out and about

I motsetning til Oslo blir Sarpsborg full av liv i påsken, i hvert fall var det sånn i dag da vi helt spontant tok en kaffe ute, etter å ha vært en tur på kirkegården. Det var nesten umulig å få plass og det var fullt av folk i gatene 🐣 Jeg husker så godt alle de urbane påskedagene vi hadde da Lars-Kristian spilte fotball – han hadde jo aldri fri da selve påsken faktisk var i gang, så vi følte at vi hadde hele Oslo for oss selv. Det var så stille overalt, og jeg husker så godt hvor deilig jeg synes den følelsen var. Helt alene i en storby. Vi var selvfølgelig ikke det, men følelsen alene ga meg en deilig i ro i kroppen. Etter at han la fotballskoene på hylla har vi hatt to fine påskeferier på hytta til svigerforeldrene mine i Dovre, og i morgen tidlig reiser vi igjen. Vi gleder oss, jentene gleder seg- det har jo blitt en tradisjon. Nydelig påskevær, ski, kvikklunsj, sol og kos i hytteveggen 🙂 Påsken 2019 kommer til å bli helt magisk! Her kommer noen bilder fra dagen min ✨ 


Var en tur innom Plantasjen for å finne noe å pynte opp gravstedet til mimmi og morfar med, nå som mamma og pappa er bortreist. Det er så viktig å huske på andre i høytiden, også de som ikke er blant oss lenger ❤️ 


Nå er jeg snart ferdig med å pakke kofferten til både jentene og meg, og snart er det rett i seng for å få en god natt før en lang biltur i morgen. Jeg er selvfølgelig sjåfør 🙂 Drøm søtt, dere 🌙

12 kommentarer

 1. God Påske!Og lekker topp, fra hvor ??

 2. Du er smashing som alltid!
  Jeg lurer på om du har et tips til meg. Jeg har trent kondisjon ganske lenge nå, men jeg klarer ikke å jogge fortere og forbedre meg. jeg står liksom fast på den samme tida hver gang jeg jogger runda mi.

  1. Variasjon er stikkordet. Intervaller og andre «ruter» 🙂
   Dessuten gjør styrketrening susen for farten. Stronger to run longer 🙂

 3. Varm_kakao

  Bare en liten ting, det heter på Dovre, ikke i Dovre. Hehe! Høres perfekt ut å reise dit på påskeferie, kos dere!

  1. Jo, man kan skrive «i Dovre » også. Dovre er en kommune også. Hilsen Dovring (noe du ikke er, tydeligvis. )

 4. Camilla

  God påske Caroline 🙂

 5. Juliane

  Hei! Er dette et sted i Sarpsborg dere er på disse bildene?

 6. Anna Lisa

  God påske til dere!
  På Dovre og ikke i , hihi

  1. I Dovre Kommune er riktig!!! Det er ikke snakk om Dovrefjell

 7. God påske til deg og dine, fjellet er aldri feil 🙂
  Drar til Island denne påsken det blir spennende for oss

 8. Lipstick?

 9. Utrolig flott jakke! Hvor er den fra? Nylig kjøpt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *