treningstirsdag: couples workout

reklame: NetFit

Å trene sammen er fantastisk gøy, så i dag deler jeg en veldig morsom, utfordrende og effektiv helkroppsøkt som par kan gjøre sammen! Dere trenger selvfølgelig ikke å være kjærester 😉 Finn en venn, treningspartner eller noen andre å gjøre dette med – det finnes nesten ikke noe som er mer inspirerende enn å pushe hverandre! 


alle øvelsene gjøres i 30 sekunder – gjenta 3 runder 

♥ jump crawl ♥ couples squat with twist

♥ wheelbarrow + push up + squat or shoulder tap and squat ⁣

♥ sit up leg drop ⁣♥ couples sit up ♥ couples cogwheel ♥ couples superman⁣ 


Dette så kanskje litt rart ut? Eller kanskje du ikke helt forstod alle øvelsene? Ta en titt på videoen vi har lagt ut på NetFit sin instagramkonto HER, der er alt nøye illustrert 🙂 Happy Workout! 

9 kommentarer

 1. Bare jeg som synes det å filme sine føtter når man går/løper på instastory er irriterende? :p blir svimmel av å se på det, pluss at jeg ikke ser poenget. Boomerang kan det fort også bli for mye av etter min smak.

  Måtte bare si det, siden du Caroline er en av de jeg føler har litt for mye av dette på story 😉

 2. Virkelig sprekt par altsåBra inspirasjon!!!
  Foresten..utrolig fine påskeegg du laget. Må være veldig koselig å fåSer det ene er Peppa gris. Jenta mi var veldig opptatt av Peppa for et par år siden.Tenkte faktisk å ta henne med til Peppa Pig World sør for London.Men så plutselig ble hun syv og ikke interessert lenger..Det er heller ikke så langt unna Windsor,som er en superhyggelig by med et fantastisk slott,rett ved Legoland.Angret faktisk på at vi ikke hadde denne byen som utgangspunkt for Londonturen. I allefall var det en super høstferie!(den minste var 4)De elsket å kjøre rundt i to etasjers busser,leke i parkene osv.Et lite tips..Ønsker dere en kjempefin påskeferie

 3. Hvorfor ikke legg ut videoen her på bloggen? Så vi slipper å sjekke inn på enda en lenke for å «fullføre» blogginnlegget?

 4. Hva er Netfit og hva er målet med netfit?

   1. Når blir det lansert for fullt?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi har ikke satt noen dato, men målet er i løpet av 2019 🙂

 5. Så spreke dere er. Litt utenom tema for innlegget, men jeg så innlegget ditt med dine 5 favorittbukser fra floyd som du la ut tidligere i år. Først så må jeg si at jeg elsket innlegget. Jeg sliter veldig med å finne bukser som passer. De er enten ikke nok stretch, mister passformen etter bruk eller er for trange. Jeg digget alle buksene du viste frem, men spesiellt anita med bootcut og kine buksa i demin. Er alle kinebuksene like i passformen? Og endrer buksene seg noe i passformen etter bruk og vask? Syns det er vanskelig med bukser som krymper vask for så å vide seg ut igjen i bruk. Jeg bruker vanligvis str 38/M, hvilken str tilsvarer det tror du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så gøy at du likte det! 🙂 Jeg tror det finnes forskjellige passformer i Kinebuksene, jeg har ingen erfaring med for eks. Kine zipper eller Kine Glitter, men de ser jo ganske like ut 🙂 Buksene holder seg godt etter vask synes jeg, har ikke tenkt over at de endrer seg, heller ikke at de blir slappe når du bruker dem. De har skikkelig god fit og er generelt gode bukser 🙂 Så for å svare på spm ditt: de krymper ikke i vask for så å bli vide igjen 🙂

   Tipper du kan ha strl. 27 🙂 Mene bestill flere strl., så du kan prøve – det er enkelt å returnere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *