barndomsminner og nye minner

Jeg tror ikke jeg har vært på Borgarsyssel Museum siden et besøk før jul da jeg fortsatt gikk på barneskolen. Jeg var ofte på juleverksted der med fletter og røde kinn, og jeg husker vi støpte egne lys som jeg ga bort i julegave til besteforeldrene mine. Stearinlysene vi laget her var så annerledes enn de du kjøpte i butikken husker jeg – liksom ruglete og selvfølgelig ganske skjeve 😉 Men unike og så fine. Jeg husker i hvert fall at jeg synes det var verdens hyggeligste julegave å gi bort.  

Jeg husker også somre her, hvor mamma fortalte meg om alle de gangene hun selv hadde besøkt stedet som liten jente. Og så husker jeg at jeg balanserte på muren, jeg husker ønskebrønnen og det store treet. Det som mamma fortalte at hun hadde gjemt seg inni. Jeg prøvde å finne det i dag, men lurer på om det kan ha vokst litt mer sammen enn den gang da, for jeg fant et som lignet, men fikk vi plass inni der var vi jammen små 😉 

I dag snekret vi fuglekasse, drakk kakao og spiste vafler. Red på trehest og kikket inne på museet. Der brukte vi lang tid, for det var så mye spennende å se på 😉 Det eneste vi ikke rakk å gjøre, var å gå til toppen av det 28 meter høye tårnet, som visstnok skal gi deg utsikten over hele Olavs By. Men det er jo fint å ha noe tilgode – for hit må vi jo tilbake! Når sommersesongen starter kommer det dyr på bondegården her også, så vi ble enige om at det gleder vi oss til 🐏🐓🐖 


Etter besøket her syklet vi til sentrum for å spise middag – det ble sushi og vårruller i solen. Vi satt faktisk ute, og det samme gjorde en hel haug med Sarpsborg 08-supportere, for i dag startet jo Eliteserien 🙂 For en nydelig søndag! Håper din har vært like fin ☀️

9 kommentarer

 1. Tommel opp for bra innlegg

 2. Hvor er jakka og genseren din fra?
  Utrolig lekker jakke og genser!
  Ha en riktig fin kveld

  Klem fra Linn

 3. Dette var ett koselig innlegg:)

 4. Når kan man høre «influencersnakk» podcasten med deg? Og hvor?

 5. Åh, elsker disse bildene! 🙂

 6. Jordnært og koselig innlegg <3

 7. Elsker slike innlegg som dette <3
  Og bildene som du/LK tar er virkelig fantastiske!
  Kan jeg få lov til å spørre hvor skoene dine er fra?
  Ha en fin kveld!

 8. Fin blogg!
  Hvor er skoene dine fra?

 9. Elisabeth L

  Åååå så koselig <3 Med en gang jeg så den rød jakka tenkte jeg på Outlander, haha! snakk om å være hekta – starta på den da du anbefalte og serien er så bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *