treningstirsdag: vlog + trappeøkt på ferie

reklame: NetFit

Denne gangen en litt annerledes treningstirsdag – bli med da vi trente i trappene ute i solen! Fy søren, det var tungt! En enklere utgave av videoen, altså kun med øvelsene, finner du selvsagt på NetFit sin instagram HER 🙂 


☀️

55 kommentarer

 1. Hva tenker du om dette? 🙂 Jeg tror det et starten på et nytt syn på deling av barn i sosiale medier. Håper i hvert fall det.
  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/K38J26/doemt-for-facebook-bilder-av-datteren?utm_source=vgfront&utm_content=row-4

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har lest den 🙂 Godt å se at dette blir slått ned på! Ingen burde legge it bilder eller informasjon om barn i sårbare situasjoner.

   1. I 2015 hadde du en del utleverende innlegg fra ferie, ironisk nok fra Gran Canaria tror jeg. Ganske detaljerte beskrivelser av sykt barn. Mener å huske noen bilder også, hvor jenta så «febersyk» ut. Er dette noe du tenker ikke hadde blitt publisert i dag?

    Ønsker innlegg om selve hotellet (der dere er nå), fornøyd/ikke fornøyd osv?

    Hvor kjapt ute var dere med å booke inn fastpass tider i Magic kingdom? Husker du skrev dere ikke hadde bestemt hotell før noen uker før avreise. Blir ikke de beste attraksjonene booket opp med engang (3 mnd før)?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Akkurat det husker jeg godt, og den episoden ville jeg ikke delt igjen :/ I senere tid har jeg ikke delt lignende ting.

    Vi er veldig fornøyd med hotellet, det er fresht og moderne! God mat og god service 🙂 Jeg ville ikke reist hit uten barn, som jeg ser at noen gjør. Når det gjelder Lollo og Bernie så synes vi opplegget på Sunwing i Arguineguin var bedre enn her. Da var det mye mer som skjedde rundt måltidene, mens her er showene med Lolle og Bernie nede i et lite rom :/ Det er litt kjipt.

    Vi var sent ute med Fastpass+! Vi hadde ikke helt skjønt opplegget før vi kom til Disney :/ De beste attraksjonene blir fort tatt, så det er viktig å være tidlig ute.

   3. Ang hotellet: tror du ikke Lollo&Bernie er et kompromiss på OBC? Derfor gjemmer de det nede i kjelleren, i håp om å tiltrekke seg reisende uten barn også.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jo, absolutt 🙂

   5. Bodilla

    Men tenker du ikke at siden du ser at det å legge ut bilder av eks syke barn i ettertid ble feil for dere, så kan det fort skje at det å dele noen bilder i det hele tatt om en stund også vil være feil?

    Hvordan våger dere å ta slike sjanser med deres egne barn? Dette er jo et sosialt eksperiment som få/ingen voksne enda har opplevd, hva tenker dere om hva barna vil mene om dette når de vokser til?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Nå hadde hun kun feber og ørebetennelse, ikke verre enn at hun var med oss ut. Jeg ville ikke lagt ut bilde av det igjen, men det betyr ikke at jeg synes det var så fryktelig ille.

    Jeg synes ikke det er noe sosialt eksperiment med måten vi løser det på, og føler meg trygg 🙂

 2. Training on the stairs is always a good thing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har lest den 🙂 Godt å se at dette blir slått ned på! Ingen burde legge it bilder eller informasjon om barn i sårbare situasjoner.

   1. Burde vel ikke dele bilder uansett, så lenge barnet er for lite til å samtykke.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det skal du få lov til å mene 🙂

 3. Så kult innlegg! Og så gøy å kunne trene sammen:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempegøy 🙂

 4. Så flott Caroline, jeg trur alle bloggere nå kommer til å endre kurs, nemlig å helt slutte med å legge ut bilder av barna sine på bloggen,, selv legger jeg aldri ut bilder av barn, kun voksne som vil det selv,, nå tror jeg abselutt på en bedre blogg fremtid for alle, dette var bra holdning Caroline, håper flere kommer etter og mener det samme , nå går du føre med et godt eksempel, bra! Tommel opp! , det er jo så mye annet for oss lesere å se, enn andres barn! Så takk til deg Caroline, for en fin kurs videre,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bloggere er vel det minste problemet 🙂 De fleste har et filter for hva som legges ut.

   1. Virkelig? Så mamma til Michelle, Anne Brith og disse bloggerne, som ukritisk deler av barna sine, de er det minste problemet?
    Synes du selv at du er helt «uskyldig» i å eksponere barna dine som ikke har valgt det selv?
    Antar denne kommentaren oppfattes for kritisk til at den ikke kommer igjennom, men..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Sammenlignet med den artikkelen det linkes til her, så ja. Selv om de du nevner her har delt ting som jeg aldri ville delt :/

    Ja, jeg ser ikke problemet med å dele øyeblikksbilder så lenge man ikke deler personlig informasjon om barna.

  2. Dette handler da om mye mer alvorlig enn å vise bilder av barnet. Anbefaler deg å lese saken mer nøye.

 5. Nå har jeg lest mere grundig artikkelen om mor og datter på fb, og ser nå etter å ha lest på KG, at det sefølgelig ikke kan sammelignet med bloggerene sine bilder og tekst, av sine barn på sosiale medier,, der er det abselutt en stor forskjell ja,,

 6. Man bør ikke legge ut bilder og informasjon om barn. Punktum.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal du få lov å mene, jeg synes det kommer helt an på hva man deler 🙂

   1. Men hvem skal vurdere dette? Foreldrene? Det er jo dessverre slik at ikke alle foreldre evner å se hva som er barnets beste.

    Denne moren det blir lenket til mener kanskje at hun gjør det beste for sitt barn. Man har forskjellige forutsetninger for å vurdere dette, og det er slett ikke sikkert at barna legger listen likt som sine foreldre.

    Så for å være på den sikre siden bør man av respekt for barns offentlige identitet kun dele bilder av barn innad i familien.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er klart det er foreldrene som skal vurdere dette 🙂 Om foreldrene ikke klarer det så har vi lover og regler, noe som man ser et eksempel på her.

  2. June Caroline har lov å gjøre hva hun vil….

 7. Der er det ikke manko på trapper 😉 Helt supre forhold for de som ønsker trappetrening på Granca, med nydelig utsikt 🙂 Dere er noen sprekinger i varmen! Håper det ble en avkjølende dukkert på dere etter treningen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det er sant!

   Ja, dukkert ble det 🙂

 8. Ja veldig enig i at bloggerne egentlig ikke er så stort problem med å legge ut bilder av barna, men det er bare det at veldig mange vet hvem bloggerne er! Og dermed ikke så anonyme som helt vanlige fb innehavere, som deler med betraktelig færre,personer,,, ikke sant ?

 9. Dette var faktisk motiverende. Fikk lyst til å trene da jeg så videoen. Når det er sagt, så vil jeg bare si at jeg tror trenden med å vise bilder av egne barn på nett er forbi. Ser jeg har mange venner på blant annet Facebook som har slettet alt av bilder av egne barn. Det er rett og slett ut og flaut å være den forelderen som deler bilder og informasjon av egne, små, uvitende barn. Applaus for en ny tid

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀 Det er jo det som er hele poenget! 🙂

   Jeg synes ikke det er flaut, jeg. Kjenner heller ingen som synes. Men jeg respekterer de som er av en annen oppfatning, uten at jeg er nedlatende mot dem 🙂

   1. Vi skjønner jo at du ikke syns det er flaut, det er jo nærmest daglige Glimt av dine små.

    Men man ser trenden hos de ‘virkelige’ kjendisene, (i mangel på et annet begrep), der er det sjelden man ser noe til barna i det hele tatt. Det går helt fint å vise familielivet uten å filme små barn som ikke aner at tusenvis av fremmede kan se når de surrer rundt i den pene kjolen sin.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Den trenden du snakker om har ikke jeg sett. Ser mange «virkelige» kjendiser som deler mye mer enn hva vi gjør, og så ser jeg kjendiser som deler mindre eller ingenting.

   3. Jeg syns heller ikke det er flaut, men tror mange etterhvert syns det er harry. Flere og flere vil ta avstand fra å vise frem ungene sine i sosiale medier. Man ser jo bare på utviklingen de siste 5 årene. Færre og færre legger ut bilder av ungene. Grunnen til at man legger ut bilder av ungene er jo bare for å få skryt, eller likes. At fremmede mennesker skal skryte av ungene mine, dine eller hvem sinde det er, er jo nesten skremmende.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror det handler om kontekst 🙂 Pinlige øyeblikk, matsøl rundt munnen, bleiebilder osv., det er harry å legge ut. Jeg tror heller ikke at det handler noe mer om likes enn andre bilder som legges ut.

   5. *sine

 10. Det ser godt ut å være sydover nå! 5-6 varmegrader i Norge er ikke mye å rope hurra for. For meg er det likegyldig hvor mye bloggere eller andre legger ut ungene sine i sosiale medier, for jeg tenker at såkalte influensere og andre som er MYE på SOME må ha littegrann vett i hodet. Å eksponere egne barn i media burde vel alle generelt holde seg for gode til, det er ikke alltid bra/gøy for barnet å se seg selv overeksponert siden i livet. Men enhver får gjøre som vettet tillater. Utover det ser det virkelig digg ut på Granca! Drømmer om varmere vær, det hadde vært godt for oss som inne har anledning til å reise akkurat når vi trenger det mest. Men, instastoryen din var en periode så bra, nå blir jeg bare svimmel, det er boomerang så big time at det snurrer helt. Liker du den varianten så godt? Ellers er turkisfilteret Mye i bruk ser jeg 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ER godt 😉 Jeg ser at det skal bli fint i påsken hjemme i Norge, så det er jo bra 🙂

   Haha 😀 Ikke meningen å bruke for mye boomerang 😉 Skal skjerpe meg :p

   1. Jepp, vi får glede oss til forhåpentlig varmere vær i påsken på østlandet :).
    (Autokorrekt er litt rampete et par steder i forrige kommentar, skal stå ikke, men ble inne)
    Storyen blir bra med litt mindre boomerang! Gleder meg 🙂

 11. Karianne

  Hvor er sports-bh fra? Så utrolig fin:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Casall 🙂

 12. Sprekinger! Den dukkerten hørtes god ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om den gjorde 😀

 13. Det er helt greit med saklig diskusjon angående eksponering av bloggerbarn, men å sammenligne familiebilder og andre idylliske settinger med en barnevernssak der barn blir avbildet når de gråter og der sensitive opplysninger om saken og barnet blir offentliggjort, er jo helt sprøtt. Det må jo gå an å vise et snev av anstendighet. Det virker som enkelte er mer opptatt av å få komme med oppgulp, enn å faktisk forsøke å påvirke bloggere til å begrense billedbruken av barna.

 14. Hilde Marie

  Supert med treningsinspirasjon og video!
  Dere er så flinke! 😀 -virkelig en fryd å følge dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 15. Synes det er flott at du svarer på kommentarer om eksponering av barn. Viktig viktig tema!! Jeg tror at i framtiden/for mange allerede nå, vil foreldre som har gjort dette føle seg like dumme og uvitende som de foreldrene som på 70-80 tallet røyket i bilen med barna usikret i baksetet.

  Ser for øvrig så deilig ut i Sydlige strøk, kjenner solstrålene helt hit 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror det handler om kontekst 🙂 Det kan være harry å legge ut bilder og informasjon av pinlig karakter, det tror jeg de fleste allerede er inneforstått med.

   1. Det er vel så harry å legge ut strøkne bilder av ‘små prinsesser’ som virker til å leve i en nystrøken og nygredd verden.

    All eksponering av barn er unødvendig og viser dårlig dømmekraft hos foreldrene.

    Se på Fredrik Skavland, Jenny Skavland og Live Nervik – de lever godt i den sosiale verden uten at alle kan plukke ut barna deres i en diger folkemengde. Det er det klasse over!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Respekter meningen din, kanskje du kan dele den på en litt mindre bastant måte og selv også respektere at ikke alle er enig med deg? Jeg er i hvert fall uenig med deg.

   3. Det var ikke meningen å være ufin, jeg kan faktisk ikke se at jeg var det heller? Men om du oppfattet det slik, beklager jeg, dette er et tema som engasjerer og da ble jeg kanskje litt vel krass.

 16. Jeg synes du er veldig profesjonell, hyggelig og virker i motsetning til (mange av) de andre toppbloggerne som en mentalt stabil og god mamma! Jeg har ALDRI reagert på noe du har delt av dine barn.
  Jeg synes det er fint med blogger som din, og jeg synes du svarer på en fin måte på kommentarene her.

  Hilsen hun-som-egentlig-ikke-liker-bloggere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 17. Pinar Cayli

  Så sykt fine bilder du deler fra ferien Caroline, sykt inspoo<33

  Caroline er så flink til å passe på hva hun legger ut av barna. Jeg har ALDRI sett et eneste bilde av barna og tenkt: gud så flau jeg hadde blitt om min mor hadde lagt ut dette/skrevet dette om meg! Jeg hadde faktisk vært stolt over å ha en sånn mamma som Caroline! Til folk out there: kan dere slutte å overdrive? Gå heller å kritiser bloggere som legger ut bilder av at kidsa deres peller seg i nesa, eller filmer å legger ut på insta-story at barnet deres hylgråter liksom!!??

 18. Denne tv2 saken som flere har linket til er jo noe HELT annet enn de type bildene Caroline legger ut. Kan ikke huske sist jeg så Naia eller Nelia ordentlig på et bilde. Nå må dere rulle inn, jeez. Alltid skal Caroline «tas».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *