veien til lengre hår

reklame: hairlust hair gummies 

🌸 med koden 20CAROLINE får du 20 prosent rabatt på Hairlust HairGummies HER 🌸 

Jeg har lenge overveid om jeg skal klippe håret igjen eller ikke, jeg trives så godt med kort hår og følte virkelig at jeg hadde funnet min stil og en sveis jeg trivdes skikkelig godt med da jeg klippet det til ca. midt på halsen for noen år tilbake. For det har faktisk gått noen år siden jeg lot lokkene falle, og det er så rart å tenke på. Da jeg var yngre var jeg alltid hun med det lange håret og nå er jeg på vei dit igjen. , så den gangen jeg klippet meg, satt det langt inne. 

Rett før jul satt jeg i frisørstolen og var fast bestemt på å klippe av en del på lengden, ettersom det hadde gått et par måneder siden sist, men Nikola bare ristet på hodet og sa at det synes han ikke jeg skulle gjøre det. Nå skulle vi spare! Jeg tenkte at forandring fryder vel, så hvorfor ikke? Jeg lot det være og har spart siden. Jeg har overveid å klippe meg noen ganger etterpå, men har hver gang endt på at nei – nå har jeg faktisk lyst på litt lengde igjen! Jeg er så glad for avgjørelsen, for nå som det endelig har vokst en god del, kjenner jeg at jeg gleder meg til det blir enda lengre. Det er morsomt å se at håret vokser, og blir jeg lei, så er det bare å klippe det av igjen. 


Det er ikke så lenge siden jeg hadde lyst til å gjøre nettopp det, for jeg følte at det helt sluttet å vokse. Dere vet det berømte mellomstadiet? Jeg er sikker på at de fleste som har spart til langt hår vet hva jeg mener. Men plutselig begynte det å skje noe, og den siste tiden synes jeg det har skutt fart. Hemmeligheten? Kanskje det faktisk er Hairlust Hair Gummies! Dette startet jeg med for litt over en måned siden, og det er vel kanskje en mulighet for at dette er helt tilfeldig, men jeg kan i hvert fall si at håret mitt vokser og jeg elsker dette produktet! De har også helt fantastiske tilbakemeldinger på TrustPilot, les gjerne andres erfaringer HER

Med koden 20CAROLINE får du 20 prosent rabatt på Hairlust HairGummies HER 🙂

Jeg har lenge vært på utkikk etter et produkt akkurat som dette, og jeg ble så utrolig glad da jeg kom over disse små, søte bærene! Hairlust Hair Gummies er nemlig et tilskudd kun for håret og det beste av alt er at det kommer i tyggeform. Jeg er kanskje på topp 10 i verden over folk som ikke takler å svelge tabletter, så dette er nesten et must for meg om jeg skal ta et tilskudd frivillig. I tillegg har de en helt herlig, søt smak av jordbær og har blitt et lite høydepunkt for meg i løpet av dagen. Høres kanskje rart ut, men jeg gleder meg faktisk til å ta dem 🌸

Hairlust Hair Gummies tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken, hvor håret dannes. Det konsentrerte innholdet av biotin og sink hjelper med å styrke håret og vedlikeholder en sunnere hårvekst. Produktet er vegansk og fritt for gluten, laktose, soya og gelatin.

Jeg styler håret MYE, det er ingen hemmelighet. Jeg trener mye, noe som fører til at jeg vasker håret annen hver dag – selv om jeg i perioder prøver å være flink til å heller bruke tørrsjampo enda en dag ekstra. Det er rettetang, krølltang, hårføner, hårspray – håret får gjennomgå og nettopp derfor er disse tyggetablettene så fine for meg. De kan nemlig forebygge splittet og knekt hår – noe som ofte kan være en sideeffekt av nettopp mye varmebehandling og styling. 


🌸🌸🌸

Med koden 20CAROLINE får du 20 prosent rabatt på Hairlust HairGummies, og alt i hele nettbutikken til og med 10. april. Sjekk hele utvalget til HAIRLUST 🙂 

51 kommentarer

 1. Regner med at tilakuddet ikke bare kan gi økt hårvekst på hodet. Det gir vell til hele kroppen? Plutselig dukker man opp med bart haha 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Om man ikke har problemer med sjenerende hårvekst fra før av så hår nok det helt fint 😉

   1. Katten

    Hvordan kan et produkt være så spesifikt?
    Ønsker forklaring!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Produktet er ikke spesifikt slik du antyder, men om du ikke opplever sjenerende hårvekst så er det ikke sånn at det på magisk vis begynner å vokse hår på steder hvor det tidligere ikke har gjort det.

 2. Top brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 3. Lengden du har nå er så fin. Når det er sagt, så er du jo så flink til å style at alt sikker passer deg 🙂

 4. På hvilken måte forebygger de splittet og knekt hår? Håret er jo «dødt», og lengdene tar ikke til seg næringsstoffer fra kroppen, så dette ble jeg litt nysgjerrig på. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Utgangspunktet til håret er bedre, og dermed holder det lenger før det slites 🙂

 5. Fungerer kjempebra med B-vitamin fra apoteket også 😀 Men dette er jo et fint alternativ for de som hater å svelge tabletter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Perfekt for meg med andre ord 😀

 6. Annette Svendsen

  Nå ble jeg provosert. Dette er ikke noe å reklamere for. Håret vokser samme hva. Dette handler bare om penger. Sorry, jeg leser bloggen din så ofte jeg kan og liker den. Men dette……………

 7. hvilken hårspray bruker du? 😀
  Og anvender du noe for volum eller?? håper på svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er glad i både Oribe, Batiste pg Got2be 🙂

 8. Legger merke til på trustpilot at meste av de gode tilbakemeldingene går på god service og hurtig levering. Jeg fant lite om selve produktet fungerer.

 9. Hei! Hvilke shampo/balsam bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker som oftest det jeg får anbefalt av frisør, sist var det Aveda/Oribe 🙂

 10. Hvor er toppen din fra?
  Kjempe fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 11. Kaja Jeanette

  Litt utenfor tema, men den toppen din var helt nydelig 🙂 Vil du fortelle hvor den er fra?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 12. hvordan vet gummibjørnene at det er håret på hodet de skal styrke? blir jo veldig stress hvis de velger å styrke håret på leggene eller inni nesa i stedet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du ikke har sjenerende hårvekst på disse stedene så går nok det fint 🙂

 13. Det virker som barnas hår vokser utrolig fort! Fortere enn ditt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håret deres vokser utrolig fort, men det er vel fordi de ikke behandler håret på noen måte 🙂

 14. Johanna

  Du er like fin uansett, kort som langt hår! 😀 Hair lust er seriøst best!!Jeg har tatt dem i over 3 måneder nå, og de fungere SÅ bra…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 15. Syns duber veldig fin på håret om dagen :). Vokser kroppshåret fortere også? Hva med bryna? Napper ellervokser du, evt hvor ofte? Ups ble mange spm her nå. Nysjerrig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du ikke har sjenerende hårvekst på disse stedene så går nok det fint 🙂

 16. Du kler lengde på håret. Så er akkurat passe fint som du har det nå, syntes jeg da:)

 17. Marianne

  Så gøy at du også har prøvd HairLust! Jeg har brukt det fast i over et halv år, så denne rabattkoden kom i god tid Synes håret mitt er blitt mye lengre, og det føles tykkere og sunnere i tillegg ❤️

 18. Anonymblogger:)

  Så nydelig frisyre du har på disse bildene!
  Jeg har også en liten blogg, og tenkte jeg skulle spørre deg: Det var noen som sa til meg at jeg burde registrere navnet på bloggen min som varemerke, sånn som det står om her: https://baa.no/tjenester/ip-rettigheter/varemerker Har du gjort det? Er det vanlig å gjøre når man har blogg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg aldri gjort :/

 19. Jeg syns det er rart at du reklamerer for et produkt som du bare har prøvd en mnd. Du burde vel prøve minst 6 mnd før du kan uttale seg. Og at håret vokser pga at kosttilskuddet tviler jeg på etter så kort tid.

 20. Har ikke du extentions i håret? Blir vel litt misvisende da? Og er det kun på hodet håret vokser fortere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukere ikke extensions 🙂

 21. Reklamerte ikke du for et annet hårprodukt også for litt siden? Hva skjedde med det, fungerte det ikke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Good for me hadde kapsler, og det sliter jeg med å svelge, så da var dette en fin løsning I tillegg ville jeg ha et tilskudd som kun går på hår.

 22. Christin

  Hadde ikke Good For me // Beauty Bombz, som du reklamerte for i fjor sommer, noen effekt siden du nå reklamerer for et nytt produkt som skal styrke håret?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Good for me hadde kapsler, og det sliter jeg med å svelge, så da var dette en fin løsning 🙂 I tillegg ville jeg ha et tilskudd som kun går på hår.

   1. Nei, det stemmer ikke? Good for me- beauty bombz er gummi med jordbærsmak. Nå må du gå tilbake å lese hva du har skrevet for at det er kapsler stemmer ikke.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Akkurat de er gummi, men ikke de andre 🙂 Pluss at jeg ville ha noe som gikk spesifikt på hår.

   3. Vitaminene du reklamerte for var gummi med jordbærsmak og de syntes du var så gode, akkurat som godteri, derfor gir det ikke mening for meg at du sluttet med disse fordi det var kapsler. For du tok jo ikke kapslene fordi du har problemer med å ta tabletter, du spiste gummibjørner? Men skjønner om produktet ikke fungerte, har lite tro på disse fancy gummibjørnene i flotte forpakninger som alle reklamerer for.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Se svaret mitt over, én gang til.. 🙂

 23. Men dere som har så godt kosthold, er det virkelig nødvendig med tilskudd?

 24. Du har fint hår! Selv er jeg elendig til å style det. Hvilken tørrshampo bruker du?

 25. Camilla Berndtson

  Vad duktig du är att svara på frågor!!

 26. Det første bildet <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 27. hair pin????

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glitter and Xtra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *