you make me smile

Playa Del Cura er et lite sted og her finnes det ikke mye å velge blant om du er glad i utelivet når solen har gått ned. Likevel har de noen få helt utrolig sjarmerende steder, som vi alltid må innom når vi er her. Deilig spansk stemning, nydelig sangria og enda bedre gambas. Og det beste av alt? Direkte utsikt til solnedgangen! Her kan du danse på stranden til solen henger lavt på himmelen, og deretter tusle bort for å nyte resten av dagen med skikkelig spansk mat og drikke. 

Ett av disse stedene er Vista Mar, her har de uten tvil den beste gambasen jeg har spist i mitt liv – spekket med så mye hvitløk at du kjenner din egen ånde når du våkner dagen etter – men likevel er det verdt det! Jeg kunne spist dette hver dag i en uke, men da tror jeg ikke magen hadde vært like takknemlig. Hvitløk er sterke saker når du spiser fem fedd på en gang – haha! Uansett er du nødt til å ta turen hit om du noen gang er på Cura. Det ser kanskje verken fristende eller sjarmerende ut når du går forbi, men jeg lover deg at det er det! 


Rett ved siden av Vista Mar ligger Poi Pio og her har de enda bedre sangria, i tillegg til live spanske rytmer noen kvelder i uken – i solnedgangen! Men ettersom maten er bedre hos Vista Mar ender vi oftest opp der når vi er sultne etter flere timer ved vannkanten. Disse to stedene er helt perfekt å besøke etter en lang dag hvor du bare har kost deg i sanden med barna, så kan dere sitte og kose dere til solen har gått ned og det har blitt såpass kjølig og akkurat passe mørkt til at dere må finne veien hjem. Deilig feriestemning som jeg aldri kan få nok av! 

28 kommentarer

 1. Kan man gå langs stranda hit fra OBC? Er forresten den stranda bortenfor mot Puerto rico åpen nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan gå, men 50-60 meter av veien er kronglete med steiner. Amadores er vel åpen året rundt, eller tenker du på Cura-stranden? Den har jo vært stengt inn i mellom, men nå tror jeg den er åpen hele tiden.

   1. Hannah

    Sist vi var der var det en strand i mellom den nedenfor OBC (som jeg trodde het Cura) og den Amadores. Heter den Tauro tro? Men topp man kan gå fra OBC til den restauranten! Skulle ønske den promenaden gikk langs hele der fra OBC, så fint å løpe på den det siste strekket inn mot Puerto Rico 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Beklageer, jeg skrev feil 🙁 Tauro-stranden mente jeg, den ligger mellom Cura-stranden (nedenfor OBC) og Amadores. Den har vært en del stengt, men nå tror jeg den er åpen hele tiden. Det er jo store planer for det området med marina og promenade hele veien til Puerto Rico, men det er visst noen skjær i sjøen for de planene.

 2. Caroline

  Er denne stranda i gåavstand fra hotellet,? Skal til samme sted med 2åringen om noen uker, så veldig gøy med bilder og tips på bloggen !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er gåavstand, men litt kronglete med vogn. Du må enten bære vognen 50-60 meter over steiner, eller så må du trille hovedveien rundt. Du bruker ca. 10-15 minutter 🙂

 3. Hei!
  Mener å huske at du hadde invisalign regulering. Vil du fortelle litt om hvordan prosessen gikk? Er du ferdig?

 4. Nydelige bilder 🙂
  gleder meg til sommeren! Ser super kosligt ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg også 😀

 5. Så utrolig fine bilder! Hvor er den nydelige strandkjolen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den er fra Zara.

   1. charlotte

    Har du nettopp kjøpt den? Finner den ikke…. Gleder meg til alle dine sommerantrekk fremover, du er sååå inspirerende!! Gooood ferie, ser herlig ut:)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kjøpte den på nett for litt over en ule siden 🙂

 6. Anne Grete

  Wow. Hvor er hatten din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cayman Islands

 7. Varm_kakao

  Fine bilder fra stranden, det varme lyset gir glød! 🙂 Selve stedet ligna litt på et grustak, brunt og stusselig natur. Er det bare meg som ser skjevt? Men jeg liker meg nok best på frodige og grønne steder! Stranden m/havet som utsikt, det var vakkert. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er jo relativt tørt her på Gran Canaria :/

 8. Ragnhild

  Altså, disse bildene gjør meg bare så GLAD her jeg sitter med te i koppen, inntullet i et teppe i kalde Norge! Nyt ferien videre med den flotte familien din. Takk for at vi får følge deg i hverdag og i ferie, du er inspirerende 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi 🙂 Så koselig å høre <3

 9. SÅ enig med deg, gambass er super digg 🙂 Nydelige bilder 🙂

 10. Det bildet hvor du går på stranden med sollyset gjennom kjolene, det er bare så vakkert. Det burde dere ha på veggen. Kunst!

 11. Har du navnet eller artikkelnummer på den hvite kjolen? SÅÅ FIN! Finner ikke den på Zara.com. Fant du den under «kjoler»?

  1. Den heter Lang bluse med broderier Offwhite 0/5598/048/251/02

 12. Hvilke faktor smurte din mor deg med da du var lite ? Kam nesten ikke huske solkrem fra da jeg var barn.

  1. LANG BLUSE MED BRODERIER DETALJ
   549,00 NOK
   OFFWHITE – 5598/048

 13. Ingvild

  Har Lars-Kristian vurdert å ta selge noen av bildene han tar? 🙂 Mener ikke deres private bilder, men han/dere tar såpass vakre og stilige bilder som oser av kvalitet, at dette burde jo andre også få nyte av på stueveggen!

 14. Victoria

  Heeeeelt enig! Nesten så jeg ville hatt det på veggen sjæl.

 15. Anbefaler Taste Mesón Arguineguin til neste gang. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *