pizza with friends

I går var vi på Fabbrica med Katrine, Bård og Matheo – Nelia og jeg dro direkte dit etter å ha vært i babyshower for en venninne, så hele gårsdagen var jo så fin! Jeg pyntet meg med skjørt og høye hæler for anledningen, her kommer noen bilder 🙂 

skjønneste barnepizzaen 🍕🐟 


Egentlig var det skikkelig sur vind og regn store deler av dagen i går, men da vi var ferdig med middagen dukket plutselig sola opp og laget en helt nydelig solnedgang. I dag våknet vi til helt vindstille vær og blå himmel, så vi skal være ute helt til sola går ned 🙂 Håper dere har en fin søndag 🌸

16 kommentarer

 1. Det første bilde, der var du helt nydelig, for noen fine farger og glød:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda 😀

 2. Hvilken fundation bruker du? 🙂

 3. Så fine bilder! Hvor er hårspennene fra? 🙂

 4. Dear Caroline,
  you look perfect and hopefully this Sunday the weather will be much better!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Hei! Har spørsmål om noe helt annet. Du hadde et innlegg for en liten stund siden om rommet til Naia, hvor dere har fått opp rosetter. Hvor kjøpte dere disse og hvordan skulle de monteres? Og var det rosetter laget av gips eller plast? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Byggmax og er i polyuretan 🙂 Bare limer de fast i taket, kjempeenkelt 🙂

 6. Skjønner ikke hvordan du klarer å gå så tynt kledd!! Virkelig såå varmt er det ikke. Hadde du på strømpebukse i babyshoweren og kledde av deg for bildene..?? Bare lurer. Ser jo fin ut, men jeg hadde virkelig fryst ihjel om jeg hadde gått slikt kledd en hel dag nå.

 7. Tommel opp for fine bilder og varierte motiv!

 8. God søndagskveld ja,, jeg er spent på hva ukas innlegg vil bli,, Er det slik at du må planlegge hele uken, eller tar du hver dag som det kommer og tar det mere spontant? Hadde vært intresant med et innlegg som handler mere om arbeidsdagen deres, ! Ser mange meninger om akkurat det på KG, så der hadde være artig å få vite lott mere om arbeidsdagen, hvordan dere jobber, om hvor mye dere må arbeide med bloggen, mye eller lite, må dere være kreative for å finne på noe, eller har dere ukeplan? Kjempe interessant å vite mere om arbeidet deres! Hvor mye det ligger bak arbeidet, at det ikke bare er å knipse et par bilder av kaffekoppen og cafe osv, men hard jobbing! Det hadde vært et flott innlegg, abselutt, ! Håper på fin respons

 9. Likte håret ditt på disse bildene! 🙂

 10. Du er bare vakker Og dere er et flott par❤️

 11. De har veldig god pizza der, men jeg har fått så dårlig service der flere ganger, at jeg har gitt de opp litt. Har ikke vært der siden tidlig i fjor.

 12. Er det lov å spørre hvor bombejakten til Lars Kristian er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *