barnas iskrem på 17. mai

Rekk opp hånden den som ikke liker sandwich-is? Jeg tror jeg ser veldig få hender nå, for denne isen er jo så innmari god! 17. mai er rett rundt hjørnet og jeg tror både voksne og barn gleder seg like mye – spesielt til den uskrevne regelen som sier at du kan spise så mye is du bare vil fra morgen til kveld! Da kan det være fint å ha noe godt på lur hjemme også, så jeg har et genialt og veldig enkelt tips til deg! 

Jeg har rett og slett forvandlet den klassiske sandwich-isen til en skikkelig fin 17.mai-is! Ble den ikke søt? Smaker ekstra godt gjør den også, med litt farget, tørket kokos 🙂 


slik gjør du 

Du trenger bare revet kokos og konditorfarge. Bland konditorfargen godt inn i kokosen og press den rundt kanten av sandwich-isen. Dytt gjerne en ispinne inn i bunnen, slik at den blir enda lettere og spise. 

Så godt, så enkelt og så fint til 17. mai 🙂 


🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴

21 kommentarer

 1. Sikkert verdens dummeste spørsmål; men hvor får du kjøpt ispinner hen ;)?

  Ungene elsker sandwich is , så denne skal jeg lage !:)
  Tusen takk for tips!:)

 2. Hei
  Jeg har et spørsmål som ikke er relatert til dette innlegget. Jeg og forloveden min vurderer å ha bryllupet vårt på Hallsnas herregård, og jeg kom på at dere hadde deres bryllupshelg der. Vi skal dit i sommer for å se, men jeg tenkte jeg ville høre om du har noen tips og erfaringer å dele? 🙂

 3. Kan du tipse om kjoler til sommerbryllup ? Skal i bryllup i juni, og aner ikke hva jeg skal gå med.

 4. Fantastisk tips!! Dette skal prøves, ha en fin 17 mai når den tid kommer.

 5. Dette skal prøves:-)

 6. Elsker Sandwich! Smart å stikke ispinne inn, den er o grunn litt klinete for små ( og voksne) fingre.

 7. Nå er jeg sikkert en skikkelig grinebiter, men hva er egentlig poenget med dette?

  Å putte en pinne inn i en is og ta på litt strø? Søl og gris for hva?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ser fint ut 🙂

   Hvorfor dandere maten på et fat og tilberede den ser delikat ut, den skal jo i magen likevel 😀 Man spiser med øynene også, ikke bare munnen.

   1. Joda, sant det. Men dette ble litt…unødvendig, liksom.

    Mine barn setter pris på is uansett, tror ikke at de hadde registrert at jeg hadde pyntet isen, engang 🙂

    Men ser jo at andre setter pris på tipset, så det er sikkert bare jeg som er vanskelig 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hehe, nei barna bryr seg neppe 😉 Men vi inviterer både voksne og barn, og det er det jo mange som gjør og da er det jo hyggelig å gjøre noe ut av det på en spesiell dag 🙂

  2. Åjo, jeg tror barn fort legger merke til det lille ekstra (eller vi kan lære de det). Sønnen min hadde en vanskelig morgen i går der han bare måtte gråte litt uten at han var lei seg. Jeg strødde litt kakestrø/sprinkels på maten i frokostmatboksen hans og han ble så glad når han åpnet den i barnehagen. ❤️ Sprinkels er undervurdert

   1. Caroline

    Så herlig og godt tips <3

   2. Enig! Mine barn (6 og 8) setter veldig stor pris på at jeg gjør litt ekstra ut av ting. De har en Bestefar som elsker båtis. Denne lille vrien vil de være super stolte av å kunne presentere for han på 17. Mai

 8. Så utrolig smart og lettvint og Sandwich som er såååå godt 😉

 9. Elisabeth

  Jeg linker sandwich-is,men unngår å spise det, fordi jeg misliker sterkt at kjeksen liksom smitter over/smelter på fingrene ( ja, jeg er sær sånn!),men jeg har aldri tenkt på stikke inn en pinne! Så enkelt, så smart! Og jeg synes det er flott med litt festpynting av isen, kommer nok til å bruke kakestrø isteden for kokos,da. Heretter får nok mannen min ikke sandwichisene i fryseren for seg selv lenger, ha ha!

 10. Gjør du det rett før servering eller lager du det på forhånd og legger i fryseren så lenge?

 11. Å dette var lurt! Bra tips!

 12. Aldri tenkt på..
  Det var super smart å putte ispinne inni 😀

 13. Kathrin

  Del sandwichen i 2, stikk inn ispinne, dekorer. Og vips litt lettere for de små å spise.

  1. Caroline Berg Eriksen

   SMART! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *