ukens siste innsats

Dette ble et sent innlegg, men denne dagen har virkelig gått så fort! Vi reiste fra Valle på rundt 3 timer, og ettersom det var så utrolig deilig vær her hjemme, gikk vi bare rett ut av bilen og inn i uteklærne igjen, for å innvie lekeplassen for i år. Vi fikk ryddet den litt og ikke minst fjernet julelysene på trærne våre ute – eller vinterlysene som mange kaller dem. Jeg elsker dem og synes de er skikkelig fine og stemningsfylte, men når mars, som tross alt er den første vårmåneden, har startet og faktisk snart er over, da bør de bort 😉 Det tok litt lenger tid enn planlagt denne gangen, men nå er det gjort! I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, så da håper jeg vi får gjort mye mer 🙂 

Da jentene var i seng, gikk vi ned og gjennomførte ukens sist treningsøkt. Den var kort og effektiv, med en halvtimes løping og deretter knebøy for min del, mn det var så deilig! Det er alltid godt å bruke kroppen etter flere timer i bil. Det eneste kjedelige med sene økter, er jo at jeg blir veldig våken. Så nå må vi nesten se ferdig den episoden vi startet på av The Blacklist tidligere. Vi har nemlig kommet like langt nå og det er ganske sjukt, for jeg var godt i gang med sesong 3 da han startet å se på det! Haha! La oss bare si at han har hatt sine maraton de kveldene jeg har vært på teateret 😉 


Håper dere er klare for en ny uke i morgen – ha en god natt ⭐️

9 kommentarer

 1. Hei. Ville bare tipse om at sesong 6 av Blacklist ligger på Viaplay 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet 😀 Gleder meg!

 2. Elisabeth

  VI så første episode av Blacklist da den kom, og syntes det var bare tull, men nå er det snart ingen som ikke skryter den opp i skyene, så vi skjønner jo det må være noe med den,men blir den fort bra? Eller må man trøkke seg gjennom en hel sesong før den slår til?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neiiii, må ikke trøkke deg gjennom sesongen før det blir bra! Jeg synes den var bra fra første stund jeg da! haha 🙂 Men Lars-Kristian så vel noen episoder før det fenget skikkelig 🙂

 3. Dear Caroline,
  I know what you mean! When I’m doing my workouts late in the evening I’m always so awake afterwards 🙂 You look fantastic!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p I prefer morning workouts 😀 <3 <3

 4. Henriette

  Hvordan lager du hårtoppen?
  Hilsen Henriette

 5. Henriette

  Hvordan lager du hårtoppen?:)
  Hilsen Henriette

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det er ikke noe hokuspokus :p Bare å tulle håret rundt en strikk og en ta til over for bedre hold 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *