oh baby – it’ s a boy

sponset kake by hancock + ballongbukett festlige ting 

I går overrasket vi verdens fineste Elise med babyshower! Tenk at min beste venninne skal bli mamma til en liten gutt om ikke lenge 💙 Da hun fortalte meg nyheten for en stund siden ble jeg så glad og rørt, og fikk umiddelbart opp bilder i hodet fra den gangen vi lekte med babyborndukkene våre – det var favorittleken vår i flere år, så du kan jo si at vi begge har vært rimelig rustet til rollen som foreldre en stund – haha 😉 


Vi var en superfin gjeng som hadde samlet oss for å rope overraskelse i det hun gikk inn døren til leiligheten sin, og hun ble jo så glad! Verdens fineste smil på verdens fineste jente! For en koselig dag 💙

Etter min erfaring er det vanskelig å få tid til leker på babyshower, for som oftest er praten med hverandre, maten og åpning av gaver høydepunkter i seg selv. Dessuten går tiden alltid så fort, plutselig har dere holdt på i tre timer og er fortsatt ikke ferdig med kakestykket 😉 Disse kortene er derimot så hyggelige! De kan fylles ut mens dere sitter rundt bordet og spiser, og deretter kan dere ha høytlesing og vise frem tegningene 😉 Det garanterer en god latter og dessuten er det et superfint minne for den kommende mammaen å ha. 


Det var stort sett dette jeg gjorde i går, jeg kjørte hjemmefra rundt halv elleve og var hjemme ikke lenge før ti på kvelden – full av god mat, gode kaker og fine samtaler 💙 Resten av kvelden ble jeg liggende på sofaen og se på Our Planet på Netflix med Lars-Kristian. Anbefales 🐣🙏🏻 Håper dere har en fin palmesøndag! 

30 kommentarer

 1. Vakreste Caroline ♥️ Hvor er genseren og skjørtet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille du! Genseren kommer fra Gina og skjørtet fra ganni 🙂

 2. Så koselig og gjennomført 🙂 men bare lurer, var det all maten? Hehe syns det så veldig lite og kjeddelkg ut bare lefse og salat og litt ost og kjeks

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, var masse mat 🙂 stod på kjøkkenbenken, fikk ikke tatt bilder av alt 🙂

  2. Jeg blir litt trist av kommentaren din, Anine – hadde noen tatt seg bryet med å dekke opp, kjøpe ballonger og pynt, kake og den maten på bordet her hadde jeg vært så glad! Man forventer vel ikke et smekkfullt bord av mat alltid, må alt være i overflod for å være nok? Vi må begynne å være litt mer takknemlig for alt noen gjør for oss, ikke se på mengden av alt. Dette er mer enn nok.

 3. Skirt and blouse??

 4. Må si det er skuffende å se at du har gått tilbake til helium.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er overskuddshelium som ikke kan brukes i medisinsk forskning.

   1. det er en påstand som ballongselgerne typisk kommer med. Men har du dobbeltsjekket at det stemmer? hvor kritisk er du til en kilde som tross alt har som mål å selge? vet du at denne «overskuddsheliumen» ikke kunne vært brukt til andre fornuftige ting enn medisin?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har ikke sett noe dokumentasjon fra noen av sidene i den debatten, men jeg leste ingen motargumenter da påstanden ble lagt frem. Jeg ser heller ikke noen grunn til at dette ikke skal være sant, da hadde det jo fort blitt sagt imot.

   3. hvis du bruker 30 sekunder på Google finner du lassevis med forskere og vitenskapsmenn som sier at vi ikke bør kaste bort helium på ballonger, og så finner du en ballongselgerforening som sier at det er overskuddshelium som ikke er egnet til medisinsk bruk. Hvorfor tror du mest på ballongselgerne? Og hva med alle de andre nyttige tingene som helium blir brukt til – kanskje de kunne brukt «overskuddshelium»? Hva sier ballongselgeren din hvis du spør om det? Jeg synes du svarer utrolig lettvint på spørsmål som fortjener et ordentlig svar.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror Festlige ting har bedre kjennskap til hvor de får sin helium fra, en tilfeldige forskere som du finner på Google.

    Kanskje man burde innført en ordning hvor man dokumenterte hvor heliumen kom gra?

    Når det er sagt så bruler jeg sjeldent helium. Pleier som regel å lage ballongbue 🙂

   5. «tilfeldige forskere på Google». Vet du egentlig hvordan Google virker?!

   6. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det vet jeg 🙂

 5. Den leiligheten så lekker ut! Har hun bilder på insta av den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er skikkelig fin! Helt nydelig er den 🙂 Dessverre er det ingenting ute om den.

 6. Vet du hvor lysekrona er fra? Den var virkelig nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er så vakker! Jeg lurte faktisk selv på hvor den var fra, men fikk aldri spurt ettersom det var så mye annet å snakke om 🙂 Kan høre neste gang vi snakker sammen 🙂

 7. Så fin genser,,

 8. Er d sant at dette innlegget er en jobb? ( syntes å lese det slik utifra KG, men er ikke sikker); ,,er ikke dette ditt private innlegg om Babyshower? Er d reklame for noe? Men fine bilder som alltid

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jobben er livet mitt, og livet er jobben min 🙂 Jentene fra Festlige Ting og Hancock var så snille å hjelpe meg med kake og ballonger mot at jeg nevnte de på bloggen 🙂

   1. Ullent svar, eller? Dette skal vitterlig merkes som reklame.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er merket øverst 🙂

 9. Utrolig fine dekorasjoner og ballonger! Men var mannen din med for å ta bilder, eller hvem tok bildene av deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Venninnene mine tok bilder av meg 🙂

 10. Jeanette

  Åh,så utrolig fint! Håper dere koste dere masse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette 🙂 <3

 11. Nydelige bilder og så heldig den kommende mammaen er som har slike fantastiske venninner.

 12. Så utrolig hyggelig at Elise skal bli mamma! Vi leserne blir liksom litt kjent med de du har rundt deg også, hehe 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er så fint <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *