vinn et gavekort på 1500,-

reklame: Kremmerhuset 

Jeg har elsket Kremmerhuset helt fra den dagen jeg visste at det eksisterte, og hvem vet hvor mye jeg egentlig har som  kommer derfra eller hvor mange ganger jeg har vært innom for inspirasjon. Det er en stor glede for meg å endelig få jobbe med dette fantastiske merket som har så mye fint og som gjør det enkelt, og ikke minst mulig, å fornye hjemmet med bare noen små grep. 

Våren er endelig her og snart kommer sommeren, så i den anledningen har jeg byttet putetrekk for å fornye stuen vår litt 🙂 Jeg har rett og slett fått inn litt mer rosa og også mintgrønt for å skape et enda litt lettere og lysere miljø her inne. Mine favoritter er de i velour og de som er tofarget – de har lin på baksiden og akkurat det gjør dem enda finere 🌸 

Denne helt nydelige blomsterkvisten kjøpte jeg faktisk for over ett år siden, men de har den fortsatt i butikk! De har hatt hedersplassen på stuebordet lenge, og nå har jeg også plassert de små hvite blomstene i en vase på trallebordet vårt.

Disse puffene er såpass nette og fine i størrelsen at jeg synes de var med å løfte hele stuen. Det ble ekstra luftig og deilig her inne nå synes jeg. Puffene heter Nora. 

Kremmerhuset har rett og slett så fantastisk mye fint, alt fra småmøbler til speil og dekor – du kan se alle mine favoritter HER 🌸


bli medlem i deres kundeklubb 

Og du 🌸 Nå kan du være med i trekningen av å vinne et gavekort på 1500 kroner! Det trekkes 2 vinnere, og alt du må gjøre for å bli med, er å melde deg inn i Kremmerhuset sin kundeklubb nå. Send CBE til 27272 før 2. juni for å bli medlem og være med i trekningen 🙂 Kremmerhuset trekker og kontakter 2 vinnere. Når du er medlem her, får du verdisjekk å handle for, pluss mange gode spesialtilbud. Jeg har selv vært medlem i lang tid nå og har plutselig rabatter å benytte meg av når jeg er der og handler – det er så kjekt og alltid en positiv overraskelse! 

I tillegg vil du bli invitert til Inspirasjonskvelden dere i neste uke (torsdag 9. mai) når de lanserer sommerkolleksjonen sin. Der vil det være blir smaksprøver, overraskelser, goodiebags og gode tilbud – sjekk ut eventet deres på Facebooksiden til Kremmerhuset HER

31 kommentarer

 1. koster det penger å melde seg inn, eller å være medlem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det koster ingenting 🙂

 2. Hvor er det runde speilet på veggen fra? Har vært på jakt etter akkurat likt speil

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.fintlys.no 🙂

 3. I min verden er Kremmerhuset en avansert form for Nille, greit nok, men ikke epokegjørende.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nille har masse fint de 🙂

 4. Hvis man allerede er medlem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har spurt Kremmerhuset hvordan det fungerer 🙂

 5. Så mye fint og så fine farger 🙂 Kremmerhuset er heldig som har deg med på laget 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig å høre at du synes det 🙂

 6. Gratulerer. Kjempegøy. Jeg liker også Kremmerhuset veldig godt. Er veldig interiørfrik og bruker en del penger på ting til huset. Og liker godt å kombinere i flere prisklasser. Syntes Kremmerhuset har kommet seg veldig og har noe for enhver. Elsker putene deres, fin pris og god kvalitet . Greit siden jeg liker å bytte trekk etter årstider . Jeg kjøpte den rosa store vasen du har fra Kremmerhuset (som står på bordet ) etter du viste den på bloggen. Den er så fin ! Gleder meg til fremover . Ble helt sjokka etter IG posten fra Kremmerhuset og kommentarer til folk, Hvordan er det mulig, vokne folk. Hadde jeg kjent noen av dem hadde jeg skammet meg dypt . 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De har så utrolig masse fint! Alltid handlet mye der <3

 7. Synes velour et fint, men synes ofte at skjoldene i stoffet gjør at det ser ut som flekker på avstand. Hvordan opplever du dette? På bildene du har lagt ut så ser du hva jeg mener på sidene på puffen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner hva du mener, jeg pleier å stryke over puffen om jeg ser det 🙂

 8. Hva med oss som allerede er medlem? Vi får ikke mulighet til å delta?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sendt en melding til Kremmerhuset for å høre 🙂

 9. Nydelig hjem du har, Caroline ♡

  Synes alltid det er like kjekt å klikke meg inn på bloggen din å få den daglige dosen med inspirasjon av det du skriver og deler, for du er faktisk en inspirasjon for meg 🙂

  Ønsker deg en nydelig uke ♡

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Ha en fin uke du også <3

 10. Barnehagelæreren

  Visste du at Kremmerhuset startet i Trondheim på 70 tallet? Da het det NESTE STOPP , de hadde både klær og intereørartikkler. Etterhvert ble NESTE STOPP KREMMERHUSET interiørbutikk og NESTE STOPP klesbutikk.
  Jeg synes også de har mye fint og verdens beste kakao, har du først prøvd den kommer du aldri til å kjøpe noe annet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, så kult! Jeg husker neste stopp! Men har aldri koblet det før 🙂 Haha 🙂

 11. Ann Kristin

  Så nydelig og så Flink du er til å style De putene i sofaen var jo så gi r,er veldig glad i mint og turkis Dette vil jeg så gjerne se mer av,høst og vinter

 12. Kjære Caroline og Lars-Kristian… Etter å ha lest kommentarene under Kremmerhuset sin IG-post, er jeg både trist og flau på KG-brukerne sine vegne. Det er bare helt forferderlig at voksne, og tilsynelatende oppegående kvinner, kan oppføre seg så dårlig som dette. Tenk å ha så mye hat og sinne at man bruker livet sitt på å rive andre mennesker i stykker på denne måten.

  Jeg er enig i at barn ikke bør brukes i reklame, og at veldig private øyeblikk bør forbli private (og heller ikke stages).
  Jeg mener også at barn har rett på privatliv når det gjelder sensitive opplysninger om deres fysiske og psykiske helse, eventuelle utfordringer i hverdagen osv. Men å legge ut fine og delikate bilder av dem, og dele hyggelige tekster og barndomsminner forstår jeg virkelig ikke problemet med. Noe jeg derimot har et problem med, er hvordan KG-brukere konstant kritiserer barndommen deres på nett, hetser foreldrene deres, skriver direkte ufine ting om familien deres, og spekulerer i om barna vil «forakte» foreldrene sine i fremtiden – for det bør de jo, i følge noen av dem.

  Hva er verst? At det finnes fine og passende bilder av dem på nett, eller at foreldrene blir anklaget for å være løgnere, dårlige foreldre, ha dårlig utdanning, være umoralske, og kun bruker barna sine for å tjene penger? Hva vil være verst når venner googler dem i fremtiden? Bilder av en lykkelig familie, et fint bursdagsselskap, en reklame om vitaminer for barn, og et bilde av bamsen deres – eller de utallelige trådene som omtaler foreldrene deres negativt? Hva med alle de kommentarene på IG hvor voksne mennesker forsøker å direkte ødelegge moren deres sin karriere og fremstille henne som verdens verste menneske – og barna blir brukt for å rettferdiggjøre det?

  Og må man virkelig ha en bachelor, en master og en ph.d for å kunne uttale seg om – eller være flink i, noe som helst? (Sikter til samarbeidet med Kremmerhuset)

  1. Hvis man er kritisk er man automatisk KG-kjerring og haters?Og for ikke å glemme misunnelig?

   Å bruke forbrukermakten sin er en viktig frihet man har og jeg ser sjelden hetsende kommentarer fra kritikerene. De som kaller folk for ondskapsfulle og haters er jo de såkalte forsvarerene.

   Å selge en barndom er aldri greit.

  2. May-Helen, så enig med deg . Det kokte på rfampelys igår og det var jo tydeligvis flere der som var de som kommenterte på IG innlegget. De ser jo ingen feil med hva de gjør selv og sine kommentarer, men alle som støtter CBE er bøller . Men kan jo hppe det blir bedre på rampelys etterhvert, flere av de verste trollene er utestengt

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det mest overraskende er jo at de faktisk tror på det de selv skriver.

   2. Jeg har tenkt det samme, og jeg tror faktisk ikke de ser det selv. Leste også inne på Stort og smått om sosiale medier, Der det var ei som kom med masse beskyldninger mot deg og Lars Kristian. Skulle legge ut skjermbilde , men det hun la ut viste jo en helt annen debatt. Rart at de ikke ser det selv.

   3. Er så enig. Jeg er ikke selv medlem på kg, men har vært inne i tråden og lest. Det virker som bestelse for en del av brukerne. Hvor absolutt alt skal diskuteres og tilegnes egne tolkninger. Noen er SVÆRT så aktive og skriver opptil flere innlegg daglig og når du ser at de samme brukernavnene går mnd og noen flere år tilbake i tid, minner det mer om en personlig agenda enn noe annet. Aktiviteten inne på insta kontoen til kremmerhuset er med på å forsterke dette inntrykket. Tror ingen ting på at samfunns engasjement som driver dem. Jeg tipper det heller er ideen om en vellykket, ung, vakker kvinne, som får «alt servert på et sølvfat», som trigger.

    Masse lykke til med samarbeidet, Caroline.

 13. Masse fint på kremmerhuset..
  Liker godt den blomsten du har derfra:) takk for titten og ideer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Anita! De er så fine 🙂

  2. Dette! Bra skrevet, May-Helén! Er så enig.

 14. Savner interiørinnlegg! 😀 Fint å fornye med noen småting når det er en ny årstid. Det jeg lurer på: Er alt på plass og ferdig i stuen, eller er det ting som skal henges opp eller forandres på? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *