skjønnhetsspalten: nyheter fra ofra cosmetics

reklame: coverbrands

Dere som har fulgt meg lenge husker kanskje at jeg i flere år jobbet tett med Coverbrands? Det var alltid så gøy, for sminke er virkelig noe jeg synes er morsomt å lage innlegg på. Nå har vi faktisk tatt opp tråden igjen, og det synes jeg er utrolig kult! Fremover skal jeg teste nyheter, lage makeup tutorials til dere og komme med diverse anbefalinger – jeg gleder meg skikkelig og det håper jeg at dere gjør også! Først ut er en helt fersk nyhet, nemlig et samarbeid mellom makeupmerket OFRA Cosmetics og makeupartisten Francesca Tolot – kanskje mest kjent sine kreative looks på verdensstjerner som Beyonce, Cher og Cindy Crawford 🙂 

I denne kolleksjonen er det masse freshe farger, og jeg som trekkes mest mot jordtoner som brun, bronse, oransje og gull synes jo at dette blir skikkelig spennende! Sjekk dette øyeskyggepalettet!

Ikke minst de helt fantastiske leppestiftene i en helt nydelig, kremet konsistens. Denne må være blant det beste jeg har hatt på leppene noen gang! Noe så fløyelsmykt! Dessuten er den virkelig dekkende med masse pigmentering og sitter som støpt. 

Fargen jeg har brukt heter baroque og du finner den HER 🌸 

leppestiften finner du HER 🌸 

I første omgang har jeg testet leppestiften over samt Gilded Palette – et limited edition bronzing og blush palette med fire ulike fargenyanser for å konturere kinnbein, gi dem en fresh farge og masse, masse glød! Har også brukt det ellers i ansiktet for en varmere og litt mer solbrun farge. Sjekk det ut HER

Ble virkelig så imponert over disse produktene, det er lett å kjenne at det er kvalitet og det er alltid gøy! Du finner hele kolleksjonen HER


🌸🌸🌸

21 kommentarer

 1. Hilde Marie

  Hurra! Gleder meg til flere innlegg om sminke og flere sminketutorials med deg! <3

 2. Takk! Masse fint.skal bli vurdert å kjøpe!
  Og millioner pluss det ikke er testet på dyr.. 😀

 3. Fine produkter. 🙂 Vil du si at fargen på leppestiften heller mer mot rosa eller rød?

 4. Får vi en rabattkode, tro?

 5. Hvor er t-skjorten fra??

 6. Caroline, du er Norges vakreste kvinne! <3 Har fulgt deg i alle år, og gleder meg til fortsettelsen! Aldri slutt å gi oss så mye som du gjør! <3 Gleder meg!
  Klem Mari

 7. Ulrikke

  Hvor er buksen fra?

 8. Lekre farger! 🙂 Ser ut til å være flotte produkter. Savner info om hvor mye innhold av hvert produkt (eks. vekt, gram. & ml. ..)

 9. Jeg vet ikke hvorfor jeg deler dette, men… er det bare meg som syns designet ser billig ut? Eller er jeg bare litt for overfladisk?

 10. Helen E.

  Hei. Synes sminken gir en overraskende blank overflate. Skal man se så fet og blank ut eller er det lyset vi blir lurt av?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er det higlight du tenker du? Det reflekteres jo av lyset og skal gi glød 🙂

 11. jeans???

 12. Kan vi ikke få se bilder eller evt videoer der du faktisk bruker den sminken, istedet for masse identiske bilder?

 13. Shit, så fin du var på håret nå! Du er helt uten extension nå, ikke sant? Har blitt helt avhengig av det, og håret mitt har blitt så tynt at jeg ikke kan slutte… Har du tips?

 14. Er det dine naturlige vipper?? Isåfall vil jeg gjerne vite hvilken maskara du bruker

 15. Jaaa gøy med sånne innlegg 😀

 16. Om du vil reklamere for noe spesielt sminke så hadde en liten video der du prøver de forskjellige produktene gjort seg her. Jeg har ikke nok grunnlag for å kjøpe noe her bortsett fra den ene leppestiften som skiller seg ut på de ganske like bildene av deg selv.
  Jeg er klar over at du sikkert bruker annen sminke vist ovenfor her, men når det kommer til sminke så syns jeg ikke slike stillbilder er nok til at jeg kan vurdere kvalitet og konsistens osv.

  Ta Alexandra Joner feks, hun har maaasse videoer der hun sminker seg og lister opp alle produkter under video, i tillegg gjør hun det på en litt morsom måte.
  Om du ikke har sett så anbefaler jeg deg å ta en titt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ida 🙂

   Det du beskriver har jeg gjort mange ganger, men akkurat denne gangen løste jeg det på denne måten. Neste gang blir det kanskje video. I mellomtiden kan du sjekke ut highlights på i Instagram eller bla i skjønnhetskategorien på bloggen.

   1. Har du lagt video på Instagram av denne sminken? Så kjapt nå, men så ikke noe

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, ikke rukket det med denne ennå siden den er så ny 🙂 Men det kommer!

 17. Ser jo unektelig veldig fine ut på, de produktene. Spennende! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *