påskens høydepunkter

Påskeverksted og eggejakt er noe som gledes til hvert eneste år! I går gikk begge deler av stabelen etterfulgt av påskerenn for oss voksne (mer om dette senere), påskelam og ryktet går, så påskeaften 2019 var helt fantastisk  🐣 I år laget vi påskeharer og påskekyllinger som synger i kor, så nå har farmor to store vinduskarmer å fylle med pynt  – både fra i år, året før og året før der igjen. Jentene synes det er så stas, og løper rett bort for å kikke på sin egen kunst når vi kommer hit for å feire påske 🐥 

Etter påskeverkstedet var det klart for eggejakt, og vi var skikkelig spente på om påskeharen kom i år også. Det gjorde den, for plutselig banket det på mens vi satt ute og spiste lunsj. Denne gangen hadde den lagt ut små egg underveis med småsjokolade i – i tillegg til to skikkelig fine påskeegg i enden av løypa! Makan til gavmild påskehare 🐰 


I dag gikk vi påskens siste skitur – den første i overskyet vær. Sola har forlatt oss helt i dag, så det er kanskje meningen at vi skal reise hjem. Vi satser på at vi slipper unna rushen og kjører nå i kveld når jentene likevel skal sove. Her venter middag nå, før vi skal pakke i bilen og komme oss på veien. Så er påsken 2019 plutselig et tilbakelagt kapittel. Men fy søren – så fin den har vært! 

9 kommentarer

 1. Jeanette

  Så koselige bilder! Bra dere har kost dere

 2. Vi kjørte fra påskefjellet rett etter frokost siden det var overskyet, ingen kø!

 3. Hei . Hvor er genseren fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 4. Ragnhild

  Så heldige dere er som har hytte tilgjengelig i familien skulle ønske vi hadde det også. Men det viktigste er å være sammen med de du er glad i. Takk for at du deler av påskeferien Bare lurte på det: hvordan gjør dere det når jentene sover i bilen om kvelden? Klarer de å sovne når de kommer hjem? Jeg har to små og har aldri prøvd kveldskjøring, men burde kanskje prøve det… ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi er utrolig heldige som har hytte både ved vannet og fjellet i familien 🙂

   Vi bærer de inn og legger dem rett i sengen, går helt fint 🙂

 5. So super cute and you look as usual perfect, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thanks Rena <3

 6. Masse gode minner å ta med seg hjem 🙂 flotte bilder..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *