på sisteplass i årets påskerenn

Påsken 2019 har rett og slett vært helt fantastisk! Vi har fått mange timer på ski med sola både i ryggen og i fjeset, spist niste ute hver eneste dag og varmet oss i solveggen med småmat og noe godt i glasset etterpå. Langfredag satt jeg faktisk i bare t-skjorte og nøt hver eneste sekund. Rett og slett magisk! Jeg tør nesten påstå at Norge er på sitt fineste i påsken – da får vi litt sommer og litt vinter på en gang og det elsker jeg! Her kommer de siste bildene fra turen vår  🐣

Påskeaften hadde vi voksne påskerenn og jeg kan stolt (ehem) skilte meed medalje for sisteplass 😉 Vi hadde en idealtid å gå etter, og jeg trodde jeg hadde all tid i verden! Haha! I tillegg brukte jeg luftpistol for første gang og bommet glatt på alle tre forsøkene. Buuuu! Gøy var det likevel 😉 Svigers er skikkelig gode på dette! Påskelam, ryktet går og joggedress ble oppskriften på resten av kvelden  ⭐️


Vi kom hjem i natt og med såpass mange timer på veien, var jeg så lettet for at vi ikke møtte på en eneste pause på grunn av trafikken! Det var deilig å bare suse hjem, lempe inn all bagasjen og hoppe i seng. Jeg nyter det å være sjåfør – da blir jeg for det første ikke kvalm, og for det andre kan jeg bare nyte musikken min ettersom de andre sover uansett. Sånn var det i hvert fall store deler av turen i går 😉 I dag våknet vi til solskinn, og vi har utnyttet siste dagen i påskeferien med både trening, baking, tur i parken og tur til byen. Jeg kjenner på hele meg at NÅ er det vår og det gjør meg innmari, innmari glad! Håper alle er klare for en ny uke, fulle av ny energi og motivasjon etter noen deilige påskedager 🐥 

9 kommentarer

 1. Hair pins?

 2. Ja det er vår 🙂 Den er så etter lengtet.. Kom hjem fra påske ferie idag, til grønne blader på trærne. Lykke 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, deilig! Håper du får en fin uke, Anita <3

 3. Hvor er den hvite joggedressen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 4. Våre penner til Ryktet går er tørket inn, vet du hvor man får tak i nye?

  Hva er det med denne Ellu som spør og spør, og hvorfor tar du med disse «tåpelige» spørsmålene under nesten hvert innlegg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre så vet jeg ikke hvor du kan få tak i nye :/

 5. Ikke akkurat med innlegget å gjøre, men hvorfor klipper dere ikke tuppene på jentene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia skal klippe seg denne sommeren, har ikke vært noe behov for det før synes vi. Naia er jo bare 2 år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *