gjensyn med han her

reklame: inneholder annonselenke gina tricot 

Dere som har fulgt bloggen min fra starten husker kanskje den tiden da jeg hang med Gunnestad nesten hver eneste uke? Dette var helt i starten av bloggkarrieren min, så vi skal faktisk så mye som 10 år tilbake i tid. Vi dro på eventer sammen da vi bodde i Oslo begge to og hadde det alltid så fantastisk gøy – men så flyttet jeg til Siljan og han til New York, og vi var plutselig veldig langt fra hverandre. Det ble vanskelig å treffes de gangene han var i Oslo, og dere vet.. livet skjer og nå har det gått mer enn 5 år. Vi møttes jo igjen for litt siden, på kick off med UI og det var så utrolig fint! Dette mennesket koser jeg meg virkelig med, alt er bare så riktig når vi er sammen. Og som vi ler! Hele tiden! Så da han spurte om jeg ville gjeste podcasten hans «influencersnakk» er det klart at jeg ville stille opp! 

slippers er obligatorisk fottøy hos Moderne Media ⭐️ 

Sier ifra når den er ute 🙂 


(annonselenke) buksa mi finner du HER 


Vi var skikkelig on time og slapp unna fredagsrushen, men hjemme ventet selvfølgelig den magiske fredagstacoen og helgekos med familien, så da klokken var åtte kjente jeg at jeg heller ville slappe av i tv-stuen med Lars-Kristian enn å gå gjennom bilder. I dag har jeg vært i babyshower og deretter rett på pizzadate med jentene og et vennepar, og nå var det på tide å få oppdatert her inne. Jeg føler plutselig det er så lenge siden! Håper dere har hatt en nydelig både fredagskveld og lørdag 🌸I morgen er jeg tilbake som normalt! 

9 kommentarer

 1. Det første bildet – du er helt nydelig. 🙂 Så naturlig og vakker. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk 😀 :O

 2. Plutselig, var det?

  Variasjon i språket er viktig når man lever av å skrive?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Sant! Sorry 🙂

 3. Hvor er genseren fra? Kan du legge ved link? Den var kjempefin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂

   Her er link: https://www.zara.com/no/no/genser-med-puffermer-p02162001.html?v1=10940978&v2=1180367 🙂

 4. Høres ut som en perfekt helg:) Kjent med gjensyn med gamle venner:) Her i Bergen våknet vi opp til sommertid, men i snø:O Da ble det snømann bygging og snømåking til 3 åringens glede
  Skikkelig stilig bukse, hvordan er den i str og er det stretch?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åneiii! Det blir forhåpentligvis siste snøfall der? 🙂 Det er jo koselig med snømann uansett da:D

   Den er helt normal i strl og har ikke stretch 🙂 Veldig deilig bukse 🙂

 5. Så herlig 🙂 Ønsker deg en nydelig søndag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *