by the pool

Dagene her går litt i ett og altfor fort, vi forsøker å ha ferie med store bokstaver, gjøre som barna vil, ikke tenke for mye. Gjøre som vi vil, og så får kamera bare bli med på slep. Vi hadde store planer om å besøke et par av favorittrestaurantene våre mens vi likevel var her og mamma og pappa kunne passe jentene, men tanken på å stå på badet og fikse meg eller pynte meg med høye hæler og kjole frister ikke sånn veldig denne gangen. Det blir det mer enn nok av hjemme, og selv om jeg alltid synes det er gøy med dress up, er det så deilig å skru alt helt ned innimellom. Som nå. Dessuten – jentene koser seg så masse på resort med Lollo og Bernie at det er en fryd for øyet å bli med på minidisco og trylleshow og alt som er – det er det som er ferie for oss akkurat nå. Å spise lunsj og middag rett fra stranden. Litt senere kvelder for jentene enn vanlig. Å være på stranden til solen går ned. Det er rett og slett så befriende deilig å ikke måtte rekke noe, så denne gangen har vi bare kastet alle planer vi egentlig hadde, langt til sjøs. Det har vært helt riktig! I går kom det litt skyet vær og ødela for solskinnet i noen timer, men ellers har været vært helt topp. Vi veksler mellom basseng og strand, vi liker begge deler. Og i dag snublet vi innom en visning på en helt fantastisk fin leilighet, og kanskje dere får høre mer om det senere 😉 Her kommer noen bilder fra basseng- og lunsjlivet denne uken. 


Som dere ser – helt nydelig feriestemning å melde herfra! Håper dere har det fint der hjemme også ☀️

30 kommentarer

 1. Ser helt vidunderlig ut! Kos dere masse videre Hvor er den oransje bikinien fra? Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koser oss masse 😀 Den er fra Nelly, fra i fjor 🙂

 2. Ingvild

  Hei! Hvor bor dere? Har så lyst til å ta med barna på 3 og 5 år på ny Lollo og Bernie ferie. Det ser nydelig ut der☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bor på Occean Beach Club, Playa del Cura 🙂

 3. Så spennende med eventuelt leilighetskjøp! Jeg vurderer også å kjøpe 🙂 Kan jeg spørre hvilken megler dere evt bruker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi brukte Remax sist, men må brukte bi bare den megleren som har lagt ut leiligheten for salg 🙂

 4. Vi bor på monte golf, rett nedom der dere var på visning driver også å løper trappe intervaller i trappene der oppe‍♀️ Svigerforeldrene mine har leilighet her, så vi er her hver påske håper dere koser dere masse!

 5. Så flotte avslappende Granca bilder 🙂 Høres og ser ut som en herlig, rolig familie ferie 🙂 Hehe ja Lollo og Bernie er poppis for de små, men hva gjør man ikke for de søte små 😉 🙂

 6. Koselig innlegg- det høres så fornuftig å stresse ned og bare kose seg☀️ Hørtes veldig spennende ut med den leiligheten. Nyt øyeblikket, det er dere vel unt

 7. He-he «spiser rett FRA stranden» Mye sand altså? 😀

 8. Åååhhh, så deilig! Jeg skjønner godt at dere vil nyte dagene sammen og sammen med jentene – uten alt for mye planer. Nydelige bilder, som normalt er, fra denne kanten 😉
  Kos dere videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Koser oss masse <3

 9. Sunglasses?

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM and Le Specs 🙂

 10. Fantastisk deilig! Mine foreldre bodde på det hotellet hvert år før, da det fremdeles var voksenhotell. De «rebrandet» vel for et par år tilbake? Uansett, kos dere masse, det ser perfekt ut! Og du, jeg vil bare berømme deg for at du skriver så innmari godt. Tenker da på alt fra setningsoppbygging til kommabruk. Det er så få som gidder å ta seg tid til egenkorrektur for tiden, og kommareglene er gått rett i glemmeboka. Det gjør det tungt å lese blogg. En stor takk fra ei som fortsatt bryr seg om det norske språk. :p 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂 Mamma og pappa har også bodd her før de pusset det opp og det ble Sunwing.

   Tusen takk, Hanne 🙂 Det var hyggelig å høre!

 11. Deilige bilder!! Takk 🙂
  Kan du fortelle litt mer om hvilken solkrem du bruker, evt dagkrem med spf, og om du tyr til selvbruning av noe slag til ansikt og hals, siden du beskytter med høy solfaktor?

 12. Det ser helt fantastisk ut. Nyt det!!! Jeg er spent på høre mer om visningen dere var på

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er vel det første stedet vi har sett på hvor det føles riktig 🙂

 13. Shorts?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 14. Så utrolig befriende det må være for deg å ha en slik ferie uten å måtte tenke jobb og styling med dokumentasjon hele tiden! Tenker at det må være deilig å slippe å bruke tid og energi på dress up og full glam bare fordi det må vises frem på bloggen. Har tenkt en del ganger at det innerst inne må være et slit å bruke 4 forskjellige bikinier på ferie bare for å ta ulike bilder, eller å style seg med flotte antrekk kun for å få vist detaljerte bilder til publikum av bloggen. Ser jo flott og luksuriøst ut, men er ikke sikkert det er så behagelig bedtan :p
  Er sikkert veldig gøy også, misforstå meg rett, men det må være befriende å kjøre «Come as you are» også, uten å tenke på hva som «selger» 🙂 med andre ord: tommel opp og heia dere for at dere kastet alle planer til sjøs og nyter øyeblikkene som de faller seg istedenfor!! Klem!

 15. Ser herlig utNyt siste rest av ferien❣️Er dine foreldre pensjonister? Eier de leilighet på stedet dere er?

 16. Så deilig med sol og varme på denne tiden. Dere tar fine bilder, men litt trist å sitte med følelsen av at det er mest fokus på hvor lite tid det er igjen?

  Og det går da virkelig an å gå ut å spise i lave sandaler, sommerkjole og et strøk med leppestiften? Jeg ser knapt noen som er så gjennomført stylet som du ofte er på ‘sydenturene’. Senk skuldrene og ta en rolig kveld med mannen, om det er det som er ønsket og det passer inn ellers. Du trenger ikke poste bilder av det engang 😉

 17. Syntes ferie skal være litt sånn jeg 🙂 Det er sundt å ikke ha for mye planer spesielt når man har barn med. De koser seg mest, når de får mamma og pappa tid 🙂 kos dere vidre fine dere:)

 18. Hei!

  Vi reiser til dit neste uke! Hvordan er temperaturen synes du? Er det varmt på dagen og kaldt om
  Kvelden? Sjekket Værmeldingen som sier 13-20.. men du har jo på deg endel sommerklær. Synes du det er varmt nok til det? Lurer litt på hva vi skal pakke her.. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vært mellom 21 og 27 grader på dagtid 🙂 Når sola går ned så dropper det under 19 grader. Vinden kan være litt kald om det blåser mye, men det er ikke så ofte. Om dere har planer om å sitte ute til etter klokken 20 så skader det ikke med genser og langbukser.

 19. Karoline

  Hvor har du kjøpt solhatten?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cayman Islands 😉

   1. Karoline

    Åå, skal faktisk dit på bryllupsreise i juni

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *