inspirasjon til uteplassen

reklame: inneholder annonselenker h&m + ellos

Neste helg skal det shines på uteplassen vår, og fytti som jeg gleder meg! Jeg skulle gjerne tatt et tak denne helgen, men vi skal reise bort, så da får det bli neste helg i stedet. Grønne planter må nok vente, men jeg har et håp om at tepper, pledd, puter og pyntegjenstander kan komme på plass. Dessuten må det spyles, vaskes, lukes og rakes, og vi blir helt sikkert ikke ferdig sånn på 1-2-3. Jeg har likevel begynt å planlegge allerede, og det kommer selvfølgelig til å bli helt likt i år som i fjor og året før, men kanskje med noen nye pynteputer, en lekker vase og et pledd. Jeg kikket litt rundt på nett i går og det har kommet så mye fint til uteplassen allerede. Det er bare å la seg inspirere! 

Hos oss har vi en krok som er sort og hvit med mye grafiske mønster – i akkurat denne kategorien fant jeg mye fint! Se bare her: 

(annonselenker) 1. sidebord HER 2. sofa HER 3. uteteppe HER 4. hengestol HER 5. stol HER 6. leirvase HER 7. leirvase HER 8. pute HER 9. pledd HER 10. pute HER 


Vi har også en annen krok i hagen vår, med litt mer beige toner. Dersom det er denne miksen du liker best, har jeg satt sammen en liten collage for det også: 

(annonselenker) 1. sofa HER 2. sidebord HER 3. sidebord HER 4. hengestol HER 5. uteteppe HER 6. pute HER 7. pledd HER 8. barbord HER 9. vannkanne HER 10. pute HER 11. leirvase HER 12. pidestall for planter og blomster HER 


Å, nå gleder jeg meg til våren dere! Kom april og mai! Jeg håper snøen holder seg borte nå 🙂 

17 kommentarer

 1. Hehe, da jeg leste dette innlegget trodde jeg jeg leste på et gammelt innlegg, fra en annen vår. Er du virkelig klar for å sette ut tepper, pledd, puter og pyntegjenstander samt luke og rake? Selv om solen varmer bittelitt, er det jo fortsatt veldig kaldt og hardt i jorda, samt at det fort kan komme mer snø. Men fin reklame for fine produkter da:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er jeg klar for 🙂 Jeg skal ikke sette noe i jorden, så dersom det skulle komme mer snø (håper virkelig ikke at det gjør det) så er det bare å rydde det inn igjen 🙂

  2. Caroline

   Haha, det trodde jeg også! 😛

 2. Åh, høres herlig ut! Her er det 1 meter med snø, så uteplassen må nok vente en stund til! Men sola skinner og det begynner å smelte bra nå, så håper snøen forsvinner fort!:-))
  Ha en fin dag!

 3. Elsker slike innlegg-flott inspirasjon! Dessverre tar det litt tid før snøen forsvinner hos oss…

 4. Bente H

  Hei. Deilig når våren kommer. Så fin uteplass dere har. Jeg likte veldig godt de svarte gulvlyktene. Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt de?

 5. Merethe

  Hei! Jeg er alltid tidlig ute med blomster om våren og så fyller jeg på med mer blomster utover sommeren. Elsker å ha ulike krukker med blomster overalt. Hadde jeg har større hage skulle jeg bygd meg utestue/drivhus med stor platt foran. Er så koselig å ha flere plasser å sitte ute. Våren er min favoritt årstid!

 6. Nydelig plass. Jeg gleder meg veldig til å se årets resultater!

 7. Ah, våren altså! Her skal det også vaskes og kostes og gjøres klart i løpet av de neste ukene 😀 Er jo bare å ta inn putene hvis det skulle komme mer snø, men det håper jeg virkelig ikke det gjør nå :p Begynner i foreldrepermisjon 8.april, så jeg gleder meg til mange deilige dager i solveggen, og spesielt etter at snuppa melder sin ankomst <3

 8. Må bare spørre, er det du som snakker i Karpe sin nye sang? Som spør om noen skal sitte på med deg? Høres ut som deg, på en prikk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er ikke den første som har spurt :p Det er ikke meg 🙂

 9. Fint innlegg, liker sofa- gruppa fra Ellos 🙂
  Den sort/hvit kroken, er den fra det forrige huset?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😀 Den var rimelig lik her i fjor også – her er bilder: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/07/27/var-lille-oase-utendors/

 10. Synnøve

  Superfint! Hvor er de sorte lyktene borte ved grillen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De mener jeg vi kjøpte på Bohus 🙂

 11. Hei, hvor er sofa gruppa fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Six Bond Street 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *