fordi din historie er unik

reklame: Adlibris 

I dag skal jeg dele et utrolig nydelig tips med dere, nemlig disse bøkene «om meg» av Elma van Vliet 🌸Kanskje noen av dere husker det, at jeg kjøpte en slik til min egen mamma morsdagen i 2017? Jeg tipset dere i hvert fall om denne boken den gang da, og jeg ble så glad da Adlibris henvendte seg til meg og hørte om jeg ville skrive litt om denne, formidle at det har kommet flere slike bøker på markedet og i tillegg dele ut en rabattkode til dere! Med rabattkoden ADLINE19 får du 10 prosent rabatt på disse bøkene ut mai-måned. Bestill den HER

Denne boken gleder jeg meg sånn til å få tilbake ferdig utfylt. Dette er nemlig en gi og få tilbake-bok. Det er selvfølgelig mange, mange år til jeg får den i retur enda, men det er så fint å tenke på at jeg skal få ha en så nær og fin bok fra min mammas eget liv. Kanskje deler hun hemmeligheter med meg i den, kanskje skriver hun ting jeg ikke visste om. Jeg kjenner mamma så godt som noen kan kjenne sin egen mor vil jeg tro, vi har et helt fantastisk og unikt bånd som betyr alt for meg, og nettopp derfor var jeg ikke i tvil den gangen jeg gikk forbi denne boken i bokhandelen. En slik måtte hun og jeg dele. 


min barndom 🌿

Nå har jeg også planer om å fylle ut en til Nelia og en til Naia. Jeg startet på en bok til Nelia da hun ble født, men bestemte meg heller for å lage fotobøker til dem begge, som jeg også har skrevet litt i. Dette var jeg kjempeflink til de første årene, men det er noe som rett og slett tar litt for mye tid. Ettersom vi tar så mange fine bilder lager jeg heller album fra feriene våre eller album fra spesielle hendelser eller feiringer. 

Denne boken «min barndom» varer fra før fødsel og frem til 12 år. Den er delt inn i kapitler for hvert år, slik at det kan bli en fin, liten tradisjon å sette seg ned hver bursdag eller hvert nyttår og fylle ut svarene på spørsmålene som boken stiller om året som er gått – de er både tankevekkende, koselige og ikke minst skildrende for øyeblikkene som kan være utrolig fine å aldri glemme. Dessuten er dette spørsmål som vokser med barnet, noe som gjør denne boken annerledes enn de fleste andre minnebøker 🙂 

Tenk deg denne ferdig utfylt på kofirmasjonsbordet! Jeg ELSKET å bla i boken om meg selv som yngre og det gjør jeg fortsatt. Det er en fantatsisk fin gave, til både oss foreldre og ikke minst, til jentene 🌸 


Bøkene finnes også i Min Bestemor og Min Bestefar – noe å tenke på neste gang du skal kjøpe en litt annerledes gave til en viktig person i livet ditt 💕 

23 kommentarer

 1. Hei!
  Kjempefine bøker! 🙂 Rabattkoden fungerer dessverre ikke. ..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal være i orden nå! Helt supert at du sier ifra 🙂

 2. Hei Etter ditt forrige tips kjøpte jeg en slik til mamma, og jeg venter i spenning på å få den tilbake. Jeg skal definitivt kjøpe «Min barndom» til min vakre lille sønn på 3 år Helt super gave!!! Ellers tusen takk for en fargerik og inspirerende blogg ❤️ God klem til deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Elin! Dette er rett og slett en så fin gave å gi bort <3

   Tusen takk for så fine ord! God klem <3

 3. Flotte bøker, har kjøpt selv Men vet du om det kommer en bok om pappa også? Synes det er rart han er utelatt…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenkte akkurat det samme! Det er helt sikkert på vei, men jeg hører gjerne med Adlibris om de vet noe 🙂

 4. Fast leser

  Håper dei kjem med bøkene «Min pappa», «Min oldemor» og «Min oldefar» i tillegg. Litt diskriminering at dei ikkje har laga «Min pappa»-bok, når dei har laga «Min mamma»-bok? (Forstår at dette konseptet kanskje er meir appellerende til fleire mammaer enn pappaer der ute…)

  1. Caroline Berg Eriksen

   «Min pappa» kommer i oktober 😀

 5. Er dette noe som er oversatt fra engelsk? Mine jenter har jo engelske besteforeldre på en side… kunne tenkt meg å ha til begge sider av familien. Vet du om det finns?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg dessverre ikke :/

 6. Haha mulig eg er litt (ganske) treg her, men eg forstår ikkje heilt kva retning gåva går? Dette er ikkje meint som kritikk altså, bare eit oppriktig spørsmål frå meg.
  Altså, viss mamma har fødselsdag og eg gir ei tom slik bok i gåve til ho, så er det jo ho som får all jobben med å skrive i den, og så er det eg som får all gleda av å lese i den når eg får den tilbake. Då er jo ikkje det eigentlig ei gåve til ho, men ei gåve til meg sjølv? Det er veldig koselig og lurt å fylle ut slike bøker (både om meg og om barnet sin oppvekst) og gi til barnet som ei gåve seinare , men sånn med foreldre/besteforeldre så ser eg ikkje heilt at det fungerer som ei gåve?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forstår hva du mener og tenker at dersom du føler at dette er rette gaven for din (for eks.) mor, så må du jo vite om hun er glad i å skrive og faktisk har gleden av å gå gjennom denne reisen i sitt eget liv også. Jeg tenker at du ikke gir denne til noen som ikke er glad i å skrive eller å dele for eksempel 🙂 For å ta meg som eksempel: jeg vet at min mor synes det er en gave i seg selv å gi meg sin egen historie 🙂

  2. Skjønner veldig godt innvendingen din. Jeg gjorde det slik at da jeg gav boken til mora mi så gav jeg en annen gave i tillegg, nettopp på grunn av det du skriver. Presiserte også at det ikke skal være noe «skrivepress»; at det skal være en glede å fylle ut og at hun kan gjøre det når/hvis hun har tid og ork.

 7. Kommer det bok om søster og bror.
  Kommer det bok stemor/bonusmamma eller stefar/bonuspappa?
  Jeg ville gjerne hatt det også. ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det hadde vært fint 🙂 Det er sikkert i planlegging tenker jeg, uten at jeg vet 🙂 Først var det kun «Min mor» og da jeg kjøpte den i 2017 var den helt ny, så det tar sikkert litt tid før det evnt. kommer flere – men jeg vet ikke altså 🙂

 8. Først må jeg bare si at du har en fantastisk blogg
  Så lurte jeg litt på hva står det i «Min bestemor» og «Min bestefar» bøkene? Synes det er synd Adlibris ikke har noen bilder av innsiden av bøkene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Hilde! Jeg kan legge ut en film på instastory, så får du se 🙂

   carolinebergeriksenno om du ikke følger meg der 🙂

   1. Tusen takk

 9. Jeg ga min bestemor ei lignende bok for mange år siden; Til mitt barnebarn heter den. Samme prinsippet som disse du reklamerer for, ei tom bok som hun fylte ut.
  Bestemor døde dessverre i fjor, og etter at hun døde så ga moren min meg denne boken tilbake. Og bestemor hadde vært flittig og både skrevet masse i den og limt inn bilder. Så nå kan jeg lese alt om hennes barndom og oppvekst, mine oldeforeldre, da hun giftet seg og fikk barn osv osv. Jeg elsker den boka, det er noe av det kjæreste jeg har

 10. Jeg kjøpte en slik til mamma til jul i fjor. Jeg gleder meg til å få den tilbake! Da jeg så boken første gang i fjor, tenkte jeg at jeg er utrolig trist for at jeg ikke så noe lignende da oldemor fortsatt levde, det hadde vært så fint å ha en slik bok fra henne <3 Anbefaler alle som har besteforeldre eller oldeforeldre å kjøpe en slik bok som du kan få tilbake, eller eventuelt bare være flink til å skrive opp ting de sier eller filme mer. Jeg for min del skulle i hvert fall ønske at jeg gjorde det. Men nå får jeg i hvert fall en fra mamma 🙂

 11. Hvor kommer den hvite blusen fra? Nydelig!

 12. Den boken er så fin! Jeg kjøpte en slik til mamma rett etter at du reklamerte for den sist. Ikke lenge etter jeg fikk den tilbake fra henne døde hun plutselig. Nå er den boken noe av det kjæreste jeg eier <3

 13. Hei, sykt fint antrekk! Hvor er buksa og blusen din fra? Kunne du lagt ved linker? Det er så vanskelig å finne nøyaktig den buksa på en nettbutikk med masse bukser!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *