pĂ„skegjengen 🐣

I går gikk vi til en skikkelig fin plass midt oppå vidda, der satt vi oss ned for å raste. Matpakker, kaffe, kvikklunsj og kakao. Noen av oss tok på skiene ganske kjapr for å utforske området litt, mannfolka hadde det litt for gøy med å gå opp og bratte bakker og renne ned igjen – om å gjøre å få mest fart – og plutselig hadde det gått nesten to timer! På veien hjemover varmet solen så mye at jeg følte jeg hadde hatt tidenes treningsøkt da vi kom tilbake på hytta ✨ Her kommer noen bilder! 


For en gjeng! For et vær! For en påske! Jeg håper dere har det like bra – hverdagen er plutselig over oss igjen, så nyt de siste dagene av påsken 2019 alt dere kan 🐣 

15 kommentarer

 1. For en fin pÄskegjeng
  Fortsatt riktig God PĂ„ske til smĂ„ og store☀

 2. Nydelig! Hvor har du kjþpt solo-tasken? 🙂

  1. KjÞpt? Kommer sikkert reklame for Solo snart pÄ bloggen.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Den er fra BikBok 🙂

 3. SUPERHERLIG <3

 4. Blir du aldri lei av Ä posere foran kamera? Jeg skjÞnner at bloggen din skal vise flotte bilder, men uansett blir mye av det du legger ut helt «unaturlig» for meg. Bildene er selvfÞlgelig ikke fake, men i mitt liv er det mot normalt Ä alltid se perfekt ut. Etter jeg har gÄtt pÄ ski er jeg bÄde svett og rÞd i toppen.
  Men for all del- dere legger ut flotte bilder- og det er jo det fĂžlgerne her vil ha.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe, jo, selvsagt 😀 Vi gĂ„r med Nelia, og Naia gĂ„r litt ogsĂ„, sĂ„ turene vĂ„re er ikke akkurat tĂžffe 😉

   1. Ja , tenker jeg og, blir du ikke uendelig lei av deg selv? Ville jeg blitt om jeg skulle fotografert meg selv hele tiden!

  2. 🙁 :(. SĂ„ trist. Blir dere ikke veldig lei av dere selv, Tulla og Camilla, som ut av det blĂ„ vil skape negativitet i en positiv situasjon?
   I mitt liv er det mot normalt Ä trÄkke pÄ mennesker -spesielt nÄr de kun sprer motivasjon og feelgood

   God pÄske videre til deg og dine, Caroline. Takk for at dere bare fortsetter med herlige, positive innlegg!

 5. For en flott pĂ„ske gjeng 🙂 Nyt resten av pĂ„ske dagene 🙂

 6. Fortsatt god pĂ„ske 🙂

 7. Hei Caroline! Jeg spurte om dette i et par blogginnlegg i midt-mars men fikk ingen respons 🙁 Jeg har begynt med Invisalign og er kjempespent pĂ„ fortsettelsen. Jeg har lest et innlegg at du hadde dette i 2017 (?). Finner bare ett innlegg om invisalign, sĂ„ jeg lurer pĂ„ hvordan det gikk? Kan du lage en blogpost pĂ„ resultatet? Leste at ei annen ogsĂ„ etterlyste informasjon. HĂ„per pĂ„ svaaar

  Fortsatt god pÄske!

 8. SĂ„ fine bilder!

  Kan jeg spĂžrre hvilken stĂžrrelse du har i Ganni-genserern din?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Small 🙂

 9. Silje Victoria

  SĂ„ nydelige gensere jentene hadde! Hvilket mĂžnster er de strikket i og eventuelt garn og farge? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *