detaljer på barnerommet

Jeg har endelig fått surret meg til å bestille wallstickers til rommet til Naia. Egentlig har jeg ventet lenge på peoner fra et merke som heter Rocky Mountain Decals – de er utrolig fine, men det er lang ventetid på dem i alle norske nettbutikker som jeg har kikket på, og jeg har smurt meg med tålmodighet lenge nok 😉 I min ivrige søken etter peoner å klistre på veggen, fant jeg dessuten noen jeg faktisk synes var enda finere! Disse fra That’s Mine!

Det ble litt annet med fra samme merke, spesielt falt jeg for denne nydelige kaninen – og gjett om den var populær hos hun som skal bo her også! Kanin på veggen var stor stas! Luftballongene er fra Stickstay. 

Egentlig er det et lite mirakel at disse i det hele tatt kom opp på veggen, for jeg kunne sikkert stått og plassert dem enda. Det er overraskende vanskelig å finne ut av hvordan de passer sammen og hva som ser fint ut, men jeg er veldig fornøyd med resultatet 😉 Et lite tips: bruk tack it først, så ser du hvordan det blir før du klistrer dem på 🌸


I dag står Oslo på agendaen, vi er på vei innover når dette publiseres. Jeg skal en etterlengtet tur til tannlegen ettersom jeg har mistet et skall av fortannen min (buhu! heldigvis er det ikke altfor mye, selv om jeg ser det godt selv) og er spent på hvordan det kan løses. Så er det jobb og deretter en Vårfest med Elle og United Influencers i kveld. Vi blir over til i morgen, det blir fint 🙂 Håper dagen deres er bra, her bøtter det ned, men jeg smiler likevel 🙂 Klem C 🌸

29 kommentarer

 1. Så fint det ble:) åsså så søtt med den lille detaljen, kaninen ved benken..
  Pioner er såå flotte blomster daa:)

 2. Jeanette

  Åh,det ble superfint!

 3. Veldig fine wallstickers, vi har nesten like selv. Lurer på om du har noe triks for å få de til å sitte godt på veggen? 🙂 Her løsner de dessverre fort i kantene (vi har malte gipsvegger).

  Lykke til hos tannlegen og god fest i kveld! 🙂

 4. Kjersti

  Så flott det ble 🙂 Nydelig topp, kan jeg spørre hvor den er fra?

 5. For en nydelig hvit skjorte, Caroline. Jeg klarer ikke å dy meg – må bare spørre hvor denne er fra? Kaninen var jo kjempesøt da <3

 6. Hvor er blusen din fra?? Utrolig fiiin. ..

 7. Det ble helt nydelig 🙂

 8. Elisabeth

  Så utrolig nydelig og gjennomført

 9. Pernille

  Så utrolig lekkert det rommet blir!! Fint antrekk på deg også:-)

 10. camillahovik@live.no

  Så nydelig! Kjempe søte detaljer Er navnet til Naia i tre og hvor har du fått tak i det?

  Vakkert rom en prinsesse verdig!

 11. Veldig fin blogg!
  Kunne du lagd et innlegg med tips til kjoler for sommerbryllup? 🙂 Skal i bryllup i sommer hvor det er lov med hatt og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg!

 12. Hei. Lurer på en ting. Du har reklamert for bukser fra Floyd tidligere, hvor du mente at de var så gode siden de også var litt lenger på bena enn f.eks Zara sine.. Men kan ikke huske å ha sett deg med de utover reklame-innlegget..?. Du går alltid med litt korte bukser, selv om det er vinter. Og det er fint da, men er ikke de lange så gode allikevel?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det er de 🙂 Men om jeg har på meg Floyd bukser må jeg merke innleggene med reklame, og da er det ofte jeg velger noe annet for å slippe å merke det.

   1. Hvorfor det, egentlig? Er det så slitsomt å skrive ett ekstra ord?

    Hva tenker kunden din om at du unngår å vise noe for å unngå å merke innlegget?

    Denne skjønte jeg ikke helt.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg blir kjempesliten i fingrene, det er derfor jeg ikke gjør det 😉

    Floyd tenker ikke over det så lenge jeg leverer det antall innlegg og innhold vi har blitt enig om 🙂 Men jeg liker buksene kjempegodt! De er absolutt blant mine favoritter og jeg bruker de masse 🙂

 13. Så fint!:-)
  Tips til innlegg, evnt på Instagram/snap, dagens antrekk til jentene:) husker du ofte hadde det da Nelia var liten, synes det var så inspirerende! Evnt en post om innkjøp til jentene, spesielt mot en ny årstid:) gøy å få inspirasjon til egne barn!:-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 14. Kan det virkelig være så vanskelig for norges største (og beste?) blogger, å få byttet ut header bildet en gang i blandt? 🙂 Skjønner at du ikke får ordnet det selv, men de som har det tekniske ansvaret kan vel bruke 5 minutter på å ordne det for deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 NEI! Gud som jeg ønsker ny header! Kun min feil :O Skal fikse neste uke 😀

   1. Jeanett

    Trenger ikke å bytte for min del, synes bildet er SÅ fint 😀

 15. Er jo bare fin og naturlig den header:) synes jeg da!!

 16. Husk å fikse ringen din snart!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I knoooow 🙂

 17. Hvorfor blir ikke kommentaren min publisert?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ligger litt etter på godkjenning, men kort så synes jeg ikke kommentaren passer i dette innlegget :/

 18. Enig, men noen steder måtte jeg skrive. Og jeg ville ikke gjøre det på insta.

 19. Hei!
  Har fulgt bloggen din en del år nå, synes den er kjempeflott! Fin avkobling i hverdagen! Synes det er veldig flott med alle tips om både interiør, barn og klær mm., har selv to småjenter og pusset opp hus plussplusspluss
  Synes blusen din i innlegget er kjempefin, kanskje du kan legge ut link?

 20. Hvor er bokstavene «naia» fra?

 21. For et utrolig delikat barnerom!! DÅN!
  kan jeg spørre hvor du har kjøpt singleten du har under den lekre blusen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *