goodiebox: månedens egenpleie

reklame: goodiebox 

Jeg tok rett og slett med meg månedens Goodiebox på ferie og det er jeg så glad for! Oppi denne var det, som alltid, mye snacks som passer rett inn i egenpleierutinene mine. Jeg kunne absolutt blitt flinkere til akkurat dette hjemme, og på det punktet er Goodiebox veldig fin å ha – den minner meg nemlig på dette hver gang den dumper ned i postkassen min én gang i måneden. 

På ferie er det litt lettere å få plass til egenpleie, så jeg har rukket å slappe av med agurk på øynene, det nyvaskede håret i en dott under håndkleet, agurk på øynene og bølgene som slår mot stranden som nærmeste nabo. Skuldrene senket seg umiddelbart 5 hakk eller mer! 

Et av favorittproduktene mine i denne månedens boks er uten tvil denne fantastiske ansiktsmisten, som er helt perfekt på tur og når huden trenger en ekstra fuktighetsboozt. Eller bare når du føler deg litt sliten og kjenner at du kunne trengt en liten oppfriskning! Lukten på denne var helt nydelig også, så rett og slett et uunnværlig produkt! 

🌸🌸🌸

Noe av det jeg liker best med Goodiebox er de nye temaene hver måned, jeg er alltid spent på både hvilket tema og hvilke produkter de har funnet frem til, og blir imponert hver eneste gang. Denne månedene handler det om Back to the Roots, og akkurat det fikk meg til å tenke på hvor mye flinkere jeg har blitt til å passe på huden min siden jeg var ung. Den gang da brukte jeg så lav solfaktor som mulig, for å bli brunest mulig. Jeg tenkte ikke konsekvenser av all eksponeringen, men det er jeg virkelig glad for at jeg er klar over i dag. Jeg går aldri utenfor døren uten spf. 50 i ansiktet! Sjekk story på instagram for å se et «før-bilde» av meg 😉 

Elsker virkelig denne lille boksen – en sann glede i hverdagen! Du kan bestille ved å trykke HER


🌸🌸🌸6 kommentarer

 1. Jeg har også den. Og elsker produktene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, det forstår jeg godt 🙂

 2. Har akkurat kuttet ut et slikt abonnement for miljøets skyld, er så mange produkter jeg ikke får brukt opp :/ Men var jo veldig gøy med en overraskelse i posten da 🙂

 3. Hvilket produkt m spf50 bruker du i ansiktet? 🙂
  Og bruker du noe selvbruning for å få litt farge i ansiktet og hals da?

 4. Hvilke produkter var det i esken da?

 5. Med tanke på at du har råd til å kjøpe hvilke produkter du vil, og antakelig kan du få mye sponset også, hvordan kan denne boksen med random miniprøver gi deg sann glede?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *