lørdag, ski og aperol o´clock

Nok en dag er snart forbi, og jeg sitter her i kosedressen med roser i kinnene og en sånn avslappet følelse i kroppen – litt døsig og trøtt etter å ha vært ute i frisk luft i flere timer. Den følelsen ❄️☀️I dag gikk vi en litt annen rute, hakket lenger enn i går – greit å utfordre små føtter og korte bein litt etter litt 😉 Det gikk uansett så det suste, så nå er vi godt rustet til påsken vil jeg tro 🐣 

Etter endt skitur satt vi oss godt til rette i solveggen, men sola ville ikke varme like mye i dag som i går. Dessuten gjemte den seg hele tiden bak en del skyer – til tross for at dagen startet helt fullstendig fri for dem. Hvor typisk 😉 Uansett er det bare å fyre i bålpannen, pakke seg inn i pledd og spise seg varm på pølser. Vi sendte også jentene på lørdagsgodterijakt i en snølabyrint som svigerfar har laget til på nedsiden av hytta. Haha! Det var stor stas 🙂 

🍊☀️


Vi voksne avslutter dagen med aperol spritz, og nå er det snart middag, kanskje brettspill og så i seng for å lade batteriene til en ny dag på ski 🙂 Jeg elsker de fine og rolige rutinene her på fjellet – noe så deilig og ikke minst så uendelig godt for kropp og sinn! God helg, dere ❤️

34 kommentarer

 1. Ser ut som de har hatt ei super helg, nydlige fargar når veret er slik!

  Eit tips til alternativ til pulk, sjekk ut skeasy Eit ekte sunnmørsprodukt Har ikkje testa sjølv, men veit fleire som har testa og ungane likar det.
  https://www.skeasy.no/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Anna 🙂

 2. Liker veldig hodt friluftinnlegg! Men hvorfor må det være ekstra fokus på alkohol i flere innlegg? Til og med i overskriften? Unødvendig.

  1. Bare å la vær å lese innlegget da du blir advart allerede i overskriften

   1. Vibeke, beklager at jeg leste innlegget, og i tillegg hadde skrivefeil, men liker veldig godt de fine friluftsinnleggene her. Tenker vel det er greit å av og til få si noe om innhold i innleggene eller Vibeke?
    Caroline, dere er helt rå på fine bilder. God søndag!

 3. Høres så nydelig ut.. Eller rettere sakt hvet det er det!
  Morro for ungene dette her. Så sundt å få naturen som terapi:)
  Tenk å stor glede de har som får disse time outene 🙂 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er en sann glede å se hvor mye de trives akkurat sånn som dette 🙂

 4. Hei skjønneste Caroline!<3 Ser ut som dere koser dere veeeldig! Hærlig!<3 Jeg må bare si at de bildene dere tar…..altså….ingen kan måle seg med deres kvalitet altså!!! Så utrolig magisk fine!!! Det er en fryyyd for øyet!!! Love, love, love it!!! Digger deg!!! Store, gode klemmer til flotte, gode, delikate deg!<3<3<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk for så fine ord, Beate! Dette er så koselig å høre <3

   God klem!

 5. Hei 🙂

  Kan du skrive et oppdatert innlegg om Invisalign bruken din? (ser det er mange som har spurt om det i forskjellige innlegg etter at du svar ferdig).
  Kan se litt forskjell på tennene dine fra tidligere, men ikke mye.
  Men du vet bedre så derfor hadde det vært fint med en oppdatering, om du er fornøyd etc, du skrev jo om bruken underveis men du kom aldri med noe oppdatering da du var ferdig.
  Øsnker dere en fin dag videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er alt i alt fornøyd og tror ikke invisalign kan gjøre noe mer for meg enn det har gjort 🙂 Tanngnissingen har opphørt (i hvert fall har det blitt bedre enn før) og resultatet ble som forventet / planlagt 🙂

 6. Så deilig med ‘påskeferie’ på forskudd.

  Fine bilder, men jeg reagerer dessverre litt på hvor mye sminke du har på i skiløypen? Skjer det aldri at du viser deg ute uten ‘full sparkel’? Jeg vil tro at du ser både freshere og yngre ut uten så tung makeup i dagslys.

  1. Jeg bruker også sminke ute når jeg står på ski/snowboard, fint å vite at det finnes folk som deg som skal stå og reagere på hva andre gjør med trynet sitt… skal vi si til dere da at » ååå VI reagerer på at du IKKE bruker sminke når du står på ski, føler du deg ikke ufresh og bleik??» Slutt å bry deg. Det er så uviktig.

   1. Hvem er du som skal styre hva jeg kommenterer?

    Kan ikke bloggeier få svare for seg selv?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kommentarfeltet er åpent for hvem som helst å kommentere. Så når
    man legger igjen en kommentar må man nesten regne med at andre kan svare.

   3. Var dette et svar til meg? Selvsagt kan alle (som du godkjenner) svare, men jeg får beskjed om å ikke bry meg?

    Det reagerte jeg på at du godkjente, faktisk. Er det bare når man roser man får lov til å ‘bry seg’?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, man har selvsagt lov å bry seg uavhengig av om det positivt eller negativt 🙂 Det var jo derfor jeg godkjente kommentaren din 🙂

 7. Din, blogg.. Så du bestemmer! Men er helt uenig, Siv spør deg om hvor mye sminke du bruker i løypa, så det er jo helt merkelig at andre svarer… Alt MÅ ikke tas i verste mening av leserne…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Min kommentar var til Siv, hvorfor svarer du, Netta?

   Du skjønner at det ikke er sånn det kam fungere? :/ Det er helt greit for meg at du svarer for Siv. På samme måte så er det helt greit at andre svarer for meg om jeg ikke har svart 🙂

   1. Det er det som er problemet med hele kommentarfeltet ditt, at noen får lov å svare for deg, gjerne da veldig frekt tilbake til leserene dine. Mens du ikke publiserer kommentarer fra de som vil forsvarer seg, derfor blir det veldig dårlig stemning i kommentarfeltet av og til. Hvis du ikke har planer om å svare selv, så tar det seg veldig dårlig ut at andre svarer. Da representerer jo de deg på en måte, så jeg syns det er rart at du syns det er greit. De får jo veldig ofte skrive akkurat hva de vil så lenge det går i din favør.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Alle får lov til å svare for seg om de gjør det på en konstruktiv og grei måte 🙂 Angående dette med å kommentere frekt så går vel det begge veier. Mitt inntrykk er at de som skal kommentere kritisk som regel er de første til å tøye akkurat den strikken.

   3. Syns du at min første kommentar var frekk?

    Syns du det var greit av Tine å be meg holde meg borte fra kommentarfeltet fordi jeg kom med en litt kritisk kommentar?
    Skjønner du at noen reagerer når du svarer skarpt på normalt høflige kommentarer?

    (Siden denne kommentaren er saklig og ikke ufin regner jeg med at den blir godkjent?)

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det var en generell bektraktning, jeg siktet ikke til noe spesielt 🙂

 8. Du skjønnet at det ikke er sånn du kan kommentere, Caroline? Det er så frekt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg svarte bare sånn for å illustrere et poeng 🙂 Jeg mente det jo ikke, og følte at det kom tydelig frem.

 9. Hei.
  Hvor er luen din fra , så utrolig deilig ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Cubus 🙂 Men den er gammel :/

   1. ok, tusen takk for tilbakemelding.
    synes du har en fin blogg med bilde av varierte innlegg , det noen som alltid må kommentere med negative ting , herregud – har de ikke annet å gjøre?
    Det er jo ikke vanskeligere en å droppe å klikke seg inn og lese innleggene.
    Stå på :).

 10. SIV. Du spør om din første kommentar var frekk og reagerer på at andre har svart.. «Skjer det aldri at du viser deg ute uten ‘full sparkel’? Jeg vil tro at du ser både freshere og yngre ut uten så tung makeup i dagslys » Dette skrev du og om du ikke selv ser at den ikke akkurat er trivelig og konstruktiv så har du faktisk et lite problem.. Det er da ikke merkelig at andre reagerer. Full sparkel ? Om du ikke ønsker en motkommentar du oppfatter litt frekk så vurder selv hva og hvordan du skal kommentere. For din var ikke av det trivelige slaget ihvertfall

  1. Kjære Lill. Alltid på pletten for å forsvare.

   Jeg tåler motargumenter. Jeg tåler ikke så godt å bli bedt om å holde meg borte (av andre lesere, ikke bloggeier) fordi jeg kommer med kritiske kommentarer.

   Bloggeier syns kommentaren var innafor, så da er det litt rart at andre lesere føler de må storme til for å kritisere meg?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Siv: Jeg er helt sikker på at hvis du leser din egen kommentar en gang til så ser du at du kunne formulert deg på en litt mer konstruktiv måte 🙂

  2. Hvorfor står mitt navn på denne kommentaren?? Det er IKKE jeg som har sendt inn dette????

   SIV. Du spør om din første kommentar var frekk og reagerer på at andre har svart.. «Skjer det aldri at du viser deg ute uten ‘full sparkel’? Jeg vil tro at du ser både freshere og yngre ut uten så tung makeup i dagslys » Dette skrev du og om du ikke selv ser at den ikke akkurat er trivelig og konstruktiv så har du faktisk et lite problem.. Det er da ikke merkelig at andre reagerer. Full sparkel ? Om du ikke ønsker en motkommentar du oppfatter litt frekk så vurder selv hva og hvordan du skal kommentere. For din var ikke av det trivelige slaget ihvertfall

   1. Caroline Berg Eriksen

    Lill: Det er fordi dere begge to bruker samme nick :/ Kanskje dere kan bruke «lill», og så legge til første bokstav i mellom-/etternavn?

 11. Camilla

  Herregud, folk må henge seg opp i at man tar seg en drink innimellom…Jeg er ikke så ofte innom bloggen din lenger, var der mer før. Men det har ikke noe med deg å gjøre sånn sett, bare ble sånn. Jeg titter innom avogtil, og jeg blir alltid inspirert av deg! Selv er jeg langt unna og leve som deg. Slitt mye med mangt, men jeg har livsvilje der alltid. Og har alltid lyst å bli en bedre versjon av meg selv. Bak alt, så elsker jeg livet…❤️ Og kikke innom diverse blogger, fremfor alt din, gjør meg motivert og inspirert! Du er sterk og sunn, med masse livsglede, som tar godt vare på deg selv og de rundt deg. Herlig og inspirerende å se noen som nyter livet slik du og dine gjør! Synes du er flott Caroline. Kjenner at når folk må kommentere og kritisere det minste du gjør, så blir jeg så irritert. Folk henger seg jo opp i alt!! Du er sterk som takler det slik du gjør. Hvis man blir provosert av at Caroline tar seg et glass, så dropp å følge med på bloggen da. Herregud….Du er flott Caroline, stå på!! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *