årets første løpetur utendørs

Sola skinner, fulgene kvitrer, himmelen er blå – dette var den perfekte dagen til å gjennomføre årets første utetrening! Det ble ikke en hvilken som helst trening heller, men et skikkelig tøft trappeløpsprogram som etterlot meg med så shaky legs at jeg ikke kunne stå i ro. Haha 🙂 Det ble en god miks mellom tempo i trappen og styrke mellom dragene, alt i alt rundt 20 minutter. 

let’s do this 

Fytti! Jeg er helt skjelven fortsatt – elsker når en økt sitter i såpass lenge! Det er den beste følelsen! Vi rundet av økten med 2.5 kilometer i parken i tillegg, og feiret med stekte egg og kaviar etterpå. Haha 🙂

Nå skal jeg snart lage meg en smoothie bowl til sen lunsj 🌸Programmet er amazing og kommer selvfølgelig både på blogg og NetFit neste uke – det er bare å glede seg! 

38 kommentarer

 1. KristineH

  Hei Caroline! Jeg er fra Halden, men jobber på Borregaard, og i morgen har jeg et par timer å slå ihjel mellom jobb og sosialt hjemme hos en kollega. Disse bildene er vel fra Kulåsparken, er de ikke? Jeg er ikke så kjent i Sarpsborg, men mener jeg har sett noe lignende når jeg har luftet meg i lunsjen tidligere..? Det jeg da tenkte, var at jeg kunne testet deres trappetrening i morgen når jeg uansett har et par timer til rådighet. Har du lyst til å dele hva dere gjorde? 🙂 Mvh Kristine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er i Kulåsparken, ja 🙂 Ligger i motsatt ende av parken fra Borregård.

   Send meg en e-post på caroline@carolinebergeriksen.no så kan jeg sende over 🙂

   1. Er det bare hun på Mail som får treningsprogrammet eller kan du legge det ut?

 2. Ja det der er sprekt 🙂

 3. Jeg har trent ute hele vinteren, men fy søren så mye deiligere det er uten tykk jakke, lue, hansker og brodder! Nå har vi mange fine treningsmåneder foran oss, hehe.

 4. Charlotte

  Gleder meg til programmet:)
  Den hvite t skjorten med gull på du har på deg på instastory, hvor er den fra?

 5. Jeg bare lurte….siden du sjelden (på bilder) ser svett ut på treningene dine. Feks i dag, er det effektive 20 min treninger du gjør? For du mister vel litt effekt når Lars Kristian hele tiden skal ta bilder av deg…? Da må du jo nesten stoppe opp, plassere deg slik og sånn, ta mange bilder for å få et bra et osv osv? Eller hvordan gjør dere det egentlig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi tar bildene før treningen 🙂

   1. Mister det ikke litt av inspirasjonseffekten, da dere bare faker trening? Hadde hatt mere sansen for dere om du faktisk hadde visst frem det røde, svette ansiktet ditt etter trening. Dette blir for dumt etter min smak.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Faker trening? Det at vi tar bilder for å lage et innlegg og et program, det er jo ikke falskt? Jeg trener jo faktisk, men jeg gjør det når kamera ikke er der. For meg mister det ingen effekt, jeg vet jo at de jeg ser i magasiner, på youtube etc. tar bilder / filmer for å demonstrere 🙂 Vi har dessverre ikke mulighet til å ha med kamera underveis i økten, da dette nettopp mister treningseffekten for min egen del – jeg vil ta meg helt ut og ikke stoppe underveis i min egen treningsøkt for å ta bilder. Derfor tar vi bildene først og trener etterpå 🙂 Du kan jo følge med på instagram, der filmer jeg ofte når jeg løper, er svett osv.

   3. Yvonne

    Og det er prisverdig ærleg. Men absolutt meir inspirerande om de tar bilder av deg i sjølve økta.. Fotomessig har de jo ei ventande gullgruve med actionbilder! Med ein firmapartner frå eliteserien i fotball som no er fotograf for verksemda med stort treningsfokus MÅ de jo etterkvart bli inspirerte av sportsfotografar? Ja til action, nei til pyntposering. Eg skal også innrømme at eg synes det siste er skikkeleg kleint.

   4. Det er vel det at det som skal være treningsinspirasjon fremstår som en fotoshoot?

    Det kan bli litt for glanset…

   5. Caroline Berg Eriksen

    Det er litt rart siden 3 av bildene like gjerne kunne vært tatt under økten.

   6. Anette

    Jeg er enig med de over her. Det hadde vært kult om dere kunne tatt treningsbilder «in action». Tror det kunne blitt et tøft utrykk. Og det inspirerer mer.

   7. Du skriver under her at bildene like gjerne kunne vært tatt under økten. Så hvorfor gjør dere det ikke? Å ta seg helt ut gjør deg da hundre ganger mer troverdig enn oppstilte liksomtreningsbilder før?
    Ikke at du etterspør så mye hva leserne ønsker å se mer av, men leserne dine etterlyser det jo selv, bare at du ikke evner å høre på dem.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Fordi det ødelegger for selve økten, og fordi bildene ikke hadde vært noe annerledes enn de som allerede ligger ute 🙂

 6. Herlighet så flinke dere er! Jeg blir så imponert og inspirert av deg! Tobarnsmor og du ser helt fantastisk ut!
  Jeg må bare få uttrykke meg og si at jeg skjønner ikke at folk skal bry seg så veldig og bruke energi på å være ufin mot andre, det er ikke rart det er mye mobbing og hat i verden når faktisk voksne mennesker holder på slik..
  Uansett, stå på Caroline, du er helt rå!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk! Dette gjorde meg veldig glad <3 Sender deg en klem!

 7. Tara. Faker trening ? Ja den var god. Hvem vil vel vise seg på bilder med svett ansikt, svett under armene, i rumpa på tightsen etc.Sprengrød i kinna og bustete hår ?? Tror ikke de fleste vil det om de ikke må.

  1. Noen synes det er helt ok med «in-exercise» bilder LK, og noen synes til og med det er veldig artige bilder når man ser skikkelig trent ut, så ja, hver sin lyst! Dere tar de bildene dere gjør, andre tar andre bilder. Ække verre enn det…

   1. # Dere tar de bildene dere gjør , hva mener du ? Jeg tar aldri bilder når jeg trener. Og du , selv om jeg har nick LK så er det ikke det samme som Lars-Kristian , men det regner jeg med at du skjønner !

  2. Har du sett bilder som er tatt av funkygine når hun trener? De er skikkelig rå og kule, og gir iallefall meg lyst til å trene mere. Selv om hun er svett og rød i ansiktet, usminket og har treningstøy som ikke matcher. Eller, det er nettopp det som gir meg treningsinspo. Men vi er alle forskjellige, noen liker in-action bilder, mens andre liker mere oppstilte bilder.
   Og det er jo det som er bra, at vi liker og lar oss inspirere av forskjellige ting, det er det som skaper mangfold og gir rom for flere aktører 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Bladde meg tilbake til starten av januar uten å finne noen eksempler på det du beskriver :/ Fire av bildene i dette innlegget her er «in action» bilder, så da regner jeg med at du er happy 🙂

    Om du ønsker å se bilder av meg hvor jeg er svett og rød i ansiktet så kan du følge meg på instastory, der legger jeg ofte ut den type bilder.

  3. Jo, faktisk ville slike bilder som du LK her beskriver virke både mer troverdige og også mer inspirerende.
   Glanset og polert er et eneste stort *gjesp*

   1. Caroline Berg Eriksen

    Da regner jeg med at du følger meg på instastory 🙂

   2. Men hvor troverdig blir det når selve økten blir ødelagt fordi de må stoppe opp og ta bilder? Det blir jo mer fake? Enten må de trene på nytt etter at bildene er tatt, de må leie inn en 3. person til å ta bilder (som ikke skal være med å trene), eller LK må droppe sin trening for å ta bilde av partneren.

    Og så blir det litt sånn;
    C: «ferdig med oppvarming!»
    LK: «nei, du er ikke rød nok i kinnene enda. Da blir bildene feil.»

    Jeg synes den løsningen de har valgt fungerer veldig greit, og er troverdig, når de er så åpne om måten det fungerer på. Hvis du ikke kan la deg inspirere av noen som ikke ser svett nok ut er jo det noe som ligger hos deg.

 8. Du Tara, jeg blir ikke rød og svett til tross for hardøkter. Men dersom du trenger en verifikasjon på at Caroline ikke fakter så kan du jo bare koble deg på Netfit. Trappeløpingen idag ligger der. Og du det der var en utrolig tåpelig kommentar. Stå på Caroline og treningen på Netfit er kanonbra.

  1. Instagram var det kanskje…..

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Torill! Jeg blir faktisk aldri rød i ansiktet selv, har jeg aldri blitt :p Men svett – det blir jeg :O

   Klem til deg 🙂

 9. Hvor er treningstightsen du har på deg her fra? Den så skikkelig god ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   ELSKER DEN! Faktisk så mye at jeg allerede har slitt ut en :p Den er fra Reebok og heter Lux High-Rise Tights 🙂 En av de beste tightsene jeg har hatt noensinne 😀

 10. Stemmer det at du deltok i ett eller annet løp for en tid tilbake? Har du noen mål – maraton eller no, eller trener du «bare» fordi du er glad i å trene og å holde deg i form? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg løp halvmaraton i 2017 🙂 Det ga mersmak, men så var vi faddere i en barnedåp under Oslo maraton i fjor, så da kunne jeg ikke delta. Hadde lyst 🙂 Vet det er mye annet som frister og som jeg kan delta på, så vi får se 🙂

 11. Uheldig redigering på tredje nederste bilde av deg, høyre armen ser ikke riktig ut :0

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er bare i skyggen 😉

 12. Ja!!!! Tommel opp for trening ute og en litt annerledes økt enn du har vist tidligere fra treningsrommet. Akkurat dette jeg har savnet, litt variasjon:) tusen takk:)

 13. Herregud hva folk henger seg opp i Supert som alltid synes jeg ❤❤

 14. Hei Caroline, dette er ingen kritikk, bare nysgjerrig hvordan du klarer å holde huden så fin når du trener med sminke? Jeg går av og til rett på trening etter jobb og da har jeg sminke på og får så fort så uren hud av det :/ Bare nysgjerrig på om du har noen tips, for jeg orker ikke alltid stå rense ansiktet før en økt.
  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *