postcard from puerto de mogan

I går dro vi noen timer til Mogan midt på dagen, og det angrer vi ikke på! Her er det alltid så vakkert at det er vanskelig å vite hvor du skal starte å knipse bilder: det klare, blå havet mot en enda blåere himmel. De sjarmerende trange gatene. Bygningene i kanarisk stil. Og vi kan jo ikke glemme blomstene! Herregud, så vakre blomstene er akkurat her. Denne gangen overgikk de seg selv også, jeg har aldri sett så mange farger på så mange blomster samtidig her før, vi ble egentlig bare tuslende rundt i en times tid.. 

.. før vi bestemte oss for å bestille litt tapasmat på en utrolig hyggelig fortausrestaurant som vi fant litt gjemt bak i en av gatene – la bodega tapas. Her var det skygge og bare to bord, så vi satt helt for oss selv og det var så koselig! I tillegg var selvfølgelig maten helt upåklagelig. Ååå – stemning 🌿 Når du bare kan nyte maten og sitte sammen uten å si et ord, bare smile. Det er fint, det. 


Jeg er absolutt ikke klar for å reise hjem i det hele tatt, skulle gjerne tatt en uke til, men hjemme venter hus og jobb hverdagen, og jeg vet at når vi bare er der – når vi låser opp døren og kjenner duften av HJEM slå mot oss – da er det jammen litt greit likevel. Vi har masse fint som venter i dagene fremover, jeg skal blant annet være med på konsert i Tune kirke, hvor vi skal gjøre Jesus Christ Superstar i konsertversjon. Jeg får ikke vært med på noen av øvelsene ettersom jeg er her, men jeg håper det går fint likevel. Haha! En utfordring har vi alle godt av ☀️ Og så er det jo påske snart, til uken venter fjelltur og det er alltid så kjekt. Men før alt dette, må vi komme oss trygt hjem gjennom skyene ✨

17 kommentarer

 1. Du er alltid vakker.
  Jeg er veldig glad for å se bildene dine. 🙂

 2. Dear Caroline, you look absolutely wonderful in your dress with the dots! Enjoy further your well deserved vacation!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Nydelige blomstrende Mogan 🙂 God tur hjem 🙂

 4. hei! utrolig vakker plass!! skal til Mogan selv nå og lurer på om det var varmt? ser dere bader mye så lurer rett å slett på hvor varmt det er sånn ca?

 5. Der er det så fint, nydelige farger ! Flotte bilder som alltid . Tapas er aldri feil

 6. Hva er det med deg og dem venstre sida de? Det blir så urolige kjedelige bilder når du bare poserer fra denne side. Du er heeeelt sikkert fin fra høyre også 😉

  1. Utrolig kjedelig – herlighet for en morsom kommentar:)

  2. Dette lurer jeg også på. Hvorfor viser du bare fram den ene siden av ansiktet?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er vel en vanesak 🙂 De fleste har en fast side som de vender mot kameraet når de blir fotografert 🙂

    Kikk på Bloggerne, Youtubefilmene mine og bla i bloggen om du vil se meg fra flere vinkler 🙂

 7. Sandals and hair pins??

 8. Pearl ankle brand?

 9. Du har sååå fine striper i håret ditt<3

 10. Bag brand???

 11. Nydelige farger:)

 12. Jeg likte veldig godt kjolen din! Så såg den så lett og god å ha på i varmen : )
  Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂

 13. Can you explain the food on the table? Some does not look familiar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *