vårfest med ELLE + UI

inneholder reklame: sponset makeup + annonselenke 

(annonselenke) jakken min finner du HER 

I går var vi på ELLE + UI sin sommerfest og det var så gøy! Vi sjekket inn på Continental for anledningen, og hit kom både Dajana for å sminke meg og Christopher for å gå sammen med oss. Jeg ELSKER at vi endelig ser hverandre en del igjen, fy søren som jeg har savnet dette mennesket! Det var innmari godt å se Dajana igjen også, vi må plutselig helt tilbake til desember for forrige gang vi møttes, så det var på høy tid 🌸 

Hahaha! Ler meg alltid ihjel sammen med hun her ❤️Jeg er generelt superblid for tiden, jeg hadde munnen på vid gap på ca. alle bilder fra i går, så det var vanskelig å finne et som så normalt ut – haha! Mai er så fiin og gjør helt klart noe med meg 🌸


Vi har sovet ut i dag, bestilte frokost på rommet og satt ved frokostbordet og jobbet mens vi spiste. Vi ble sittende såpass lenge at det plutselig ble tid for lunsj mens vi satt her også – haha 🙂 Så nå må vi komme oss på veien for å unngå rushen! Håper deres fredag er fin 🌿

17 kommentarer

 1. You have many jackets

 2. Fresh du ser ut! Skulle gjerne sett hele antrekket (det kommer kanskje:))
  Håper du kan dele inspirasjon til dekking av 17.mai bord i år også? Alltid gøy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, søte 🙂 Jeg tok faktisk ikke noe bedre bilder enn dette i går :O Men jeg hadde sorte hæler / sandaler til 🙂

   Ang. 17. mai-bord så skal jeg absolutt se hva jeg får til 😀

 3. Fine bilder! Jeg døøøør av siste bilde du la ut på Insta, altså Per Sandberg, ja Per Sandberg skriver i kommentar feltet om det er plass til en til i senga…!! Ta med han en runde da vel:::)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p Det er heldigvis bare en parodikonto :p

   1. Tenkte på det::))

  2. Kildekritikk er en fin bil

 4. Hei
  Jeg ser dere er en del på farten og prøver ut mye forskjellige reise mål
  Jeg ser dere både var på cruise og en tur på Kanariøyene , jeg vet det er 2 forskjellige reiser , men hva anbefaler du mest .
  Jeg syns det ser fint ut i mogan

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gran Canaria er kjempefint 🙂 Det kommer jo helt an på reisebudsjettet ditt og hva du ønsker å oppleve? 🙂

 5. Karoline

  Hei 🙂
  Du er så fin på håret! Bruker du fortsatt den Dyson Airwrap når du krøller og retter håret?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Jeg bruker den ikke for å rette ut håret, men jeg går alltid over med Dyson på krøllene 🙂

 6. Mina kristensen

  Hvor er den fine ørepynten din fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM 🙂

 7. Hei Du hadde på deg en nydelig hvit blondebluse i går ( selfi på badet) hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM 🙂

 8. Hei! Hvor er øredobbene som du har på deg på det første bilde fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok eller Gina Tricot, husker ikke helt :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *