våren på ekte

Hei i kvelden! Kanskje du sitter og ser på landskampen nå? Den står i hvert fall på her hos oss – det er fyr i ovnen, vin i glasset og fondue på bordet, så vi skal spise litt snart 🙂 Eller kanskje du gjør noe helt annet – uansett så håper jeg helgen behandler deg bra! Vi har hatt solskinn hele dagen, så selv om vinden nesten blåste oss på havet da vi var på lekeplassen tidligere, har vi hatt en skikkelig deilig dag. Vi klarte å jobbe vårfølelsen såpass inn i kroppen at vi til og med endte opp med  dekke på ute til lunsj! Reker, aioli, dill og sitron – mmmm! Her kommer noen bilder  ☀️ 


Åååå! Gjett om det gledes til vår nå! Følte nesten at den var her og banket på i dag ☀️ 

13 kommentarer

 1. Koselig å se dere er på Valle! Der er jeg også, om sommeren! Mente jeg så dere der såvidt i fjor sommer?! Uansett- det er fint :-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi var her i fjor også 🙂 Superdeilig plass <3

 2. Herlige bilder! Peppa Gris altså, mye bedre med bok enn på TV da slipper man den sangen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p

 3. Det så virkelig herlig ut! Håper dere har kost dere masse <3

  Vil også bare nevne at jeg synes du er så flink til å eksponere barna dine på en skånsom måte, det er skikkelig fint å se – vi lesere får likevel et realt innblikk i livet deres!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Miriam <3 Det er hyggelig å høre 🙂

 4. Jeg bare lurte på en ting, ref forrige innlegg om bilsyke. Du har jo skrevet x-antall inlegg om det før, og fått x-antall tips om bilsyke tilbake. Har du prøvd noen av dem? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet at Postafen funker for meg, og det å kjøre selv 🙂 Ellers har jeg ikke testet verken sea band, sitte på avis eller noe annet – har litt vanskelig for å tro på det, har jo vokst opp med dette og tror ikke det bare forsvinner ved hjelp av slike ting :O

 5. Flitte vpr bilder i Fine Valle 🙂

 6. Flotte vår bilder i fine Valle 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 🙂

 7. lil_2006@hotmail.com

  Håper jeg er så heldig og kan bli som du er 🙂

 8. Ok, ikke vondt ment, men har flere ganger reflektert over dette og må spørre: Bekymrer aldri du deg for miljøet på dager som dette med slike voldsomme vinder? Eller andre dager med uvanlig vær, ustabil vinter eller under ekstremvarmen i fjor sommer? Du skriver alltid så ubekymret om været i en bisetning, eller at du nyter varmen så intenst. Selv synes jeg ikke det er noe normalt i det hele tatt med vinden i går, eller varmen ifjor sommer, eller at det snør og er vinter den ene dagen og altfor varmt dagen etter. Jeg blir kun bekymret og synes ikke det er noe å nyte i det hele tatt. Tanker?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *