dagens antrekk, ranunkler og outlander

Gikk forbi både tulipaner og ranunkler i byen i dag, og da klarte jeg ikke å la være å ta dem med meg hjem – selv om det ikke er fredag 😉 I dag nådde gradestokken 18 varme hos oss, og jeg kjenner at hjertet mitt eksploderer av lykke over at det nå har sprunget frem bittesmå knopper rundt omkring. Nytt liv til de nakne trærne. Det minner meg om barndommen, da jeg som 5-åring (og alle årene som fulgte) kikket ut av det store vinduet hjemme, det som pekte ut mot gaten og som viste alle de store trærne over veien. Der var det så lett å se når våren hadde kommet. Selv den gangen gikk jeg og ventet. Kikket. Håpet. Og plutselig en dag, som magi over natten, var det blitt masse små, grønne skudd på de store trærne. Det var så fint 🌱 

// antrekk zara – boots bianco – veske louis vuitton // 


I kveld fortsetter jeg å rydde plass til vår og sommer i skapet, og jeg kan forsikre deg om at det kommer til å ta mange flere kvelder, for nå har jeg virkelig blitt hektet på Outlander, som jeg ser på samtidig som jeg rydder og sorterer. Ehe. Nå som Lars-Kristian og jeg ser The Blacklist sammen, måtte jeg sette i gang med en ny serie som jeg kan kose meg med når jeg løper inne og gjør sånne ting som i kveld 🙂 Jeg har altså endelig fått sett mer på Outlander og jeg ELSKER det! Er fullstendig fortapt, drømmer til og med om menn med kilt om natten. Ikke bra 😉 Så dersom du ikke har sett dette – se!! Håper dagen deres har vært fin ☀️

26 kommentarer

 1. Hei. Lars Kristian tar utrolig fine bilder. Vet du hvilket kamera han har og redigeringsprogram han bruker?
  Digger buksene foresten.
  Hilsen Malin, 23 Ă„r fra Kristiansand

 2. Jeg har nettopp oppdaga Outlander og drÞmmer ogsÄ om menn i kilt om nettene. Vurderer fÄ i en kilt til mannen min Ser pÄ mens jeg lÞper pÄ mÞlla. Plutselig har man lÞpt 50 minutter

 3. Ja Outlander er bra. Noen Är siden jeg sÄ de to fÞrste sesongene sÄ mÄ vel hive meg over de neste snart .
  Men skal ikke du forresten til fjells i pÄska? Er nok ikke helt vÄr der ennÄ sÄ anbefaler Ä ikke rydde bort alle vinter klÊrne helt ennÄ..

 4. Anbefaler deg Ä lese outlanderbÞkene ogsÄ! Ligger pÄ storytel

 5. Nydelige bilder! Bra dere fikk en fin fotosession til tross for svette byrÄkrater som dessverre hadde lagt intervallrunden sin akkurat til parken akkurat da. Beklager sÄ mye! Koser meg med Ä fÞlge den proffe bloggen din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg fikk nesten dĂ„rlig samvittighet av Ă„ se pĂ„ dere lĂžpe 😀

 6. Det er et flott antrekk, men jeg klarer alltid Ä fÄ med meg detaljene pÄ det fÞr de to siste bildene i alle outfit-innlegg kommer. Slik er jeg sikker pÄ at mange andre ogsÄ har det.

 7. Nydelig bukett, og sÄ flott antrekk!
  Ha en ny fin solrik dag 😀

 8. Hahaha, kjenner meg igjen i Outlander. Utrolig bra serie 🙂 DrĂžmmer ogsĂ„ om at jeg lever pĂ„ 1700-tallet om natta 🙂

 9. 7 bilder av samme antrekk pÄ samme location?

  Om man ser gjennom bloggpostene som handler om dagens outfit sÄ er det ofte utrolig mange bilder med bare smÄ variasjoner? Hva er tanken bak dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tanken er Ă„ vise frem antrekket og bryte opp teksten 🙂

   1. Ok. Det skjĂžnner jeg.

    Men hadde det kanskje vĂŠre en ide Ă„ ha litt stĂžrre variasjon i bildene? Tatt pĂ„ forskjellige steder, kanskje? Mitt inntrykk av poster som dette er at bildene blir brukt som ‘listefyll’, altsĂ„ litt hastverksarbeid.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hastverksarbeid er det ikke, men vi kan sikkert bli flinkere til Ă„ skifte location 🙂

   3. Ser ikke problemet med Ă„ vise 7 bilder “av samme ting” det er jo forskjellige vinkler, og bloggen inneholder sĂ„ ufattelige mange forskjellige tema, stĂ„ pĂ„ Caroline 🙂 klem

   4. Og det synes jeg dere gjÞr pÄ en flott mÄte! Er det de samme som spÞr om dette hele tiden?

 10. Nydelige, nydelige kvinne!!! Jeg har sÄ sansen for deg <3

 11. Fine bilder! Og vet du, jeg fÄrstÄr veldig godt at deres bedrift er som et magasin, flott! Og da ble jeg noksÄ paff da d kom in en kritisk kommentar pÄ et spÞrsmÄl fra meg om du pleide Ä vÊre uten hjelm, og spÞrsmÄlet var kun for Ä spÞrre om det er ok,, har selv aldri eigd en hjelm i hele mitt liv,, sÄ det var aldeles ikke ment som noe hets i d hele tatt, kun en slags spÞrsmÄl og bruk eller ikke bruk,, og fÄr svar fra to her, som om jeg skulle ha hatt gjentatte negative spÞrsmÄlom dette! Det er helt feil! Har flere ganger rost bloggen din, og da fÞltes dette virkelig urettferdig! MÄ innrÞmme at jeg et Þyeblikk trudde at d var LKE som sto bak den svar kommentaren, men skjÞnner at den tanken var vel for drÞy,, men fÞlte meg noksÄ urettferdig behandla ja, og ogsÄ at bloggeier tar sÄnt med, en ting er i di mange tilfeller du fÄr hets, og du vil ta med kommentarer som forsvarer det, men slik var der ikke med min sykkelhjelm kommentar i det hele tatt, har som sagt aldri brukt hjelm, det var ikke sÄ vanlig for 30 Är siden det,,p,s setter stor pris pÄ om du tar med dette innlegget, og gjÊrne en diskusjon om nett hets,, diskusjon syntes jeg det kan vÊre rom for, abselutt, , men ikke stygge kommentarer,, ,det gjelder alle veier,, ha en fin dag,, er spent pÄ svar,,

  1. MEG. Om du gĂ„r tilbake og ser kommentaren din , «Bruker du ikke hjelm uansett? » sĂ„ kan den virke som hjelmpoliti som alltid hopper pĂ„ nĂ„r det vises frem bilder med sykkel og CBE uten sykkelhjelm. Det var vel kommentar til den det ble reagert pĂ„. Det var da ikke krasse svar eller at du ble dĂ„rlig , eller urettferdig behandla ? NĂ„r du kommenterer sĂ„ mĂ„ du ogsĂ„ tĂ„le at noen kommenterer tilbake eller er uenig i hvordan det kommenters pĂ„. Uten at det skal bli oppfattet ufint, og det var da ikke noe hets som ble nevnt heller. Hverken mot C eller deg .

   1. LN, takk for svar,

 12. Nydelige du, og her var du kjempefin pÄ hÄret. MÄ innom bloggen din hver dag og du skuffer aldri. Elsker Outlander. Tror det er sesong 3 som kan virke litt mÞrk, men ikke gi opp for bedre tider og sesonger kommer. Den siste er utrolig spennende, synes jeg da. Slutt aldri Ä blogge, trenger ingen magasiner nÄr jeg har bloggen din.

 13. Nydelige bilder, absolutt vÄrstemingOg jeg ser gjerne pÄ mange bilder

 14. Hvor er skoa fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bianco 🙂

 15. Du er sÄ fin!!!

 16. AltsĂ„, Outlander har vĂŠrt min favoritt de siste fire Ă„rene. ELSK! Kos deg med mange gode sesonger.. Og nĂ„ er de jo i gang med femte…. 😉 wee

 17. Outlander <3 <3 Beste serien!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *