevel elsker jeg de dagene vi er i Oslo, det er som regel alltid for en skikkelig bra grunn at vi er der 🙂 Håper deres har hatt en tirsdag fylt med solskinn 🌸 

18 kommentarer

 1. DEN fargen kledde du virkelig.
  Jeg har sett deg i mye andre farger men ingen farger har kledd deg like godt som det som er på blusen du har på her. Its a fact!

  God 17. Mai når den tid kommer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så koselig å høre 😀 Tusen takk! God 17. mai til deg også, bare 2 dager til nå 😀

 2. Dear Caroline, you look super beautiful in all these looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena <3

 3. Jeanette

  Utrolig flotte bilder av deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette 🙂 <3

 4. camilla

  Vilka fotografier, är en fröjd att se på!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så innmari koselig at du synes det 🙂

 5. Sara Katrin

  Jeg var innom The Juicery for første gang da jeg var i Oslo med mamma forrige uke. Blei faktisk helt sjokkert over prisene der. Over 100 kr for en smoothie bowl og hele 89 kroner for en liten flaske med limonade. Helt sinnsykt.

  Jeg har riktig nok trudd at The Juicery og Juiceriet var samme greia. De lager jo samme limonaden til halvparten av prisen, men skjønte fort at det ikke var det samme. Uanz er det helt galskap å måtte punge ut 89 kr for en så liten flaske med drikke. Det gjør jeg aldri igjen, foråsidetsånn..

 6. Hei. Så på komentere på innlegget om smoothie bowl. Jeg må bare si at jeg blir helt matt av at folk skal henge seg opp i kropps bildene.
  Hvorfor er det idag blitt så tabu og vuse frem en slank kropp? Hvis det er en som er overvektig blir hun hyllet øst og vest mens de slanke blir hakket på. Jeg syntes det er mye mer skremmende og fremme fedme og overvekt frenfor sunnhet. HM har hatt noen modeller nå som er utrolig vakkre da de verken er overvektig eller syltynne. De er liksom litt normale hvis du skjønner. Måtte bare komentere dette.
  Så til alle som blir sure for og se en som er slank og trent. Tenk heller på at «wow hun må jo leve lenge og slippe mye sykdommer som følger av overvekt. Kanskje jeg skal begynne og tenke på kostholdet mitt så jeg også kan leve lenge og godt» 🙂

  1. Enig med deg Irene! Jeg ble så glad da jeg nylig så noen annonser for HM, og de hadde så fine «normale» modeller 🙂

  2. Men Iren, det går ann å fremme en sunn livsstil uten å vise fram magemusklene? Og være tynn er heller ikke ensformig med å være sunn. Caroline fremmer jo trening og et sunt kosthold på bloggen som er supert, men folk tenkte vel at bilde av magen hennes ikke var nødvendig for å selge sukkerfrie sjokoladebarer da vi allerede vet at Caroline trener hardt og lever et sunt og sukkerfritt liv.

  3. Det som er skremmende er at du setter likhetstegn mellom overvekt og usunn livsstil!! Vi er alle fra naturens side skapt forskjellige. Noen har pga sykdom eller medisinering vanskelig med å holde vekten. Slike holdninger som du har her legger sten til byrden. Å se at det er variasjoner eller årsaker til hvordan vi ser ut er å være vidsynt og omtenksom. Overvektige skal vise seg frem på lik linje med slanke, alle er like verdifulle!!

   1. Men hvorfor har det blitt helt greit og hakke og komentere på de som er slanke?
    Jeg personlig mener at det er en stor sammenheng mellom overvekt og usunn livsstil. Ja det er noen få prosent som sliter med vekt pga sykdomm og medisiner. Du viste kanskje ikke at jeg faktisk er en av dem? Jeg er ikke overvektig men sliter med pcos og derfor er det eksta viktig at jeg er super nøye med kosthold og livsstil. Ja det er kjempe vanskelig og gå ned i vekt med denne lidelsen men jeg blir utrolig motivert når jeg ser de som er slanke og trente. Jeg har greid og gå ned masse og mer blir det så det er mulig. Alt handler om viljestyrke 🙂
    Når det er sagt så sa jeg jo også at HM sine modeller er utrolig flotte nå fordi de verken er overvektige eller super tynne.

 7. Nydelig topp. Helt enig den fargen burde du bruke mere av 🙂

 8. Hei vakre!❤️ Altså…WOW så vakker du er! Toppen var som skapt for deg! Store klemmer til skjønne deg!❤️

 9. Hei 🙂 kunne du lagt ut link til toppen ? Finner den ikke på nelly 🙁

 10. Apropos denim/denimjakker og miljø: på Fretex har de masse fin denim så her er d gode muligheter for gjenbruk! Denim er også en av verstingene når d gjelder vannforbruk i produksjonen. Når d er sagt så ser du smashing ut;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *