snaps fra hjemreisen

God helg, dere! Her kommer noen bilder fra gårsdagen og hjemreisen ❤️ Planen var å knipse hele veien, men da vi kom frem til flyplassen, måtte Lars-Kristian og jeg sette oss ned for å jobbe etter tur, og da gikk timene så innmari fort. Vel inne på flyet er det så godt å legge kameraet helt bort, jeg får helt klaus av hvor trangt det er overalt! Når jeg første begynner å tenke på hvor vi faktisk befinner oss, i hvilken fart og med hvor mange mennesker, bagasje og mat ombord, da må jeg trekke pusten dypt og telle til ti eller mer inni meg. Det går jo som regel alltid bra. Når jeg reiser med jentene har jeg en helt annen ro i kroppen enn når jeg reiser med bare venninner eller Lars-Kristian. Jeg ønsker ikke at barna mine skal se at jeg er bekymret eller redd. De har allerede en utrolig avslappet holdning til det å fly og synes jo at det er helt topp – den følelsen vil jeg ikke ta fra dem. Vi hadde en utrolig fin tur både frem og tilbake denne gangen, absolutt ingenting å klage på, og det i seg selv gjør at jeg stadig føler meg tryggere langt der oppe. Det kan nesten kjennes ut som at jeg slipper kontrollen helt nå, og det er en god følelse i en situasjon som alltid har vært helt forferdelig utrygg for meg. 


Nå håper jeg du har en fin fredagskveld! Etter instagram å dømme begynner det å fylle seg opp til fjells allerede, og det ser ut til at veldig mange av oss nordmenn har startet påsken for fullt i kveld 🙂 Vi venter noen dager til før vi drar, har en god del å styre med her hjemme etter ferieuken og før vi reiser avgårde igjen. God helg, fine folk 🐣

64 kommentarer

 1. Lyser jo godt samspill mellom foreldre og barn her ❤️

  De barne koffertene kor er de i kjøpt???

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Jetkids by Stokke – barnombord.no 🙂

 2. Ser ut som turen hjem gikk fint! Men kom du hjem med så kort kjole uten strømpebukse? Var ikke det veldig kaldt? Jeg hold nemlig på å fryse i hjel i går selv, men dere kom kanskje hjem utpå dagen? Ha en fin påske! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg kom hjem sånn som dette 🙂 Gikk rett ut i bilen ca. klokken 23 🙂

 3. Christine

  Hvor er skoene til jentene fra? Er på utkikk etter nye sko til frøkna mi, og de jentene har ser så gode ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er så fine! Lats-Kristian kjøpte dem da han var på tur i Leeds 🙂 De kommer fra Fila 🙂

 4. 7 kolli for 7 dagers ferie? Wow!

  1. S.Helene

   Ja? Og? 4 mennesker (inkl 2 barn som krever en del stæsj) kamerautstyr, og selvsagt: klær, sminke, hårprodukter….. du vet cb driver business? Ikke bare ferie dette heller 😉 mye rart folk skal blande seg opp i!

   1. Jeg syns det var veldig mye bagasje for en kort tur. Det er tross alt små sommerklær som er pakket.

    Men for all del, blås i miljøet og lass på med ekstra vekt!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Koffertene som jentene sitter på er seng og håndbagasjen deres på flyet – dvs. litt snacks, leker, tegnesaker etc. 🙂 Den ene kollien er vogn og den andre er min håndbagasje som vi hadde dataer og høretelefoner i 🙂

   Vi hadde 3 x kofferter som vi sendte, og så sendte vi vognen. Resten er altså håndbagasje 🙂 Vi reiser alltid med såpass, er en del å ta med 🙂

   1. Kan koffertene til jentene gjøres om til seng?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det kan de 🙂

   3. Vi har også 3 vesker med når vi dra hjem til Dk selvom det bare er for en påske, mye man må ha med til de små som ikke alle dolk tenker over 🙂 sånn er det bare.

 5. Hei 🙂
  Hvor er de fine koffertene til barna kjøpt?
  God påske <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Jetkids by Stokke 🙂

 6. Hei Caroline! Først vil jeg bare si at jeg syns du er utrolig dyktig, og du leverer alltid innlegg med høy kvalitet. Jeg har lest bloggen din siden dere giftet dere, og den har bare blitt bedre med årene 😀 Men, har du vurdert å gå på kurs for flyskrekk? Eller har du gått på det? Jeg er nemlig helt lik som deg, og har hørt om flere som har blitt helt «kurert» av slike kurs. Jeg vurderer å melde meg på et kurs i sommer, og det høres ut som at det kunne ha vært noe for deg også! Stor klem:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, H! Så hyggelig 🙂

   Nei, jeg har ikke gått på kurs, men har vurdert det. Jeg synes selv jeg gjorde store fremskritt da jeg kuttet ut valium og bestemte meg for å prøve å fly uten, så det har gått fremover siden den gangen <3 For min del har mye løsnet etter at jeg fikk barn også 🙂

 7. Du måtte jo fryse i hjel hvis du landa i Norge i det antrekket?? Ser jo bare dumt ut!

 8. Caroline

  Anbefaler du hotellet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi likte oss veldig godt der 🙂

 9. Ikke en eneste liten betraktning om konsekvensen av å fly…..

 10. Så fint at flyskrekken din begynner å slippe taket! Det gjør min også og det er jeg så takknemlig for!

  1. Når man flyr på 4-5 ferieturer på ett år kan man virkelig ikke påberope seg flyskrekk, altså.

   1. MADLI. Det er vel ikke opp til deg å avgjøre. Men hvorfor gidder du lese her inne om alt er så negativt ? Det er folk som reiser fast i jobben sin, folk som jobber i nordsjøen som må fly ut med helikopter som har flyskrekk. Men ikke alle vil la flyskrekk ødelegge for dem hverken med tanke på feriereiser, jobb etc.

   2. Å ha skrekk for noe er ikke et valg, vanligvis.

    At man ikke er komfortabel med noe trenger ikke bety at det må diagnostiseres.

    De med flyskrekk klarer ikke å bestemme seg for at det ikke skal ødelegges, altså. Hadde det bare vært så enkelt.

   3. Emilie

    Jeg er enig i at en person som har sikkelig flyskrekk flyr ikke så ofte. Å si at du har flyskrekk da er å gjøre narr av noen som har sikkelig flyskrekk.
    At man ikke liker å fly er noe helt annet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Emilie: Det finnes ulike graderinger av flyskrekk, det er ikke sånn at enten så har du det eller så har du det ikke. Noen blir mer redd enn andre, det betyr ikke at den ene har det mens den andre ikke har det.

   5. Emilie

    Jeg tenker op flyskrekk i medisinsk terminologi , og ikke flyskrekk som på folkemunne.
    Mulig du har hatt flyskrekk og kommet over det, men har du sikkelig flyskrekk flyr man ikke i tide og utide. Som jeg skriver: det er noe annet å si at man ikke liker å fly.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Emilie: Jeg har tidligere fått medisinsk behandling for flyskrekk, men det er heldigvis ikke så ille lenger. For meg er dette en mestringsfølelse, at jeg har kuttet ut tablettene. Du vet absolutt ingenting om hvor grusomt jeg har hatt det i årene som har gått og hva jeg har lagt bak meg av skrekk. Du har ingen rett til å fortelle meg om jeg har / har hatt en skrekk eller ikke, det blir helt feil av deg. Jeg har hatt flyskrekk i mange år, mine foreldre har måttet bære meg ombord på fly da jeg var yngre. Jeg har grått i timesvis på destinasjoner, og fått hjelp av flypersonell på mange turer som ungdom. Men jeg er bedre nå. Og det er jeg så stolt av! For meg er det å reise og oppleve en del av å leve. Jeg ønsker ikke å leve med at en skrekk for noe skal sette en stopper for at jeg skal kunne leve. Dette er noe jeg har jobbet så hardt med over mange år, flere år enn bloggen har eksistert og du vet ingenting om det. Jeg er så stolt av meg selv for at jeg faktisk kan reise til tross for alt, og nå vet jeg at det finnes håp for flere som sliter med det samme.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig, L <3 ingenting føles bedre, virkelig en mestringsfølelse!

 11. Hvor er jakken fra? 🙂

 12. Herlige bilder

  Hvor er toppene jentene har på seg fra?

 13. Har dere noen tanker rundt de miljømessige konsekvensene av å fly til Granca for en ukes ferie?

 14. Til Madli, Camilla og Mio.
  Hva med å feie for egen dør?

  1. Jeg flyr ikke, nettopp fordi det er ekstremt miljøskadelig. Hele problemet med miljøsaker er at det ikke nytter å feie bare for egen dør, når andre reiser «halvveis rundt kloden» på en ukes ferie.

   1. Madli og Mio. Senk skuldrene, pust med magen, nyt påsken. Husk å ikke bruke din asiatisk-eller amerikanskproduserte mobil som er kommet hit med lasteskip – miljøverstingene over miljøverstinger. Bra dere bryr dere om miljøet, men Caroline er nok klar over dette. Hun tar sine valg, dere tar deres 🙂

   2. Vis meg de tallene, Bente. Jeg har en to år gammel Samsung s8. Utslipp tur/ retur Oslo/Gran Canaria utgjør 6,1 tonn co2 for fire personer. Til sammenligning genererer hver innbygger i Norge 8,4 tonn utslipp årlig.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Mio: Å fly er miljøskadelig, som så mye annet. Det vet alle, men internasjonal flytrafikk regnes ikke med i nordmenns gjennomsnittlige CO2 utslipp. Så den sammenligningen din der blir feil.

   4. Det er jeg klar over, men jeg sliter med å se hvordan det skulle være et argument? Flytrafikk er det desidert mest forurensende vi driver med som privatpersoner, vi må slutte å argumentere med at «det forurenser, som alt annet». Det forurenser mer enn alt annet, tallene er ment for å illustrere hvor mye co2 6 tonn egentlig er.

   5. Veronika

    Hvilken sammenligning blir feil?
    Bør man ikke fly minst mulig for å redusere utslippene?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Det blir feil å sammenligne forbruket fra én flytur opp mot nordmenns gjennomsnittlige forbruk når internasjonale flyturer ikke er med i den beregningen. I hvert fall ikke når man vet at fly er det som forurenser mest.

   7. Veronika

    Tja, det sier jo litt om hvor mye en flyreise forurenser i forhold til hva en person forurenser til vanlig da. Om man legger på 4-5 flyreiser i året skjønner man at deres forbruk er ekstremt mye større en «vanlige» folk, siden de færreste reiser på så mange ferieturer.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Det er jo akkurat det det ikke gjør, i og med at flyreiser, som de fleste benytter seg av, ikke er medregnet.

    I gjennomsnitt flyr en nordmann 7-8 ganger i løpet av året. Så det er ikke noe uvanlig over det vi gjør. Dette er siste året hvor vi har den friheten før Nelia begynner på skole, så da benytter vi oss av den 🙂

  2. Bente. Noen ganger må man se litt videre enn sin egen nese. Miljøvern er en av de sakene det er viktig å aldri slutte å sette fokus på.

  3. Jeg flyr ikke i det hele tatt!!!

 15. Livet ser herlig ut på bilder er det sånn i virkeligheten også? For de fleste bildene er jo regisserte!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva mener du med regisserte bilder? Jeg smiler til kamera og vet jo at det er der – hvis det er det du mener? Jeg har ingenting å klage på i livet mitt – jeg er lykkelig, vi er lykkelige sammen og vi har det kjempefint 🙂

 16. Jeanette

  Så utrolig latterlig at folk skal kommentere at det er så miljøskadelig å fly! De aller fleste flyr jo på ferier,så dette blir bare for dumt. Kjenner meg igjen i klaustrofobi i fly,det er så ubehagelig! Får helt noia av slikt selv

  1. De fleste flyr faktisk ikke på ferie, og de aller, aller færreste har 4-5 ferieturer i året.

   Ingen kan redde jorden alene, men alle kan se på sitt eget forbruk.

   1. MADLI. At du gidder, det er kun krangling og lite trivelige kommentarer . Alt er negativt. . Kanskje du ikke trenger bruke kommentarfeltet her for å spre gruff!

   2. Noen må si den ubehagelige sannheten. Men slik er det med folk – det er jo så mye «hyggeligere» når en bare kan lukke øynene. Caroline er en influence, som de kaller det = en som lever av å påvirke andre. Da er dette 100% legetimt å påpeke. Det med at Caroline ikke skal få lov til å si at hun har flyskrekk, blir derimot bare dumt.

 17. Hvor er kjolen fra?

 18. Jeg ønsker meg et innlegg om koffertene til jentene 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en trunky som kan gjøres om til seng 🙂 Søk etter Jetkids!

   1. sove oppi en koffert som har trillet rundt på skitne gater og flyplassgolv?! Urk, så ekkelt.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det gjør du ikke 😉

    Du åpner Bedboxen og så tar du ut en madrass som kan vaskes. Så skittent er det ikke 😉 Så snur du lokket på bedboxen og trekker ut en plate som gjør at flysetet forlenges. Så legger du madrassen på flysetet og platen.

    https://www.youtube.com/watch?v=8VSeMQpvKGM

 19. Cecilie

  Herlig blogg du har! Hvor er den kjempe fine kjolen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 20. Hvordan er den kjolen i str? Jeg bruker xs og s i klær til vanlig. Setter pris på svar 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan gå for xs 🙂

 21. Hei!

  Dette er jo lenge siden, men håper allikevel du svarer! Jakka di er så fin, hvor har du kjøpt den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 22. Alexandra

  Hvor er den fine kjolen du har på deg i innlegget ifra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *