en god latter forlenger livet

Når været er for surt til at vi kan spenne på skiene, finner vi frem akebrettet i stedet 🙂 Det ble bare en liten time ute i den sure vinden i går, men det var jo så gøy! Det er faktisk helt umulig å ikke le når svigers kaster seg på akebrettet! 


I dag er det fortsatt skikkelig surt, så vi har gjemt oss inne, spist en lang frokost og smurt matpakker med God Morgen Norge på i bakgrunnen. Det er det eneste som gir meg følelsen av mandag akkurat nå 🙂 Vi har hatt så utrolig fine dager her til fjells og gleder oss allerede til påsken 🐥 Nå er vi klare for en lang hjemreise og skal forsøke å rekke både middag og fritidsaktiviteter, så det er bare å komme seg på veien! Håper dere har en fin ukestart 🙂  

21 kommentarer

 1. God tur hjem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. Jannikke

  Hvor har du kjøpt den fine jakka?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 3. En god latter forlenger livet ☺️ det er absolutt så sant det..

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

  2. Caroline Berg Eriksen

   ja <3

 4. hat and gloves brand???

  1. Caroline Berg Eriksen

   The gloves are from Floyd and the hat from Lindex 🙂

 5. Oh, dear Caroline! It is really cold there!
  Thanks a lot for the wonderful pictures.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   You are very welcome Rena! Thank you so much for always being positive and spread good vibes <3

 6. Under 20 minusgrader, mener du nok 😉 Over vil jo være varmere…
  Fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ja! :p

 7. Har lagt merke til tre forskjellige toppluer på denne hytteturen..Kan jeg spørre hva du skal med så mye klær og greier? Skjønner at mote er en del av blogg-jobben din, men hvorfor så masse av alt? Synes jeg ser deg i veldig mange forskjellige stiler i løpet av et år, og mye klær fra Zara, Gina, Nelly osv. Virker jo som du er interessert i mote hvertfall, hvorfor ikke gå for litt mer tidløse merkeklær, enn bruk-og-kast tøy for hver sesong?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg liker å mikse dyrt og billig, det har jeg alltid gjort 🙂 Luene jeg har brukt på denne turen er gamle, brukte de blant annet i fjor også.

 8. Susanne

  Hei! Jeg ble mamma for litt over fem måneder siden til en liten skjønn jente! Jeg ser veldig opp til deg som mamma, men jeg må si at jeg har fått meg et lite sjokk med hvor tøff og vanskelig det er å være en mor. Syns det har virket som du har hatt det ganske fint/lett, og jeg forstår at du ikke vil legge ut det som er vanskelig på bloggen, men det jeg lurer på er om du også syns det var vanskelig og tungt den første tiden? Også lurer jeg også på hvor gamle dine barn va da de sov gjennom natten?

  Hilsen en sliten småbarnsmor ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gratulerer så mye, Susanne! Livets gave <3 Jeg tror nok alle opplever det å bli mamma veldig forskjellig. Når jeg ser tilbake nå, så kan jeg ikke huske at jeg synes det var sjokkerende på noen måte. Jeg synes det var mye nytt og utfordrende, og noe var litt skummelt, men så lærte jeg fort å stole på meg selv og mine instinkter. Nå sier ikke jeg at du ikke gjør det, men jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar på hvordan noen takler mammarollen eller når man føler seg helt klar for å ta inn alt det nye. Jeg er helt sikker på at du gjør en fantastisk jobb og at du veldig snart vil komme godt inn i det 🙂

   Sørg for gode rutiner, start med soverutiner allerede nå, så skal du se at ting vil gå seg til etter hvert. Jeg ammet begge mine om natten i ca 4-6 mnd., kan ikke helt huske når de sov natten gjennom etter dette, men begge to har alltid sovet godt 🙂 Det vil alltid være perioder hvor de sover dårligere, men dette er så individuelt at jeg ikke vil svare på akkurat når de startet å sove natten gjennom.

   Masse lykke til med absolutt alt <3

   1. jeg er ganske sjokkert over hvor lite empati enkelte her har med en ny mamma som kommer her og forteller at hun opplever babytiden som et sjokk. Det er selvfølgelig helt riktig at dette er forskjellig fra person til person. Og det betyr at Susannes opplevelse er like vanlig som de som har en lett babytid, så hvordan skal det hjelpe henne som spør å få høre flere historier fra de som har fått enkle babyer?

  2. Dette er helt normalt! Det er sjokkerende og utmattende! At det er så lett og flott for noen vil jeg si er unntaket. Finn heller bloggere som deler real life, selv om dette, latter, kos og aking, er real life for Caroline. Anbefaler deg å følge mammabanden på snapchat. Der deles det hvordan livet egentlig er for de aller fleste!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg ville vært forsiktig med å si at noe er mer vanlig enn det andre. Mammarollen både er og oppleves nok ulikt fra person til person 🙂 Men jeg tror at det viktigste er å snakke med venner og familie om det, i stedet for å bruke sosiale medier som en slags fasit på hva som er «real life».

   2. Her er jeg helt enig med Caroline – det er ikke noen fasit at det er sjokkerende og utmattende heller. Jeg trodde at babyer skrek hele tiden, og var helt overrasket over at ungen bare sov. (Det tok slutt da, og så sov hun ikke igjen før hun var 5 Fortsatt aldri noe gråting, men har bare ekstremt lite søvnbehov, og det lille hun sov var kun inntil meg eller pappaen)

    I hvert fall, jeg kjenner meg sjeldent igjen når jeg leser sånne liksom-humoristiske skrekkhistorier fra mammabloggere, som liksom skal være så «ekte». Det gir meg samme følelse som når folk snakker om ekte mammakropper – min kropp er da like ekte mammakropp selv om den ikke har løs hud eller strekkmerker.

    Bortsett fra nevnte issues med søvn har mitt barn vært omtrent som Caroline sine fremstår – det meste går fint, hun griser og søler ikke, ødelegger ikke ting, har ikke tantrums, var ferdig med bleier før hun var 2 år, spiser helt vanlig sunn voksenmat. Det ikke alle barn som er superkrevende, rett og slett. Det er ikke noe unormalt med det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *