årets første lufting av bysykkelen min

reklame: inneholder annonselenke nelly + sara’s nailfashion 

Ååå! I dag var det skikkelig, skikkelig vårvær her i Sarpsborg! Endelig! Sykkelen min måtte bare få lufte seg, så vi handlet middag som vi la i kurven, og så syklet vi for å hente jentene i barnehagen etterpå 🌸Rett og slett ren vårmagi som jeg vet kommer til å forekomme veldig ofte i tiden fremover – så sant solen bare titter frem. 

Den blå himmelen, den klare, friske luften, fuglene som kvitrer. De virker så lykkelige og lettet over at våren endelig ser ut til å ha kommet. Og ikke minst: de glade ansiktene. Smilet du får fra en fremmed som du sykler forbi, det er så fint. Vi nordmenn kan være ganske kalde mot hverandre til tider og er nok ikke de som er mest åpne og søker blikkontakt med tilfeldige fremmede på gaten, men akkurat på denne tiden av året synes jeg vi tiner hele gjengen. Takk og lov 🌸 

(annonselenke) joggesko HER 

(sponset behandling) de fineste vårneglene er det flinkeste Sara hos Sara’s Nailfashion her i Sarpsborg som har laget. Har gått til henne helt siden jeg flyttet hit og er alltid så fornøyd! Hun er virkelig den beste 🌸

årets første vårtegn – jeg blir så glad langt inn i hjertet ☀️

jakke + jeans zara / genser divided (annonselenke) joggesko HER 


Nå er det kveldsrituale her: varm te og bort med dataen 🌙 Håper deres dag har vært fin! 

37 kommentarer

 1. katrine

  hvor er øredobber fra? Kjempefine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mine favoritter <3 De kommer fra Pernille Corydon 🙂

   1. Marita

    Hei 🙂 Så fine! Vet du hva modellen heter? Mvh. Marita

 2. Du måtte legge sykkelinnlegget på bloggen også ja…Blir igjen provosert av at dere voksne IKKE bruker hjelm 🙁

  1. Helt enig!!

  2. Hei 🙂 Prøver igjen 🙂 Vet du hva øredobbene heter?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Nei, dessverre :O Kan finne ut av det 🙂

 3. Så herlige vårbilder! Vi spiste årets første frokost i solveggen på verandaen i dag og det var helt MAGISK! Er så klar for varmere vær og lysere dager nå! 🙂

 4. Oi så vårlig og fint med bar bakke dere har, her på Østlandet er det en god del snø igjen og høye brøytekanter! Kjempe deilig at det blir vår og ennå lengre lyse dager og varmere 🙂 Så utrolig fin på håret, du kler virkelig litt lengde synes jeg 🙂

 5. Hei Caroline
  Så flott at dere henter jentene med sykkelen. Å sykle er en super måte å komme seg rundt på.
  Jeg lurer på hvor hjelmen er? Det er så viktig (livsviktig!) å bruke hjelm – ikke minst når man bare skal en liten tur. Jeg synes at det burde bli stilig/kult/trendy å bruke hjelm og du har, med bloggen din, muligheten til å støtte denne «trenden».
  Ønsker deg mange fine sykkelturer!
  Hilsen yvonne

 6. Jeg bor ikke så alt for langt unna Sarpsborg (Gardermoen) og her er det fremdeles masse snø, så helt merkelig å se at dere har vår nå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vil si at Gardermoen er et godt stykke unna Sarpsborg 😉

   1. 13-14 mil er da ikke langt når man tenker på at på Gardermoen er det full vinter mens hos dere er våren i full gang

    Hun tenkte sikkert ikke at det var i nabolaget, liksom 😉

   2. Anette

    Helt enig, Caroline. Det er stor forskjell bare man kommer fra Sarpsborg, Fredrikstad (hvor jeg bor), og inn til Vestby. Der kan snøen ligge mens det er helt bart hos oss.

  2. Av erfaring så er det alltid mer snø og lenger vinter på Jessheim-traktene, jeg merket faktisk forskjell selvom jeg bare flyttet 30 minutter nærmere Oslo.

 7. åhh..hjelm. hjernen er eneste organ som faktisk ikke kan erstattes….

 8. Husk hjelm 😉 😉 nydelige bilder 🙂

  1. Wenche, helt enig, har skrevet det jeg og, men ikke godkjent. Men, der forventes vel at vi sier det når syklingen HVER GANG er uten hjelm

   1. # Du har da en annen kommentar om hjelm bruk som er godkjent. Men hvorfor gidder du kommentere på det hver gang? Det er da frivillig å bruke hjelm, og selv om CBE ikke gjør det på disse bildene eller når hun sykler så må du allikevel gjerne bruke hjelm. CBE er voksen og velger dette selv, tror ikke ungjenter leser bloggen og tenker at bruker ikke Caroline hjelm så skal pokker ikke jeg gjøre det heller. Ikke la deg provosere så lett, det er ikke bra . Og heller ikke gjentatte kommentarer på hjelmbruk , blir bare for dumt.

   2. I all verden da LK? Er du Lars Kristian? Det var en veldig krass og ufin kommentar. Min kommentar lå uten godkjenning i 15 timer, men andre slapp igjennom, så den var jo selvfølgelig på vent. Flere andre som også påpeker dette med hjelm ,og CBE VET at det kommer hver gang det er noe med sykkel. Vet du, hvis man ikke skal kunne påpeke slike ting, så er det jammen smalt med toleranse! Vi som skriver det kjenner kanskje alle noen det har gått fryktelig galt med. Caroline er voksen og bestemmer selv JA! Men må være lov å påpeke det fordet. Ungjenter og hjelm? Hva har det med saken å gjøre? Irrelevant for min kommentar. Hverken Caroline eller Lars Kristian hadde hjelm når de syklet her, og det må de gjerne gjøre, hvis de synes det er tøft. Noen av oss andre synes ikke det. Forresten LK, det skrives hjelmbruk, ikke hjelm bruk….

   3. Jeg hadde håpet at svare skulle være at selvfølgelig bruker hun hjelm, hun tok den bare av pga pause/bildetaking. Men så bekrefter Ektemann at hun bevist velger å ikke bruke hjelm.

 9. Ingeborg

  Har aldri kommentert før, men wooow, du ser helt nydelig ut!! Du gløder! Fantastiske bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 10. Hmmm, vet du får pes pga hjelm. Jeg regner faktisk med at du bruker hjelm, og derfor har kuttet bort hodet på bildet hvor du sykler, og at årsaken er at du ikke ønsker å bli avbildet med hjelm….som er helt ok så klart
  (du har hjelm på slalåm da?! Ikke påbudt i alle bakker det heller)

  Uansett, jeg kjenner en jente som var uheldig å falle av sykkelen sin i høst. Hun syklet i rolig og fint tempo – med hjelm – men var uheldig i en fortauskant.
  Hun sliter fortsatt med senskader i hodet. Klarer kun halv dag på jobb/skole og må gå med hørselsvern pga støy. Jeg tenker ofte på hvordan skadene hadde blitt hvis hun ikke syklet med hjelm…. men men, dette er opp til hver enkelt å bestemme. Jeg ser derimot ikke poenget med å ta på barna hjelm, men ikke meg selv…

 11. Hei! Regner vel ikke med at innlegget mitt kommer med, men gjør det så, så er det en bonus,, har bare et spørsmål på manges vegne, hva er årsaken til at du ikke vil bruke hjelm?

 12. Den jakken var superfin Og du er fresh, som alltid

 13. Hei Caroline! Takk for at du deler fra dine dager. Tobarnsmor fra Oslo her, som lar meg inspirere mye av deg! Lurer på: Du skiver ofte om prosjekter du planlegger/ting du har på gang, senest nå uteplassen. Kunne du laget et innlegg om hvordan du gjør slike ting – altså planleggingsprosessen? Bruker du Pinterest, lager du lister i excel, lager du en tidsplan og handleliste, hvordan håndterer du flere prosjekter parallelt osv? Det hadde vært spennende å lese om og sannsynligvis lære noe av!

 14. Reagerer ikke Nelia på at dere sykler uten hjelm? Var veldig dårlig med hjelm jeg å, men etter at eldstefrøken ble 3-4 år hadde hun tydeligvis tatt på seg rollen som «hjelmpoliti». Og jeg hadde jo i grunn ikke noe godt motargument. Enda verre var det når jeg ankom barnehagen og flere unger hang på gjerdet og spurte hvorfor jeg ikke hadde hjelm. #øøhneiskalvise. Så nå er hjelmen på ved barnehagehenting og sykkelturer (men kunne vel fremdeles vært flinkere på småturer alene;))

 15. Genser?

 16. Varm_kakao

  Er litt enig i hjelmkritikken, det er jo så enkelt og fort gjort å smette på seg. OG man er mye tryggere. 🙂 Naivt å tro at det ikke kommer til å skje noe, for det vet man dessverre aldri. Ellers er jeg enig i at det er herlig å se vårtegn, selv om det er mye snø her så ser man forandringer hver dag. Ha en god helg!

 17. When did you buy a knit?

 18. Kristin

  Jeg har lest denne bloggen i 8 år, jeg beundrer den, jeg fryder meg, synes den er profesjonell til fingerspissene og har aldri kommentert.
  Det er utrolig spesielt at dere ikke bruker hjelm og det krasjer med alt annet jeg tenker, ser og liker på denne bloggen…

 19. jacket size?

 20. Kanskje dette kan være noe for dere voksne som ikke bruker hjelm? Ser ut som skjerf, men scorer bra på tester og utløses ved fall.

  https://www.sportamore.no/produkt/145819-hovding-hovding-20-svart/644002?gclid=EAIaIQobChMI_7GHgIqW4QIVjsCyCh0WPgDSEAQYASABEgK38vD_BwE

  Og kan dere si hvorfor dere velger å ikke bruke hjelm? Er det fordi dere ikke vil ødelegge sveisen eller synes dere det ikke ser fint ut? Jeg synes det er gammeldags å ikke bruke hjelm. Det blir som å røyke eller ikke bruke bilbelte. Og hvorfor motstander av sykkelhjelm når dere bruker slalomhjelm? Og hva sier jentene deres, de er begge store nok til å legge merke til det? Hva tenker dere om t Nelia vil droppe hjelm når hun blir tenåring og opptatt av mote og utseende? Hjelm er så billig forsikring, det er ikke kult å få en hjerneskade eller dø om det kan unngås.

 21. Hva er vitsen med å publisere alle disse hjelm-kommentarene, men ikke besvare en eneste kommentar?!
  Er det bare for å få blest?

 22. Syns også det er MEGET merkelig at du bruker hjelm i bakken, men ikke på sykkel. Uansvarlig vil jeg faktisk kalle det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *