overraskelse

Plutselig var vi i solen! Og det føles helt fantastisk 🌴 Mamma og pappa har sin årlige, lange sydentur i disse dager og nå var savnet så stort at vi rett og slett bestemte oss for en reprise fra i fjor: ovrraskelsestur! Denne gangen hadde jeg forsikret mamma om at vi faktisk ikke kom, for det var aldri planen at vi skulle. Det er så mye som skjer akkurat nå og i tiden fremover, at jeg ikke kunne skjønne hvordan en uke her skulle passe inn i timeplanen. Lars-Kristian har likevel vært en luring og bestilt tur bak ryggen min, så dette var egentlig en overraskelse i en overraskelse! Haha 🙂 Fantastisk gøy! 

Denne gangen har vi sjekket inn på Ocean Beach Club, så dette blir en helt magisk uke for jentene også ⭐️ Stor stas med Lollo og Bernie! 

Vi tok flyet som gikk halv åtte i går tidlig, og da klokken var rundt tre, var vi klare for å jakte etter mamma og pappa. Jeg hadde ikke snakket med dem hele dagen, men en time før vi gikk på oppdagelsesferd, sendte pappa en snap fra stranden. Første stopp ble naturlig nok der! Var det noen av dere som så på Bloggerne sesong 9? Det er den første sesongen hvor vi er med, og da tok vi dere med på denne overraskelsesturen. Ansiktet til mamma! Hun ble så glad at det var helt rørerende. Du kan se den på tv2 Sumo ⭐️I fjor fant vi henne akkurat i det hun gikk ut av leiligheten deres, men i år fant vi dem altså på stranden. Ikke på den første stranden vi var på (jeg hadde tydeligvis sett litt feil på den snappen), men en helt annen strand som vi faktisk gikk forbi flere ganger underveis i den lille leteaksjonen vår. Utorlig rart at vi aldri så hverandre før det hadde gått en time! Her kommer noen bilder:   


Jeg har bilder av selve møtet også, men det var så mye følelser involvert! Det var uansett helt fantastisk gøy og de ble jo helt sjokkert begge to. Nå gleder jeg meg masse til dagene fremover ☀️🌴

63 kommentarer

 1. Det var jo en hyggelig overraskelse både for deg og jentene. Og mor og far!
  Kos dere og nyt ferien.

 2. shoes? clothes??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Shoes from Gina Tricot and clothes from Zara 🙂

 3. Camilla

  Så koselig ❤️

 4. Er det jeg som er blind eller skriver du ikke hvor dere er i verden? Alle vet vel ikke hvor Ocean beach club er

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det er sant! Playa del Cura, Gran Canaria 🙂

 5. Hei, hvor er jentenes brune sandaler kjøpt og hvor er de hvite sneakersene de hadde på IG kjøpt? Håper på svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sandalene er fra Zara og de hvite sneakersene er fra en sportsbutikk i Leeds 🙂

 6. Så utrolig koselig:) tenker det var litt av en overraskelse 😀 Nyt og kos dere masse!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 7. Synes det har vært mindre innlegg og flere pre skrevne de sist dagene. Nå forstår jeg hvorfor. Kos deg masse med familien 🙂

 8. Hvordan er temperaturen og været på GC nå?

  Kos dere masse <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det ligger mellom 21 – 27 grader på dagtid og 17-19 på kveldstid.

 9. Ingeborg Flaatnes

  Hei, ser utrolig flott ut! Hvordan er temperaturen der nede? Kos dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er 21 – 27 grader på dagtid og 17-19 grader på kvelden 🙂 Blir litt kjølig på kvelden så bukse og cardigan kan være lurt å ha med.

 10. Dere er seriøst heldige som drar på så SYKT mye ferier. Høres ikke ut som om det er syke mengder jobb når dere drar på impuls turer hele tiden!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er så heldig at vi kan ta med jobben dit hvor vi reiser, og i tillegg selv bestemme hvor mye vi ønsker å jobbe 🙂

 11. Veldig lite trolig at du ikke visste om dette stuntet, bruker du ikke opp til ukesvis på å planlegge bare reisegarderoben til deg og jentene. Innbiller meg at du ikke er den som setter størst pris på slike spontane overraskelser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fikk vite det for noen uker siden, men jeg bruker uansett ikke ukesvis på å planleggee antrekkene 🙂

 12. Kan det ikke hende at foreldrene dine har lyst på litt egentid/«egen ferie» bare for dem to? Synes det er litt egoistisk å kræsje andres planer på den måten der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har spurt oss om vi ikke kunne reise ned samtidig som de, så jeg visste at de ville bli glad 🙂 Uanstt så kjenner jeg mamma og pappa så godt at jeg hadde visst om det var tilfelleet.

   1. Carina

    Ok, det er bra! 🙂

 13. Åh, så hyggelig! De må ha blitt så glade 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ble de 🙂

 14. You look so beautiful in your spring look, dear Caroline! And I can imagine it is wonderful to meet your family!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you Rena <3

 15. Blir overrasket og kanskje flau av hvor mange som skriver negative og rimelig frekke kommentarer her. Slutt med slikt, det er totalt unødvendig. Kos dere på tur og for en kjekke overraskelse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Silja 🙂

 16. Jeg blir så lei meg av at folk er så kritiske, skjønner ikke hva som skjer med folk. Det må være miserabelt a sitte sånn a kritisere og se det verste ikke alle hele tiden. Kos dere må tur, det er velfortjent, dere er heldige og besteforeldre er sikkert så glade for å bli overrasket av den fine familien sin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk. Miriam! Vi koser oss masse! 😀

  2. Enig med deg Miriam. Det sier mye om dem som kritiserer.. Rart hvor mye enkelte klarer å finne feil med alt, men slik er det vel når man har en negativ innstilling. Kanskje på tiden å logge av, og fokusere på noe som gir dem positiv energi. Kos dere på ferie Caroline. ser fantastisk ut . Bare litt misunnelig he he .

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, koser oss masse <3

 17. you are so beautiful and nice pictures. Bag brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelly 🙂

 18. Nydelig hotell! Hadde to uker der selv i fjor. Barna koste seg sånn! Og frokosten er helt nydelig med Raw-food

 19. Så deilig☀️

  Vi skal ned på det samme hotellet til høsten. Kjekt hvis du vil skrive litt om hotellet og området etter dere har kommet hjem.

  Nyt ferien☀️

 20. Så koselig! Så episoden på bloggerne der dere overasket sist, var så rørende å se reaksjonen til moren din❤ Fantastisk å se det tette gode forholdet dere har i familien, dere er heldige (-og flinke til å prioritere hverandre) Kos dere!

 21. Ser helt fantastisk ut med sol og varme nå! Tenker at det ble stor gjensynsglede for både små og store.

  Hva tenker dere om miljøavtrykkene dere setter med så mange lange flyreiser (pluss cruiset som jo også er en miljøversting)?

  1. Camilla

   Viktigt spörsmål!

  2. Tenkte det samme

  3. Skulle ønske du svarte på dette når du først godkjente innlegget?

   Dere har sikkert gjort dere tanker rundt problemstillingen?

 22. Er foreldrene dine pensjonister?

 23. Så herlig 🙂 Kos dere med velfortjent familietur !! Nydelig bilder som alltid 🙂

 24. Hei
  Kor er den blå kjolen til Nelia i fra?
  Lenge siden du har kjøpt den?

  Dere er alltid så fint kledd alle sammen.

  Bare helt nydelig og se det fine båndet dere har med foreldrene dine magisk
  Har ikke foreldre selv .
  Så gla på andre sine vegne som har det så flott sammen. Bare og nyte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara, helt ny 🙂

   Tusen takk, så hyggelig å høre at du synes det 😀

 25. Pusinell

  Elsker OBC, bodd der tre år på rad vi, kos dere masse

 26. Kristin

  Hei! Vi har vurdert dette hotellet til vinteren, men det ser ut som det ikke er så stor boltreplass for barn? Eller lekeplass? Blir veldig glad hvis du skriver litt om dette og tar litt bilder av hotellområdet. Og gjerne romtips for oss som gjerne vil ha kveldssol på balkongen 😉
  Det så veldig fint ut så langt! Kos dere massemasse!
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke noe lekeplass som vi har sett, men det er Mini land og barnebasseng 🙂 Det er jo te Sunwing familiehotell tilpasset barn, men jeg føler at de har forsøkt å gjøre et kompromiss og laget noe som passer for både de som reiser uten barn og de som reiser med barn. Om du skal hit på vinteren så får du kveldssol uansett hvilken leilighet du har, men reiser du etter februar så kan du risikere at den forsvinner bak fjellet i 19-20 tiden.

 27. Heisann!!
  Åhr, tenk å herlig å ta seg en sånn tur! Nyt det!! Og det er så gøy å lese blogginnlegg fra ferier! Lurt å benytte sjansen nå mens dere fortsatt har barnehagebarn.

  Så senk skuldrene og nyt varmen, sola og den flotte familien din!masse gode klemmer fra Sørlandet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Vi nyter det <3

   Masse klemmer tilbake! 🙂

 28. *sjansen til å ta spontane turer

 29. Heii, vet du hvor varmt det er på gran canaria i starten av mai?☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ca. samme temperaturene året rundt 🙂

   1. Det stemmer vel ikke helt? Det er mye varmere på GC om sommeren enn om vinteren. Har ei venninne som bor der fast og det er store temperaturforskjeller sommer og vinter. Mye dårligere vær om vinteren; både kaldere og mere fare for nedbør

   2. Caroline Berg Eriksen

    Store temperaturforskjeller er det ikke. Snittemperaturen i januar, som er den kaldeste måneden, sammenlignet med august som er den varmeste, er ikke mer enn 6 grader.

 30. Camilla

  Jag tycker din blogg är så himla vacker, kreativ och välskriven.. undrar bara hur du tänker kring konsumtionen? Realiteten är ju att vi i de rika länderna håller på att ödelägga jorden och dess resurser. Efterlyser mer bevissthet och undrar hur du som verkar så klok tänker?

 31. Er mammaen din på Instagram? For der kunne man jo se dere var oppe på natten og da dere var i flyet.
  Kos dere med sol og varme 🙂
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun er på instagram og om jeg hadd lagt ut noe så hadde hun nok sett det :O Jeg ventet med å legge ut storyen til vi fant dem, så det gikk heldigvis fint 🙂

 32. Det er trist og se at noen kan kritisere dere for dette «stuntet» Håper du og den fine familien din får noen fantastiske dager❤

 33. Så fint antrekk du hadde!☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 34. Du tar deg tid til å svare på frekke, syrlige og slemme kommentarer. Du gjør dette på en høflig måte. Med snert og glimt i øyet! Bra jobba! (De som tar seg tid til å skrive slikt burde skamme seg. Det er flaut å lese noen ganger.) Du tar deg tid til å svare på hvor dere kjøper klær og sko. Nyttig info for folk som digger stilen din. Du vet godt at du er et forbilde for mange, en «influencer» som påvirker og når ut til mange. Skulle ønske du ville svare på de kritiske spørsmålene til forbruket du viser? Et tilsynelatende skyhøyt forbruk som mange av dine unge lesere beundrer og drømmer seg bort i. Og som gjør andre følgere grønne av misunnelse og svette av frustrasjon. (Att de gidder).
  Hilsen nysgjerrig mamma som leser bloggen din av og til.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for det, Inger 🙂

   Nå har ikke jeg mange unge lesere, men hovedsaklig eldre kvinner fra 25 og oppover. Jeg vil tro at de klarer å ta egne fornuftige valg til forbruk 🙂 Når det er sagt så har ikke jeg noe ekstremt høyt forbruk. Jeg handler for det meste klær på billigkjeder, og drar sjeldent på luksusferier eller andre ting som koster skjorten. Er tross alt gift med en sunnmøring 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *