ikke ferdig helt ennå

De som trodde Jesus Christ Superstar-eventyret var over, må tro om igjen 😉 I går var vi nemlig samlet i Tune Kirke for å fremføre konsertversjonen av musikalen, og det var så utrolig rørende og innmari godt å se alle de fine menneskene igjen! Budskapet i musikalen, som jo handler om de syv siste dagene i Jesus sitt liv, passer helt inn i påskens budskap, så vi kunne vel ikke lagt konserten til et bedre tidspunkt. Jeg var  likevel veldig spent på hvor mange som ville komme og høre på oss, for jeg vet det er flere som har tatt ferie allerede, men faktisk var det så mange som 500 stykk på plass! Det er jo faktisk veldig bra synes jeg, spesielt når 4500 stykk så musikalen på Sarpsborg Scene 🙂

 

Dette var rett og slett en ren konsert, men vi hadde likevel litt koreografi. Gjengen har møttes for øvelse de dagene jeg har vært i Spania og på lørdag da jeg arrangerte babyshower, så jeg møtte helt uforberedt i går, men fikk vært med på hele gjennomgangen rett før vi skulle fremføre og det gikk så fint! Teksten har liksom banken seg inn i hodet for å bli, så det var ikke noe problem. I tillegg hadde jeg verdens fineste gjeng rundt meg som fortalte meg alt jeg skulle gjøre før vi startet, og da går jo alt som en lek 😉 


Vivi (tante til Lars-Kristian) tok også turen for å få med seg dette, ettersom hun aldri fikk sett oss på Sarspborg Scene, og hun var helt fra seg av begeistring etterpå! Så gøy ⭐️Nå gjenstår det å se om dette faktisk er slutten på eventyret, for det snakkes nemlig om en oppsetning av musikalen i Kulåsparken i løpet av sommeren også, og det hadde virkelig vært helt magisk! Jeg for min del kan gjøre dette veldig mange ganger til uten å bli lei 🙂 Nå skal jeg ut på løpetur! Ha en fantastisk fin mandag 🐣

19 kommentarer

 1. Godt du tar vare på deg selv å ikke vil ødelegge og er opptatt av miljø. ! Her skal du få et tips om noe aktuelt og uhyre viktig!!! Som det ville sterkt om en influenser engasjerte seg i!!!! er svært opptatt av vindmøllesaken som er aktuell nå. Trodde først at det var et grønnt tiltak vi måtte finne oss i å gjennomføre. Ettersom jeg har brukt mye krefter på å sette meg inn i sakene går det opp for meg at dette IKKE ER GRØNNT. Jeg vil si det så sterk som at landet blir voldtatt , dessverre er det ikke god økonomi heller men snarere stygg spekulasjon . Strøm og overskudd føres dessuten ut av lander. Norges kyst og fjellheim pepres med møller og natur og fauna skades uopprettelig. Det er fryktelig mye jeg kunne skrevet om dette men først å fremst nå med denne mld håper jeg bare å få med sterke tenkende folk i kampen mot møllene!!Jeg oppfordrer til å sette deg inn i dette mens det er tid til å begrense skadene!!!! Les feks på FB Vindkraft: NEI til vindindustri i norsk natur for en start

 2. Amen for påskebudskapet!

 3. Jorunn Steen

  Så fint at du fronter påskebudskapet på bloggen din!! 🙂

 4. Så gøy! Flott med Jesus inn i påska også 🙂

 5. Takk for at du fronter påskebudskapet på bloggen din! <3 🙂 Er du kristen? 🙂 <3

 6. Jesus er den beste som finnes❣️ Påskebudskapet er vidunderlig❣️

 7. Skulle gjerne vært på den konserten♥️ Høres fantastisk ut!
  God påske☀️

 8. Hei! Bor i Oslo, men har hytte nær svenskegrensa, og tenker ofte at det hadde vært fint å tatt et middagsstopp i Sarpsborg på veien. Hadde vært så fint med noen tips om hvor man kan spise! Eller kanskje en Østfold-guide kan være en innleggs-idé? God påske!

 9. Så fin du var på det øverste bilde.

  Du ser mye yngre og gladere ut med naturlig sminke. Når man ser mer naturlig ut med teatersminke enn til hverdags bør man kanskje revurdere sminkerutinene litt 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Var ikke teatersminke i går. Sminket meg som jeg gjør alle andre dager 🙂

  2. Skulle ønske man kunne vise emojier i kommentarfeltet. Da hadde jeg gitt deg ( Penny) finger’n for en teit kommentar.

   1. Det var da en lite hyggelig kommentar å godkjenne?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, en uting å kommentere negativt om folks utseende 😉

 10. Veronika

  Passer helt inni påskens budskap…
  det ER påskens budskap.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, akkurat 🙂

 11. Føler du at du er såpass spesiell at det er ok for deg å skippe øvelser fordi du skal andre ting, og så bare møte opp på konsert uforberedt og la de andre gjøre jobben med å fortelle deg hva du skal gjøre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg ville jo helst vært med på øvelsene, det er jo så gøy 😀 Jeg trodde faktisk ikke at jeg fikk være med fordi jeg hadde vært borte, men turen vår ble bestilt lenge før denne konserten ble planlagt. Men siden det kun var en konsert, og jeg kan alle tekstene, så gikk det helt fint at jeg var med.

   1. Var det ikke en impulstur da?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, Lars-Kristian booket den for en stund siden, men jeg visste det ikke før noen uker i forveien 🙂 Konserten var heller ikke planlagt, så det var dessverre flere som hadde lagt andre planer :/ Måtte blant annet bytte noen vokalister.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *