slik løper du intervaller utendørs

reklame: NetFit 

Jeg ELSKER at våren er her og at jeg endelig har funnet gleden over å løpe ute igjen. Det finnes ikke noe deiligere enn fuglekvitter og joggesko mot bakken en tidlig morgen – eller bare den deilige, friske vårluften og favorittmusikken på ørene. Jeg blir så motivert og kjenner det i hele meg! Tidligere denne uken gjorde Lars-Kristian og jeg intervaller i en skikkelig seig bakke og her kommer oppskriften! 

Finn en bakke som har mellom 10 – 20 prosent helling. Du skal gjøre 5 sprint og løpe så fort du kan. 


do this 💦 

Først sprinter du 10 meter og jogger ned igjen. Deretter 20 meter og ned igjen. 30 meter og helt ned. 40 meter og helt ned. 50 meter og helt ned. Gjør 1 minutt med planke før du starter igjen. Gjenta 5 – 8 ganger helt avhengig av formen din. 


Sjekk ut filmen av økten på instagramprofilen til NetFit om du synes forklaringen min er vanskelig å forstå. Den finner du HER. God trening 💦

23 kommentarer

 1. Hvordan går det med netfit? Ble det som dere hadde tenkt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke ferdig ennå, så det er litt tidlig å svare på 🙂 Planen er å lansere ila. 2019 🙂

   1. Ok, trodde det var oppe og gikk, men finner lite når jeg googler. Er det bare en instaprofil så langt?
    Hvordan skal det lanseres?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Lanseringen vet vi fremdeles ingenting om 🙁 Men målet er i løpet av 2019.

 2. Har du tips til treningsfrisyre? Synes hestehale fort blir vondt, flette blir dynket i svette, hairbun får jeg ikke til å sitte, osv. Haha, luksusproblemer, I know!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hmm. Flette synes jeg funket fint, ellers er jeg glad i å bruke caps 🙂 Holder hår og svette på plass i tillegg til å skjerme for solen 🙂

   Hmmm. Har du prøvd MANGE strikker til hairbun?

   Klem 🙂

 3. Jeg reagerer litt på løpestilen din i oppoverbakkene. Da jeg gikk på løpetimer på treningssenteret, så fikk vi beskjed om å bruke armene for å få mere kraft. Litt mer sånn LK gjør på bildet, men det ser ut som om du løper med veldig stive armer som peker nedover…skulle ikke tro man fikk noen god fart av det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt man skal reagere på :p Jeg har god fart oppover bakken, men takk for tipset! Skal tenke på det til neste gang.

   🙂

 4. Hei Caroline!
  Kan jeg få spørre deg om din mening? Jeg har termin i mai og venter en liten gutt. Det står mellom to navn, Lias og Wilhelm. Hvilket navn liker du best?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååh, så spennende <3

   Om jeg må velge må det bli Lias 🙂 Det var en litt ny vri for meg i hvert fall og noe jeg ikke har hørt før 🙂

   Masse lykke til <3

 5. Hvor er tightsen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Röhnish 🙂

 6. Den bakken der er så tung! Og kommer så altfor tidlig på runden rundt haha. Kanskje jeg skal prøve meg på intervaller i den en gang, vi får se

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, er helt enig! Skikkelig seig :O

 7. Super økt, må absolutt prøves!

  Lurte på om du husker hvor den hvite treningstoppen du viste på instastory kommer fra. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den jeg bruker i dag? Den er fra Casall 🙂 Men ikke ny :/

   Klem 🙂

 8. Hvor er den nydelige toppen fra?

 9. Kommer du til å ha innlegg om noe annen trening enn løping? :)Noen av oss (inkludert meg) kan ikke løpe av ulike årsaker, for eksempel skader. Da hadde det vært veldig inspirerende med litt variasjon i treningsinnleggene. Kan jo trene styrke, men hva med for eksempel sykling, svømming, ellipsemaskin, romaskin eller noe? Det finnes jo så mye annet enn løping man kan gjøre! 🙂 Ikke ment som kritikk, men et spørsmål og tips!

 10. Hei Caroline 🙂 Du som trener så masse – hvordan klarer du å unngå belastningsskader? Går du til fysioterapibehandling, er flink til å tøye eller lignende?

 11. Kanskje ikke så lett å svare på, men finnes det noen grei måte å finne ut hvor bratt en bakke er?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe :p Nei, vi brukte dronen for å sjekke høydemeter, og det går jo ikke an for alle 😀 Men om du skal regne det ut så tar du antall lengdemeter, og deler på høydemeter. Så om bakken er 100 meter, og forskjellen på laveste og høyeste punkt er 10 meter, så er gjennomsnittlig stigning 10 prosent (100/10=10 prosent)

 12. Henrikke Gunstrøm

  Kan jeg spørre hvor treningsgenseren er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er enten Casall eller Rönisch, husker ikke helt og har den ikke her 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *