breakfast and lunch

De morningene du kan sove ut, uten at noen vekker deg, de er ganske fine 🌸 Selvfølgelig er det ingenting som kan slå følelsen små hender som dytter borti deg fordi de vil opp i sengen din, men likevel setter jeg ekstra pris på de morgentimene hvor det bare er oss to også. Det er tross alt veldig sjelden 🌸 Vi startet dagen med frokost på rommet, og som jeg nevnte i går, så ble restene bare stående på bordet etter at frokosten hadde mettet, og så ble det like gjerne lunsj også. Lang frokost, med andre ord! 


Morgentimene i dag har vært litt annerledes og heller helt normale, hektisk med barn hoppende i sengen, og felles helgefrokost. Vanvittig deilig det også! Dessuten fikk jeg kaffe servert før jeg rakk å våkne, og da blir dagen to hakk bedre uansett 🙂 Solen skinner og vi får snart besøk av tante Anette – vi skal holde på litt ute i dag og gjøre både hagemøbler og gårdsplass helt klar til 17. mai 🙂 Gleder meg! Ha en deilig lørdag 🌿

55 kommentarer

 1. Herli frokost

  1. Caroline Berg Eriksen

   Innmari godt 🙂

 2. Jeg syns det er synd at dere bruker alenetiden på hotellet med å ta bilder som skal ut i sosialmedier. At det er det dere vil bruke tiden på, og ikke hverandre. Helt merkelig prioritering…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jobben vår å ta bilder til sosiale medier, så det er ikke på noe som helst måte synd på oss 🙂

 3. Ser ut som en herlig start på dagen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kunne ikke vært bedre 😀

 4. Fantastiske nakenbilder av dere på Instagram <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, men er jo ikke naken da 😉 Like mye klær som vi bruker på stranden :p

   1. Det er en merkelig argumentasjon? «Like mye klær som på stranden». Det er vel noe som heter setting og kontekst?
    Hadde du kommet i bikini på Gullruten ville alle inkludert deg selv synes det var tacky, men på stranden er det jo åpenbart ikke det.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi er fortsatt ikke nakne :p Det var bare det som var poenget. Samme hva som er setting og kontekst. Om jeg kledde meg i undertøy på Gullruten hadde jeg fortsatt ikke vært naken, uavhengig hvor tacky det hadde vært 😀

   3. Elisabeth

    Men nakenhet spiller du på.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Akkurat disse bildene spiller på nakenhet, men det er ikke noe jeg gjør til vanlig, nei 🙂

   5. Smiley

    Hvorfor har du valgt å spille på nakenhet?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det var et fint og beskrivende bilde fra vår morgen 🙂

 5. Her kan håpe at min kommentar blir godkjent da 🙂
  Hva vil du oppnå med det nederste bildet ? Synes du det passer seg å legge ut? Jeg mener at det ikke er det samme som å legge ut et bilde fra stranden. Jeg er ikke dummere enn at jeg skjønner at du selv ser så bra at, at dette bare måtte legges ut. Men jeg synes kroppspresset bare øker og øker, og det går ut over våre unge jenter. Sånn er det bare. Jeg synes faktisk ikke man trenger å legge ut slike bilder. For hva vil man oppnå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vil ikke oppnå noe som helst, annet enn å vise frem et fint bilde som gjenspeiler vår morgen 🙂

   Jeg tror ikke løsningen på kroppspress er at folk skal slutte å legge ut bilder av kropp. Kropp er kropp og man må ha et avslappet forhold til det, å undertrykke det gjør det bare verre spør du meg.

   1. hva bygger du den påstanden på, at det ikke løser kroppspress at folk slutter å legge ut bilder av kropp? for meg fremstår utsagnet ditt som udokumentert synsing som skal gi inntrykk av å være noe av substans til å underbygge påstanden din. Jeg tenker at det er mer sannsynlig at det forholder seg motsatt – at det nettopp er det som skal til – at folk slutter å legge ut bilder av kropp. Det er jo denne eksponeringen av kropp, og den sammenligningen vi all gjør, som er det giftige i sosiale medier. Og før noen drar misunnelseskortet – nei, jeg er ikke misunnelig på kroppen din. Jeg har kropp selv.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er udokumentert synsing 😉

    Å tro at alle skal slutte å legge ut bilder av kropp er en utopi. Det kommer aldri til å skje. De som sammenligner o.l vil alltid sammenligne seg med andre, uavhengig av hva som legges ut og hvor de måtte se «kropp». Som du sier, alle har en kropp, ikke bare på bilder i sosiale medier.

 6. Benedicte

  Bildet av deg er superfint Du er overhodet ikke en som «spiller på nakenhet», men det er gøy å se deg i en annen setting i blant! Og selv om du er mamma, er du fortsatt kjæreste med mannen din Hot!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Ja, hvorfor i all verden skal man ikke få lov å ta noen fine og sexy bilder? Fordi man er mamma? 😀

   Noen ganger må man bryte opp litt 🙂

   1. så absolutt bør du ta de bildene du vil, både fine og sexy. Ingenting ved disse bildene er etter min mening så drøyt at jeg ikke tåler å se det. Å være mamma bør heller ikke stå i veien for å føle seg sexy. Som leser/følger ser jeg bare ikke mye interesse av å se andres bilder i slike settinger om du skjønner. Ikke på grunn av kroppspress som noen nevner, men rett og slett at det føles litt privat. Ser mange bloggere o.l gjør dette i mye større grad enn deg. Når ble det normalt å dele slikt med hele Norge? I dans SoMe samfunn tenker vi kanskje ikke over det, men jeg synes at det er et merkelig fenomen. Grensen mellom privatpersonen og influencer viskes nesten ut. Alt kan deles.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Cathy: Du har helt klart et poeng! Og det er jo en knivsegg som flere balanserer på i sosiale medier 🙂 Jeg deler jo ikke mange bilder av den typen, og heller ikke så mange personlige, utleverende tekster, nettop fordi jeg vil ha deler av min privatperson privat.

    Jeg gir små drypp av og til, i form av tekst og bilder, og føler derfor ikke at totalinnholdet blir for utleverende 🙂

   3. Jeg sa ikke at det ikke var lov fordi du var mamma? Jeg synes det er litt fjortis.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Da er vi uenige 🙂 Ja, mange typer lettkledde bilder er fjortis, det er jeg helt enig i. Men jeg synes ikke de bildene jeg har lagt ut er «fjortis». Tvert i mot så er de sofistikert og viser kun frem kropp på en diskret måte.

   5. Hva mener du med at bildene er sofistikert?

    Sofistikert, eg. spissfindig; elegant, raffinert; høyt utviklet, avansert.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Måten lyset brukes for å definere kroppen på 🙂 Det faller perfekt inn og skaper skygger og lyse områder.

    Raffinert er vel også et annet ord for pikant?

    Pikant, skarpt og behagelig krydret (om mat); eggende, tiltrekkende (sensuelt); dristig, våget (pikante historier).

    Sofistikert er vel en ganske passende beskrivelse med andre ord.

   7. men du skriver sofistikert, ikke pikant og raffinert..
    For meg er å spille på kropp i sammenheng med barn noe helt annet en sofistikert.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Ja, fordi sofistikert er mer dekkende 🙂 Bildet er jo ikke bare pikant, det er også elegant og avansert mtp. belysning.

    Det er ingen barn på bildene, så nå skjønner jeg ikke helt hva du mener?

   9. Anne-Grethe

    Jeg prøver igjen da jeg ikke ser at mine kommentarer er hverken ufine eller støtende:

    Skjønner du ikke at det reageres på at det publiseres både barnebilder og ‘sexy’ bilder på en og samme plattform?

    Om dere ønsker å publisere mer kunstneriske bilder (som ofte er overraskende lik naken hud) skjønner jeg ikke hvorfor dere ikke har en egen konto for det?

    Å publisere glimt fra søndagsturen på samme side som det som ikke kan tolkes som annet enn pre-sex bilder av dere som par er mildt sagt spesielt?

   10. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det synes jeg ikke er spesielt? Det er jo helt normalt?

    Mine kontoer i sosiale medier handler om meg og mitt liv, og som for de aller fleste består det av flere sider 🙂 Her publiserer jeg festbilder, familiebilder, reisebilder, barnebilder, treningsbilder, matbilder, interiørbilder, og i dette tilfellet, mer kunstneriske bilder. Det ville vært lite hensiktsmessig å dele opp i flere små kontoer for hvert tema, og det er det jo svært få som også gjør.

   11. nei, det er ikke barn med på bilde, men du skjønner nok hva jeg mener.
    Du skriver at «det er jo helt normalt» som svar til Anne – Grethe her, hva mener du er helt normalt?

   12. Caroline Berg Eriksen

    Det er helt normalt å ikke dele opp i flere kontoer, eller på en annen måte, det er unormalt å dele opp i flere kontoer. Det var det jeg mente 🙂

    Ja, vi har delt opp litt på treningsbiten, men det er et helt annet omfang og kan ikke sammenlignes synes jeg.

   13. Aha. Skjønner..
    Trodde du mente det var normalt å dele lett kledde bildet av seg selv jeg.

   14. Caroline Berg Eriksen

    Hehe 😀 Nei 😉

 7. Bildet på insta der du ligger på magen i senga. Er rompa redigert. Synes ikke den gjenspeiler rompa i » real» life. Men fint bilde.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er ikke redigert, nei 🙂

 8. Elsker bildet av deg i sengen 😀

 9. Camilla

  Alltså, min väninna är psykolog o jobbar med unga jenter. Den psykiska ohälsan bland unga ökar på ett katastrofalt sätt – det är faktum. Kroppspress är en av orsakerna och har vi inte alla ett ansvar – de unga är ju framtiden?
  Märker att jag blir lite extra ledsen när DU som är verkar vara en godhjärtad person inte ser detta. Tycker ju att du har en vidunderligt vacker blogg å gör jobbet så bra. Tänk vad du kan påverka andra tex genom att nämna kroppspress eller något annat som du brinner för… Du har ju möjlighet att verkligen göra skillnad. ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Camilla 🙂

   Alle har absolutt et ansvar, det er jeg helt enig i! 🙂 Det er derfor jeg ikke fokuserer så mye på kropp, og svært sjeldent legger ut den type bilder.

   1. Camilla

    Tack för svar. Heder åt dig som publicerar både ris och ros. Ha en härlig löpningsrunda!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Takk 🙂

 10. Jeg lurer på hvilke tanker du har rundt undertøysbildene du publiserer på Instagram? Jeg synes bildene er fotografisk sett fine, men tenker at sexy bilder av meg selv, er noe jeg ville delt med min kjære og ikke «hele verden». Ser også for meg at min tenåring hadde dødd litt innvendig hvis han eller kamerater skulle kommet over slike bilder av hans mor på nett. I tillegg prøver vi jo å lære barna nettvett, og bl.a. at det de poster på nett, blir på nett. Ville du synes det var greit om dine jenter postet slike bilder av seg selv på nett om 10-12 år? Jeg ville nok ikke ønsket det for mine jenter.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg har ikke noen problemer med å dele fine bilder av meg selv, sexy eller ikke sexy 🙂 Men jeg kan forstå at enkelte vil synes at det er for privat.

   Nelia og Naia er 12 – 17 år da, og det hadde naturligvis ikke vært greit om de gjorde det. Men nå er jeg 32, og det er jo naturligvis litt annerledes 🙂

   1. Vibeke

    Man er også et forbilde når man viser trygghet for kroppen sin. Paradoks at om du hadde vært litt overvektig hadde du fått masse kred.
    Alle som leser bloggen din vet at du jobber hardt, trener hver dag og spiser sundt.
    Synes det er flott at du minner mamma’r på at det er flere sider av å være mamma. At det er viktig å være kjærester!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Helt enig, Vibeke 🙂

    Tusen takk <3

 11. Og der våknet kritikerne fra rampelys igjen. Dette med å blande barn og sexy kropps bilder. De skriver kommentarer kun for gruff. For en gjeng . Og vi ser de samme navnene på kritiske kommentarer. At de ikke går lei ?

  1. Slapp av!! Du finner ikke mitt navn så veldig ofte, da det er kanskje 4.gangen på ca 5 år at jeg kommenterer. Er ikke det lov? Du LK, ditt navn derimot, går igjen ganske så ofte. Går ikke DU lei? Det må da jammen meg være lov å stille Caroline et spm. Hun svarte, og jeg var fornøyd med det.

  2. Anne-Grethe

   Jeg syns det blir altfor lettvint å skylde all kritikk på folk som ikke har annet å gjøre.

   Jeg vet ikke hva rampelys er, men kan love deg at mine spørsmål kommer helt fra mitt eget hode.

   Jeg kan jo respondere med at jeg ikke skjønner behovet for å forsvare en blogger som er fullt kapabel til å svare for seg selv? Blir du ikke lei?

 12. Alt man skal pirke på… Synes bildene var fine, og hva har det med saken å gjøre om andre innlegg handler om barn? Barna var ikke med i dette innlegget.

  Må si at den berettigede kritikken svekkes i flommen av usaklig hakking på ting det ikke er noe galt med.

  Dere som påstår at det eneste problemet dere har med Caroline er barneeksponering og oppfordring til overforbruk, hører dere dere selv? Absolutt alt skal jo hakkes på. Alt! Jeg synes mye ved denne bloggen er kritikkverdig, men jeg blir kvalm av flodbølgen av kritikk på usaklige ting. Og jeg ser faktisk ikke at andre bloggere får en brøkdel av samme hatet.

 13. Du har «alltid» sagt at bloggen din skal være som et magasin. Fine bilder, et glimt av hverdag, mat, inspirasjon m.m. Da vil det være en selvfølge at man kan vise flere sider av seg selv. Caroline er ikke «bare» mamma. Hun er ikke «bare» sexy i undertøy, hun er ikke «bare» opptatt av miljøet. Hun er litt av så veldig mye og som i et magasin kan man lese -litt om mye-. Et varierende innhold for å treffe flere. Og det er vel nettopp derfor det er så mange som kommer inn hit for å lese. Og er egentlig løsningen på kroppspress og ikke vise kropp? Dette er en kropp som er trent, den er sunn, den er lekker – den er naturlig! Etter å ha født 2 barn! Det må jo være til inspirasjon fremfor noe annet. Dette viser jo bare at hard jobbing/trening lønner seg og i tillegg prøver du jo og inkludere og motivere alle leserne dine til å ha like stor glede av denne treningen. Så all ære til deg og rumpa, Caroline! 😉
  Det er så innmari ofte folk skriver sånn «de unge blir så påvirket». Jeg tror at de som plages mest av disse bildene skriver på vegne av seg selv, men bruker de unge som et virkemiddel for å forsterke budskapet. For jeg tror helt ærlig, i en verden full av Kardashian-rumper og annen plastikk, så har de «unge» godt av å se en naturlig, flott kropp! Det er så mye man kan ta hverandre på her i verden, noen velger dessverre å gjøre dette – hver eneste gang sjansen byr seg. Mange klemmer til deg.

 14. Ser det er mye kritiske kommentarer under innlegget, og jeg syns det er synd at du må bruke så mye tid på å forsvare alt du gjør. Du jobber hardt, tar utrolig (!) flotte bilder, og inspirerer gjennom bloggen din. Kropp i alle fasonger bør bli heiet på, og jeg syns kvinner skal støtte hverandre istedenfor å dra hverandre ned. Håper du ikke lar negativiteten gå altfor mye inn på deg, og at du fortsetter å stråle 🙂

 15. Amalie H

  Hei Caroline! Jeg er ofte innom bloggen din, men har vell lagt igjen en kommentar 2-3 ganger iløpet av alle årene jeg har lest bloggen din. Men tilfeldigvis lå jeg hjemme syk idag og av kjedsomhet sjekket jeg kommentarfeltet ditt for å se om du hadde skrevet noe om hvor den fine undertøys/overdelen var fra. Jeg fikk mildt sagt sjokk over å se alle negative kommentarer. Jeg regner med at mange av dem er godt voksne mennesker, og jeg som er 23 år og relativt ung er dypt sjokkert over hvor barnslig voksne mennesker er. DU SÅ DØDSBRA UT, heia deg <3 Du er ikke ett dårlig forbilde innen kroppspress , tvert imot ett sunt og godt forbilde, innen både mat og trening.

 16. Hei. Hadde du lagt ut et bilde hvis du var tykk? Naturen har gitt oss ulik form og tykkelse. Ikke alle kan noe for dette. Bildene er fine og du har grunn til å være stolt. Men dessverre gir det mange av oss en følelse av å være «feil» Men det er din jobb og den gjør du bra! Vil gjerne bare vite om hva du tenker om mitt spørsmål?

 17. Bildet av deg er flott, synes jeg. @Vibeke: Man bekjemper ikke kroppspress med mer kropp. For min del tror jeg også bilder av lettkledde overvektige bidrar til kroppsfokus. Så jeg hadde ikke gitt mer kred til en overvektig enn en slank eller operert kvinne. En stund var det forfriskende å se en variasjon av kropper, ikke bare de slanke i sosiale medier. Men nå synes jeg det har tatt litt av. Bildet Caroline deler her synes jeg dog ikke er så ille.

  En ting jeg vil si, er at bilder hvor man ikke engang ser konturer av et ansikt, men bare en bar mage- det tror jeg kan gi feil signaler og virker ikke bra på meg iallfall.

 18. Kjempe fine bilder 🙂 Ser ingenting i veien med de. Hvorfor kan man ikke vise litt kropp?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *