påskegjengen 🐣

I går gikk vi til en skikkelig fin plass midt oppå vidda, der satt vi oss ned for å raste. Matpakker, kaffe, kvikklunsj og kakao. Noen av oss tok på skiene ganske kjapr for å utforske området litt, mannfolka hadde det litt for gøy med å gå opp og bratte bakker og renne ned igjen – om å gjøre å få mest fart – og plutselig hadde det gått nesten to timer! På veien hjemover varmet solen så mye at jeg følte jeg hadde hatt tidenes treningsøkt da vi kom tilbake på hytta ✨ Her kommer noen bilder! 


For en gjeng! For et vær! For en påske! Jeg håper dere har det like bra – hverdagen er plutselig over oss igjen, så nyt de siste dagene av påsken 2019 alt dere kan 🐣 

15 kommentarer

 1. For en fin påskegjeng
  Fortsatt riktig God Påske til små og store☀️

 2. Nydelig! Hvor har du kjøpt solo-tasken? 🙂

  1. Undrende

   Kjøpt? Kommer sikkert reklame for Solo snart på bloggen.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Den er fra BikBok 🙂

 3. SUPERHERLIG <3

 4. Blir du aldri lei av å posere foran kamera? Jeg skjønner at bloggen din skal vise flotte bilder, men uansett blir mye av det du legger ut helt «unaturlig» for meg. Bildene er selvfølgelig ikke fake, men i mitt liv er det mot normalt å alltid se perfekt ut. Etter jeg har gått på ski er jeg både svett og rød i toppen.
  Men for all del- dere legger ut flotte bilder- og det er jo det følgerne her vil ha.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe, jo, selvsagt 😀 Vi går med Nelia, og Naia går litt også, så turene våre er ikke akkurat tøffe 😉

   1. Camlla

    Ja , tenker jeg og, blir du ikke uendelig lei av deg selv? Ville jeg blitt om jeg skulle fotografert meg selv hele tiden!

  2. 🙁 :(. Så trist. Blir dere ikke veldig lei av dere selv, Tulla og Camilla, som ut av det blå vil skape negativitet i en positiv situasjon?
   I mitt liv er det mot normalt å tråkke på mennesker -spesielt når de kun sprer motivasjon og feelgood

   God påske videre til deg og dine, Caroline. Takk for at dere bare fortsetter med herlige, positive innlegg!

 5. For en flott påske gjeng 🙂 Nyt resten av påske dagene 🙂

 6. Fortsatt god påske 🙂

 7. Christina

  Hei Caroline! Jeg spurte om dette i et par blogginnlegg i midt-mars men fikk ingen respons 🙁 Jeg har begynt med Invisalign og er kjempespent på fortsettelsen. Jeg har lest et innlegg at du hadde dette i 2017 (?). Finner bare ett innlegg om invisalign, så jeg lurer på hvordan det gikk? Kan du lage en blogpost på resultatet? Leste at ei annen også etterlyste informasjon. Håper på svaaar

  Fortsatt god påske!

 8. Så fine bilder!

  Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i Ganni-genserern din?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Small 🙂

 9. Silje Victoria

  Så nydelige gensere jentene hadde! Hvilket mønster er de strikket i og eventuelt garn og farge? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *