spennende topping til smoothiebollen din

reklame: atkins 

Jeg elsker en god og fargerik smoothiebowl, og den siste tiden har jeg i tillegg toppet den med en skikkelig digg fudgebar – nemlig favoritten Caramel Fudge fra Atkins! Den ER virkelig så latterlig god og dette er du bae nødt til å prøve! Smoothiebollen blir liksom ikke stort bedre 🙂 Jeg har vært stor fan av Atkins helt fra da vi startet med lavkarbo i 2011, men du trenger absolutt ikke å spise lavkarbo for å kunne kose deg med disse 🌸 

Atkins handler først og fremst om å tilby alternativer som hjelper folk flest å redusere sukkerinntaket sitt – helt i tråd med hva WHO og helsedirektoratet mener at folk bør gjøre for å leve sunt. Atkinsbarer inneholder generelt under 5 prosent sukker, og akkurat det gjør det jo gjerne litt lettere å holde seg under 10 prosent resten av dagen. 


Jeg har alltid barer tilgjengelig i kjøkkenskuffen, slik at jeg kan ta meg en når jeg er fysen på noe etter en hard treningsøkt eller kanskje midt på dagen til tross for at jeg har spist lunsj – eller jeg inkluderer den rett og slett i lunsjen, som jeg har gjort her 😉 Det er skikkelig fint å slenge en slik i vesken om jeg for eks. skal til Oslo også, smaker HELT fantastisk til kaffekoppen eller alene. Virkelig elsker absolutt alle barene fra Atkins 🌸Sjekk ut instagramkontoen min HER nå, der har jeg en give away på den nyeste Atkinsbaren – Harvest Dark Chocolate. Mmm 🙂 

46 kommentarer

 1. Hei. Hvor mange kalorier vil du anslÄ at det er i denne porsjonen med mat tilsammen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg ikke regnet pĂ„, er ikke sĂ„Ă„ opptatt av kalorier 😀

 2. Jaaaaaaa!!!!! 🙂 😀 dette inspirerte meg sĂ„ mye! Takk, takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ bra 😀

 3. Du sier du ikke ofte spiller pĂ„ kropp og nakenhet. Men hva med bilde nr 3 – Hva er poenget med Ă„ snurre opp T-skjorten for Ă„ vise magemuskler? Det er jo nettopp den type «tilslĂžrte» bilder som er med pĂ„ Ă„ skape kroppspress om Ă„ se mest mulig trent ut eller tynn og smal. Du hadde vist bar’en like godt med Ă„ rulle t-skjorten ned igjen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Nei, jeg Ăžnsker Ă„ spille minst mulig pĂ„ kropp og mener selv at det ogsĂ„ er tilfellet. Tanken bak t-skjorten er ikke Ă„ vise frem kroppen, men jeg gjorde det fordi det ga det beste bildet etter vĂ„r mening 🙂

   Men jeg skal vĂŠre mer bevisst pĂ„ den type «tilslĂžrte» ting i fremtiden! 🙂

   1. Tommel opp for bra svar!

    NĂ„r det er sagt sĂ„ mener jeg at bilde spilte 100% pĂ„ kropp, da man kun ender opp med Ă„ se pĂ„ den trente magen og ikke bar’en. Det er hvert fall min mening, og sĂ„ kan man alltids vĂŠre enige om Ă„ vĂŠre uenige, som det heter

  2. Dette er latterlig! Hadde hun hadd noen kilo for mye hadde ingen kommentert dette! Hvis dere ikke tÄler Ä se en flott godt trent kropp, mÄ dere finne noen andre Ä fÞlge, rett og slett! Det er opp til dere! GO CARO og hennes flotte kropp, som hun har lov Ä vise frem pÄ akkurat samme mÄte som ALLE andre!!!

   1. Beate, du har jo misset hele poenget, og det sÄ til de grader. Caroline er flott, det er bra hun selv syns hun er flott, og hun har sin fulle rett til Ä gjÞre akkurat som hun vil.
    Men hva tror du skaper mest kroppspress? Bilder i sosiale medier som Caroline over, eller bilder av noen med «noen kilo for mye» som du kaller det? Det sammenligningen blir for dÄrlig, og viser bare barnsligheten bak argumentasjonen og at man ikke evner eller Þnsker Ä diskutere pÄ mer saklig grunnlag. Det blir som Ä dra misunnelseskortet hver bidige gang.
    Og fÞr noen sier det: Nei bilde i seg selv alene er ikke «ille». Det er mengden over en lengre periode feks, budskapet man Þnsker Ä ha etc.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ida: Jeg tror kanskje det reageres fordi det oppleves som veldig konservativt Ä mene at et magebilde som i dette innlegget kan bidra til kroppspress. Om man ikke skal kunne legge ut den type bilder sÄ legger man ganske sterke fÞringer for hva som er greit og ikke greit.

   3. Å vise magen er jo relevant i dette tilfellet. Det handler om Atkins som handler om Ă„ minske sukkerinntaket. Dette er mest aktuelt for dem som er opptatt av trening, kropp og kanskje vekt og/eller vektnedgang. Det er jo ikke da unaturlig Ă„ bruke kropp som et virkemiddel. Blir sĂ„ feil Ă„ trekke frem «kroppspress»-kortet. Vi har kommet til 2019. Hun viser mage, og fĂ„r beskjed om Ă„ dekke seg til fordi hun viser «for mye» og spiller for mye pĂ„ kropp. Vet du hva! Det fĂ„r holde! Ingenting er fake pĂ„ Caroline. Kroppen er ekte, sunn og trent. Og nei, jeg tror ikke bar’en hadde kommet like godt frem, eller solgt like bra om Caroline hadde dekt seg til. Folk skriver jo at de blir inspirert og motivert – og jeg tror ikke det handler om dekorasjonen av smoothiebowlen… Om hun spiller pĂ„ kropp eller ei, hvilken rolle spiller det?! Enig med Beate her. Det blir for dumt, faktisk. Det er jo ikke akkurat sĂ„nn at hun stĂ„r her og reklamerer for sko i undertĂžyet..

   4. Beate: Selvsagt ville folk reagert, men de ville heller pÄpekt at hun da hadde fremmet fedme og usunn livsstil. Kropp er et sensitivt tema, uavhengig av kroppen som skaper diskusjon.

 4. Du sa for noen dager siden at du skulle legge ut bilder/film av «min bestemor/min bestefar» bÞkene som stort pÄ Instagram, har jeg gÄtt glipp av det?

  Ønsker deg en flott dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke fĂ„tt tid til ennĂ„ :O Skal fĂ„ gjort det i lĂžpet av de neste dagene! 🙂

   Ha en fin dag du ogsÄ <3

  2. Enig med beate her. Ikke noe kroppspress med dette bildet og innlegget! Caroline er en himla sprek og aktiv forbilde, som ser veldig godt ut. Hun har en kjempe flink til Ă„ vise hvordan en sunn livstil kan se ut!

 5. Skikkelig digg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 6. Helt enig med Ida. Du sier du ikke spiller pĂ„ kropp, men faktisk sĂ„ gjĂžr du det ganske mye. Spesielt pĂ„ instastoryene. Og nettopp i settinger der det er unĂždvendig. Den er litt tynn den da; Ă„ si at det bildet ble best med tskjorta oppe. Tanken VAR nok Ă„ vise frem kroppen, Caroline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fĂ„r vĂŠre enige om Ă„ vĂŠre uenig, Lisa 🙂 Vi har nok litt ulike oppfatninger om hva Ă„ «spille pĂ„ kropp» egentlig er. Men jeg skal forsĂžke Ă„ vĂŠre enda mer bevisst 🙂

  2. Men I alledager
 hva er vitsen med Ă„ kommentere BARE for Ă„ kommentere? Slutt Ă„ fĂžlge henne da vell, dersom du synes hun er FOR mye naken for deg!!
   Å forresten, hvorfor skulle ikke Caroline fĂ„ vise frem kroppen sin dersom hun Ăžnsker det? I dagens samfunn er det fokus pĂ„ : «kropp er kropp», og er ikke det topp?
   Nett troll blir man tydeligvis ikke kvitt!
   Caroline, jeg heier pÄ deg uansett! <3

  3. LISA. Hva er poenget hele tiden , rett i kommentarfelt med negative kommentarer. Reagerte ikke pÄ dette bilde i det hele tatt og ikke de pÄ IG heller. Snakk om Ä lete etter feli Ä noe Ä ta C pÄ. Vil tro de aller fleste som leser bloggen til Caroline er voksne, og da blir vel ikke en pÄ virket av dette ? Da bÊr en logge av SOME generelt tenker jeg, fÄr da slipper en Ä bli mÞtt av en liten bit av en bar mage, rygg vendt mot kamera med Bh etc. De kritiserer og kommenterer negativt, men ser ikke hvordan det herjes i kommentarfeltet, tatt fullstendig av med mye sure negative kommentarer de siste ukene. Synes det er verre Ä vÊre nettroll enn disse bildene til Caroline

  4. Latterlig! Hva med Ä gjÞre meg fornÞyd da?!?! Jeg vil gjerne se mer kropp jeg! Haha! Skal jeg klage og syte til Caroline at: nÄ mÄ du legge ut mer av kroppen din, du viser for lite kropp?!?!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beate: Haha 😀

 7. Bildene er delikate og fine. Enig med de over her at t-skjorten kunne vĂŠrt rullet ned. Kanskje dumt spĂžrsmĂ„l, men vil man ikke kutte enda mer i sukkerinntaket ved Ă„ droppe sjokoladen? Det ser jo godt ut, men for meg virker det litt underlig Ă„ ha sjokolade oppĂ„ smoothien, selv om den er aldri sĂ„ sunn. Men sĂ„ er jeg kanskje ikke helt rette publikum for smoothie bowl-trenden uansett 🙂

 8. Ă…Ă„, sĂ„ deilig! Kan jeg spĂžrre hvilken mĂŒsli du har brukt? Og du har vell ikke brukt dette nĂ„, men hvor fĂ„r jeg tak i et digg peanĂžttsmĂžr? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg ikke brukt noe mĂŒsli, pleier egentlig ikke Ă„ bruke det sĂ„ mye 🙂 PeanĂžttsmĂžret kjĂžper vi pĂ„ Meny, eller laget selv: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/03/29/lag-ditt-eget-peanottsmor/

 9. Hei flotte Caroline!❀ Fin bowl! Elsker inspo til det! Og med det samme vil jeg si: WOW! Tenk at du har fĂždt 2 barn og har en sĂ„ stram og fin kropp! Creds til deg for Ă„ vĂŠre sĂ„ godt trent, du har lang ned mye arbeid i trening i maaange Ă„r! Det fĂ„r man igjen for! GOALS kaller jeg det! Digger deg! Store klemmer til deg og dine!❀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 10. Er det mulig Ä fÄ kjÞpt veskene dine fra Adax fremdeles? Finner de ikke pÄ noen nettside nemlig. Jeg synes de er sÄ fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre 🙁

 11. Men,, hvorfor har bloggen begynt med sÄ mye av kropps relaterte bilder? Syntes bloggen var bra nok som den var jeg! Med interiÞr, hage, reiser, og det har jo blitt mindre av cafe og kaffekopper, sÄ blogger har absolutt tatt til seg saklig kritikk, og det er bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke begynt med det, Meg 🙂 Innholdet er det samme som som fþr, ett bilde forandrer ikke det 🙂

   1. Enig med Caroline! Hun har ikke begynt med noe kroppsfokus i det hele tatt! Jeg personlig synes ikke dette er et bilde med noe kroppspress i det hele tatt! Ta dere en chill pill! Kommer vel pĂ„ det samme om hun knyter opp en t-skjorte eller stĂ„r i en trenings bh vel? For da tipper jeg fĂŠrre hadde reagert! Haha, mĂ„ le av denne smĂ„ligheten ass…. Finnes det virkelig ikke mye viktigere ting Ă„ reagere pĂ„ i verden? Hah… Jaaaa til kropp i alle fasonger!!!

 12. SkjÞnner ikke greia jeg.. fader blir inspirert av den kroppen jeg! La oss ikke bare hate pÄ hverandre men heie pÄ hverandre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

   SĂ„ hyggelig! Jeg er helt for Ă„ bekjempe kroppspress, men jeg synes ikke at dette var over grensen.

 13. Her var det mye rare kommentarer..
  Trudde smoothiebollen var aktuell innlegg, her.. Den syntes hverfall jeg sÄ god ut og takk for tips:)

  1. Helt enig : D

 14. Enig i at den atkinsbaren er supergod, men vil bare advare om at den kan vÊre litt uheldig om man fÄr lett vondt i magen.

 15. JĂžyemeg! 😀 jeg skrev tidligere her at jeg ble inspirert av smoothiebowlen. Kom ikke pĂ„ magebilde en gang, at det var noe veldig som provoserer til kroppspress. Det finnes da mange andre influencere der ute som slenger seg rundt halv nakne og i bittesmĂ„ bikinier. Jeg synes nesten C mĂ„ fĂ„ lov Ă„ vise magen av og til hvis hun vil det. Uten at hun skal dĂžmmes nord Ă„ ned.

 16. Dette sĂ„ godt ut! Ble sĂ„ inspirert at jeg gikk en tur til butikken etter jobb i dag og kjĂžpte en sĂ„nn bar, og den var virkelig supergod – skal ha resten av den pĂ„ smoothie-bollen i morgen tidlig:) Takk for tips!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 😀

 17. Det sÄ utrolig godt ut, hvilke frÞ har du brukt som topping?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har brukt bla. hampefrþ og bipollen denne gangen 🙂 Bruker litt forskjellig fra gang til gang, lager gjerne et innlegg om det 🙂

 18. Blir ikke t-skjorten din veldig skrukkete nÄr du knyter den opp sÄnn?

 19. Er den glutenfri?

 20. Er litt skeptisk til sĂ„nne barer, ofte er de ikke sĂ„ sunne som de gir seg ut for Ă„ vĂŠre. Men at den har lite sukker er et pluss. Jeg foretrekker frokost som ikke smaker sĂžtt, med unntak av havregrĂžt med banan, bĂŠr osv. Likevel ser smoothiebowl fristende ut, det trenger jo ikke vĂŠre frokost. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *