dagens antrekk, ranunkler og outlander

Gikk forbi både tulipaner og ranunkler i byen i dag, og da klarte jeg ikke å la være å ta dem med meg hjem – selv om det ikke er fredag 😉 I dag nådde gradestokken 18 varme hos oss, og jeg kjenner at hjertet mitt eksploderer av lykke over at det nå har sprunget frem bittesmå knopper rundt omkring. Nytt liv til de nakne trærne. Det minner meg om barndommen, da jeg som 5-åring (og alle årene som fulgte) kikket ut av det store vinduet hjemme, det som pekte ut mot gaten og som viste alle de store trærne over veien. Der var det så lett å se når våren hadde kommet. Selv den gangen gikk jeg og ventet. Kikket. Håpet. Og plutselig en dag, som magi over natten, var det blitt masse små, grønne skudd på de store trærne. Det var så fint 🌱 

// antrekk zara – boots bianco – veske louis vuitton // 


I kveld fortsetter jeg å rydde plass til vår og sommer i skapet, og jeg kan forsikre deg om at det kommer til å ta mange flere kvelder, for nå har jeg virkelig blitt hektet på Outlander, som jeg ser på samtidig som jeg rydder og sorterer. Ehe. Nå som Lars-Kristian og jeg ser The Blacklist sammen, måtte jeg sette i gang med en ny serie som jeg kan kose meg med når jeg løper inne og gjør sånne ting som i kveld 🙂 Jeg har altså endelig fått sett mer på Outlander og jeg ELSKER det! Er fullstendig fortapt, drømmer til og med om menn med kilt om natten. Ikke bra 😉 Så dersom du ikke har sett dette – se!! Håper dagen deres har vært fin ☀️

26 kommentarer

 1. Hei. Lars Kristian tar utrolig fine bilder. Vet du hvilket kamera han har og redigeringsprogram han bruker?
  Digger buksene foresten.
  Hilsen Malin, 23 år fra Kristiansand

 2. Pauline

  Jeg har nettopp oppdaga Outlander og drømmer også om menn i kilt om nettene. Vurderer få i en kilt til mannen min Ser på mens jeg løper på mølla. Plutselig har man løpt 50 minutter

 3. Ja Outlander er bra. Noen år siden jeg så de to første sesongene så må vel hive meg over de neste snart .
  Men skal ikke du forresten til fjells i påska? Er nok ikke helt vår der ennå så anbefaler å ikke rydde bort alle vinter klærne helt ennå..

 4. Julie M

  Anbefaler deg å lese outlanderbøkene også! Ligger på storytel

 5. Nydelige bilder! Bra dere fikk en fin fotosession til tross for svette byråkrater som dessverre hadde lagt intervallrunden sin akkurat til parken akkurat da. Beklager så mye! Koser meg med å følge den proffe bloggen din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg fikk nesten dårlig samvittighet av å se på dere løpe 😀

 6. Benedicte

  Det er et flott antrekk, men jeg klarer alltid å få med meg detaljene på det før de to siste bildene i alle outfit-innlegg kommer. Slik er jeg sikker på at mange andre også har det.

 7. Nydelig bukett, og så flott antrekk!
  Ha en ny fin solrik dag 😀

 8. Elisabeth

  Hahaha, kjenner meg igjen i Outlander. Utrolig bra serie 🙂 Drømmer også om at jeg lever på 1700-tallet om natta 🙂

 9. 7 bilder av samme antrekk på samme location?

  Om man ser gjennom bloggpostene som handler om dagens outfit så er det ofte utrolig mange bilder med bare små variasjoner? Hva er tanken bak dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tanken er å vise frem antrekket og bryte opp teksten 🙂

   1. Ok. Det skjønner jeg.

    Men hadde det kanskje være en ide å ha litt større variasjon i bildene? Tatt på forskjellige steder, kanskje? Mitt inntrykk av poster som dette er at bildene blir brukt som ‘listefyll’, altså litt hastverksarbeid.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hastverksarbeid er det ikke, men vi kan sikkert bli flinkere til å skifte location 🙂

   3. Ser ikke problemet med å vise 7 bilder “av samme ting” det er jo forskjellige vinkler, og bloggen inneholder så ufattelige mange forskjellige tema, stå på Caroline 🙂 klem

   4. Vibeke

    Og det synes jeg dere gjør på en flott måte! Er det de samme som spør om dette hele tiden?

 10. Nydelige, nydelige kvinne!!! Jeg har så sansen for deg <3

 11. Fine bilder! Og vet du, jeg fårstår veldig godt at deres bedrift er som et magasin, flott! Og da ble jeg nokså paff da d kom in en kritisk kommentar på et spørsmål fra meg om du pleide å være uten hjelm, og spørsmålet var kun for å spørre om det er ok,, har selv aldri eigd en hjelm i hele mitt liv,, så det var aldeles ikke ment som noe hets i d hele tatt, kun en slags spørsmål og bruk eller ikke bruk,, og får svar fra to her, som om jeg skulle ha hatt gjentatte negative spørsmålom dette! Det er helt feil! Har flere ganger rost bloggen din, og da føltes dette virkelig urettferdig! Må innrømme at jeg et øyeblikk trudde at d var LKE som sto bak den svar kommentaren, men skjønner at den tanken var vel for drøy,, men følte meg nokså urettferdig behandla ja, og også at bloggeier tar sånt med, en ting er i di mange tilfeller du får hets, og du vil ta med kommentarer som forsvarer det, men slik var der ikke med min sykkelhjelm kommentar i det hele tatt, har som sagt aldri brukt hjelm, det var ikke så vanlig for 30 år siden det,,p,s setter stor pris på om du tar med dette innlegget, og gjærne en diskusjon om nett hets,, diskusjon syntes jeg det kan være rom for, abselutt, , men ikke stygge kommentarer,, ,det gjelder alle veier,, ha en fin dag,, er spent på svar,,

  1. MEG. Om du går tilbake og ser kommentaren din , «Bruker du ikke hjelm uansett? » så kan den virke som hjelmpoliti som alltid hopper på når det vises frem bilder med sykkel og CBE uten sykkelhjelm. Det var vel kommentar til den det ble reagert på. Det var da ikke krasse svar eller at du ble dårlig , eller urettferdig behandla ? Når du kommenterer så må du også tåle at noen kommenterer tilbake eller er uenig i hvordan det kommenters på. Uten at det skal bli oppfattet ufint, og det var da ikke noe hets som ble nevnt heller. Hverken mot C eller deg .

   1. LN, takk for svar,

 12. Nydelige du, og her var du kjempefin på håret. Må innom bloggen din hver dag og du skuffer aldri. Elsker Outlander. Tror det er sesong 3 som kan virke litt mørk, men ikke gi opp for bedre tider og sesonger kommer. Den siste er utrolig spennende, synes jeg da. Slutt aldri å blogge, trenger ingen magasiner når jeg har bloggen din.

 13. Nydelige bilder, absolutt vårstemingOg jeg ser gjerne på mange bilder

 14. Hvor er skoa fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bianco 🙂

 15. Kristin

  Du er så fin!!!

 16. Altså, Outlander har vært min favoritt de siste fire årene. ELSK! Kos deg med mange gode sesonger.. Og nå er de jo i gang med femte…. 😉 wee

 17. S.Helene

  Outlander <3 <3 Beste serien!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *