spennende topping til smoothiebollen din

reklame: atkins 

Jeg elsker en god og fargerik smoothiebowl, og den siste tiden har jeg i tillegg toppet den med en skikkelig digg fudgebar – nemlig favoritten Caramel Fudge fra Atkins! Den ER virkelig så latterlig god og dette er du bae nødt til å prøve! Smoothiebollen blir liksom ikke stort bedre 🙂 Jeg har vært stor fan av Atkins helt fra da vi startet med lavkarbo i 2011, men du trenger absolutt ikke å spise lavkarbo for å kunne kose deg med disse 🌸 

Atkins handler først og fremst om å tilby alternativer som hjelper folk flest å redusere sukkerinntaket sitt – helt i tråd med hva WHO og helsedirektoratet mener at folk bør gjøre for å leve sunt. Atkinsbarer inneholder generelt under 5 prosent sukker, og akkurat det gjør det jo gjerne litt lettere å holde seg under 10 prosent resten av dagen. 


Jeg har alltid barer tilgjengelig i kjøkkenskuffen, slik at jeg kan ta meg en når jeg er fysen på noe etter en hard treningsøkt eller kanskje midt på dagen til tross for at jeg har spist lunsj – eller jeg inkluderer den rett og slett i lunsjen, som jeg har gjort her 😉 Det er skikkelig fint å slenge en slik i vesken om jeg for eks. skal til Oslo også, smaker HELT fantastisk til kaffekoppen eller alene. Virkelig elsker absolutt alle barene fra Atkins 🌸Sjekk ut instagramkontoen min HER nå, der har jeg en give away på den nyeste Atkinsbaren – Harvest Dark Chocolate. Mmm 🙂 

46 kommentarer

 1. Helen E.

  Hei. Hvor mange kalorier vil du anslå at det er i denne porsjonen med mat tilsammen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg ikke regnet på, er ikke såå opptatt av kalorier 😀

 2. Jaaaaaaa!!!!! 🙂 😀 dette inspirerte meg så mye! Takk, takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀

 3. Du sier du ikke ofte spiller på kropp og nakenhet. Men hva med bilde nr 3 – Hva er poenget med å snurre opp T-skjorten for å vise magemuskler? Det er jo nettopp den type «tilslørte» bilder som er med på å skape kroppspress om å se mest mulig trent ut eller tynn og smal. Du hadde vist bar’en like godt med å rulle t-skjorten ned igjen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Nei, jeg ønsker å spille minst mulig på kropp og mener selv at det også er tilfellet. Tanken bak t-skjorten er ikke å vise frem kroppen, men jeg gjorde det fordi det ga det beste bildet etter vår mening 🙂

   Men jeg skal være mer bevisst på den type «tilslørte» ting i fremtiden! 🙂

   1. Tommel opp for bra svar!

    Når det er sagt så mener jeg at bilde spilte 100% på kropp, da man kun ender opp med å se på den trente magen og ikke bar’en. Det er hvert fall min mening, og så kan man alltids være enige om å være uenige, som det heter

  2. Dette er latterlig! Hadde hun hadd noen kilo for mye hadde ingen kommentert dette! Hvis dere ikke tåler å se en flott godt trent kropp, må dere finne noen andre å følge, rett og slett! Det er opp til dere! GO CARO og hennes flotte kropp, som hun har lov å vise frem på akkurat samme måte som ALLE andre!!!

   1. Beate, du har jo misset hele poenget, og det så til de grader. Caroline er flott, det er bra hun selv syns hun er flott, og hun har sin fulle rett til å gjøre akkurat som hun vil.
    Men hva tror du skaper mest kroppspress? Bilder i sosiale medier som Caroline over, eller bilder av noen med «noen kilo for mye» som du kaller det? Det sammenligningen blir for dårlig, og viser bare barnsligheten bak argumentasjonen og at man ikke evner eller ønsker å diskutere på mer saklig grunnlag. Det blir som å dra misunnelseskortet hver bidige gang.
    Og før noen sier det: Nei bilde i seg selv alene er ikke «ille». Det er mengden over en lengre periode feks, budskapet man ønsker å ha etc.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ida: Jeg tror kanskje det reageres fordi det oppleves som veldig konservativt å mene at et magebilde som i dette innlegget kan bidra til kroppspress. Om man ikke skal kunne legge ut den type bilder så legger man ganske sterke føringer for hva som er greit og ikke greit.

   3. Helene

    Å vise magen er jo relevant i dette tilfellet. Det handler om Atkins som handler om å minske sukkerinntaket. Dette er mest aktuelt for dem som er opptatt av trening, kropp og kanskje vekt og/eller vektnedgang. Det er jo ikke da unaturlig å bruke kropp som et virkemiddel. Blir så feil å trekke frem «kroppspress»-kortet. Vi har kommet til 2019. Hun viser mage, og får beskjed om å dekke seg til fordi hun viser «for mye» og spiller for mye på kropp. Vet du hva! Det får holde! Ingenting er fake på Caroline. Kroppen er ekte, sunn og trent. Og nei, jeg tror ikke bar’en hadde kommet like godt frem, eller solgt like bra om Caroline hadde dekt seg til. Folk skriver jo at de blir inspirert og motivert – og jeg tror ikke det handler om dekorasjonen av smoothiebowlen… Om hun spiller på kropp eller ei, hvilken rolle spiller det?! Enig med Beate her. Det blir for dumt, faktisk. Det er jo ikke akkurat sånn at hun står her og reklamerer for sko i undertøyet..

   4. Beate: Selvsagt ville folk reagert, men de ville heller påpekt at hun da hadde fremmet fedme og usunn livsstil. Kropp er et sensitivt tema, uavhengig av kroppen som skaper diskusjon.

 4. Du sa for noen dager siden at du skulle legge ut bilder/film av «min bestemor/min bestefar» bøkene som stort på Instagram, har jeg gått glipp av det?

  Ønsker deg en flott dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke fått tid til ennå :O Skal få gjort det i løpet av de neste dagene! 🙂

   Ha en fin dag du også <3

  2. Enig med beate her. Ikke noe kroppspress med dette bildet og innlegget! Caroline er en himla sprek og aktiv forbilde, som ser veldig godt ut. Hun har en kjempe flink til å vise hvordan en sunn livstil kan se ut!

 5. Skikkelig digg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 6. Helt enig med Ida. Du sier du ikke spiller på kropp, men faktisk så gjør du det ganske mye. Spesielt på instastoryene. Og nettopp i settinger der det er unødvendig. Den er litt tynn den da; å si at det bildet ble best med tskjorta oppe. Tanken VAR nok å vise frem kroppen, Caroline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi får være enige om å være uenig, Lisa 🙂 Vi har nok litt ulike oppfatninger om hva å «spille på kropp» egentlig er. Men jeg skal forsøke å være enda mer bevisst 🙂

  2. Men I alledager… hva er vitsen med å kommentere BARE for å kommentere? Slutt å følge henne da vell, dersom du synes hun er FOR mye naken for deg!!
   Å forresten, hvorfor skulle ikke Caroline få vise frem kroppen sin dersom hun ønsker det? I dagens samfunn er det fokus på : «kropp er kropp», og er ikke det topp?
   Nett troll blir man tydeligvis ikke kvitt!
   Caroline, jeg heier på deg uansett! <3

  3. LISA. Hva er poenget hele tiden , rett i kommentarfelt med negative kommentarer. Reagerte ikke på dette bilde i det hele tatt og ikke de på IG heller. Snakk om å lete etter feli å noe å ta C på. Vil tro de aller fleste som leser bloggen til Caroline er voksne, og da blir vel ikke en på virket av dette ? Da bær en logge av SOME generelt tenker jeg, får da slipper en å bli møtt av en liten bit av en bar mage, rygg vendt mot kamera med Bh etc. De kritiserer og kommenterer negativt, men ser ikke hvordan det herjes i kommentarfeltet, tatt fullstendig av med mye sure negative kommentarer de siste ukene. Synes det er verre å være nettroll enn disse bildene til Caroline

  4. Latterlig! Hva med å gjøre meg fornøyd da?!?! Jeg vil gjerne se mer kropp jeg! Haha! Skal jeg klage og syte til Caroline at: nå må du legge ut mer av kroppen din, du viser for lite kropp?!?!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beate: Haha 😀

 7. Bildene er delikate og fine. Enig med de over her at t-skjorten kunne vært rullet ned. Kanskje dumt spørsmål, men vil man ikke kutte enda mer i sukkerinntaket ved å droppe sjokoladen? Det ser jo godt ut, men for meg virker det litt underlig å ha sjokolade oppå smoothien, selv om den er aldri så sunn. Men så er jeg kanskje ikke helt rette publikum for smoothie bowl-trenden uansett 🙂

 8. Åshild

  Åå, så deilig! Kan jeg spørre hvilken müsli du har brukt? Og du har vell ikke brukt dette nå, men hvor får jeg tak i et digg peanøttsmør? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg ikke brukt noe müsli, pleier egentlig ikke å bruke det så mye 🙂 Peanøttsmøret kjøper vi på Meny, eller laget selv: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/03/29/lag-ditt-eget-peanottsmor/

 9. Hei flotte Caroline!❤️ Fin bowl! Elsker inspo til det! Og med det samme vil jeg si: WOW! Tenk at du har født 2 barn og har en så stram og fin kropp! Creds til deg for å være så godt trent, du har lang ned mye arbeid i trening i maaange år! Det får man igjen for! GOALS kaller jeg det! Digger deg! Store klemmer til deg og dine!❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 10. Er det mulig å få kjøpt veskene dine fra Adax fremdeles? Finner de ikke på noen nettside nemlig. Jeg synes de er så fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre 🙁

 11. Men,, hvorfor har bloggen begynt med så mye av kropps relaterte bilder? Syntes bloggen var bra nok som den var jeg! Med interiør, hage, reiser, og det har jo blitt mindre av cafe og kaffekopper, så blogger har absolutt tatt til seg saklig kritikk, og det er bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke begynt med det, Meg 🙂 Innholdet er det samme som som før, ett bilde forandrer ikke det 🙂

   1. Enig med Caroline! Hun har ikke begynt med noe kroppsfokus i det hele tatt! Jeg personlig synes ikke dette er et bilde med noe kroppspress i det hele tatt! Ta dere en chill pill! Kommer vel på det samme om hun knyter opp en t-skjorte eller står i en trenings bh vel? For da tipper jeg færre hadde reagert! Haha, må le av denne småligheten ass…. Finnes det virkelig ikke mye viktigere ting å reagere på i verden? Hah… Jaaaa til kropp i alle fasonger!!!

 12. Skjønner ikke greia jeg.. fader blir inspirert av den kroppen jeg! La oss ikke bare hate på hverandre men heie på hverandre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

   Så hyggelig! Jeg er helt for å bekjempe kroppspress, men jeg synes ikke at dette var over grensen.

 13. Her var det mye rare kommentarer..
  Trudde smoothiebollen var aktuell innlegg, her.. Den syntes hverfall jeg så god ut og takk for tips:)

  1. Helt enig : D

 14. Enig i at den atkinsbaren er supergod, men vil bare advare om at den kan være litt uheldig om man får lett vondt i magen.

 15. Jøyemeg! 😀 jeg skrev tidligere her at jeg ble inspirert av smoothiebowlen. Kom ikke på magebilde en gang, at det var noe veldig som provoserer til kroppspress. Det finnes da mange andre influencere der ute som slenger seg rundt halv nakne og i bittesmå bikinier. Jeg synes nesten C må få lov å vise magen av og til hvis hun vil det. Uten at hun skal dømmes nord å ned.

 16. Dette så godt ut! Ble så inspirert at jeg gikk en tur til butikken etter jobb i dag og kjøpte en sånn bar, og den var virkelig supergod – skal ha resten av den på smoothie-bollen i morgen tidlig:) Takk for tips!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 😀

 17. Det så utrolig godt ut, hvilke frø har du brukt som topping?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har brukt bla. hampefrø og bipollen denne gangen 🙂 Bruker litt forskjellig fra gang til gang, lager gjerne et innlegg om det 🙂

 18. Blir ikke t-skjorten din veldig skrukkete når du knyter den opp sånn?

 19. Er den glutenfri?

 20. Varm_Kakao

  Er litt skeptisk til sånne barer, ofte er de ikke så sunne som de gir seg ut for å være. Men at den har lite sukker er et pluss. Jeg foretrekker frokost som ikke smaker søtt, med unntak av havregrøt med banan, bær osv. Likevel ser smoothiebowl fristende ut, det trenger jo ikke være frokost. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *