on the road again

Hei fra Dovre ❄️ Da var vi omsider fremme i et fantastisk vintereventyrland! Det er så fint med snø så lenge sola skinner, og da vi nærmet oss Lillehammer gjorde den nettopp det. Deilig ☀️ Jeg har vært sjåfør hele veien fra Sarpsborg og har hatt med meg så fine folk at jeg bare måtte stoppe én gang på veien: da det var på tide med middag 🙂 

Vi har hatt en skikkelig fin tur, men du møter jo selvfølgelig på trafikk underveis, så det ble jo faktisk til at vi brukte 6 timer på strekningen – MED stopp. Da var det luksus å komme frem til dekket bord og oppredde senger med de beste dynene i verden! Jeg har alltid lyst til å kjøpe meg ny dyne etter at vi har vært her – haha! Sover så godt 💤 

❄️


Vi har kost oss masse i kveld og nå er vi så klare for å lade opp til skitur i morgen 🙂 Blir spennende å se hvordan det går med lillesøster på langrenn! Vi har selvfølgelig med pulken slik at trette småføtter kan få hvile seg underveis. Håper deres dag har vært fin! Tenk at det snart er helg igjen og allerede en uke siden siste forestilling av Jesus Christ Superstar! Det har gått fort ⭐️

14 kommentarer

 1. Håper dere får en super helg!
  Lillesøster her i familien er bare noen få uker eldre enn Naia og hun synes det er så gøy med langrenn! Utrolig hva så små greier!:) håper Naia også trives i skisporet:-)
  Klem!:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari! Vi har hatt det så fint 🙂

   Håper din helg har vært super 🙂

   Klem!

 2. Kos dere på tur ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katrine! Vi har hatt det veldig fint 🙂

 3. I karpe diem sin nyeste sang, høres det skikkelig ut som din stemme, er det deg??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe, nei :p

 4. I see the journey with the car was a very beautiful one!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Gleder meg til nydelige vinterbilder! Jeg lengter sååå ut jeg også. Ut på tur med hundene, men her sitter jeg med brekt arm og brudd i skulder, så det blir nok ingen tur med det første. Jeg skal derimot kose meg med Deres bilder og ønsker dere et supert opphold med sol, supert skiføre, mye latter, god mat og en fin helg med familien.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du har likt bildene 😀 Dagene har i hvert fall vært så fine <3

 6. Caroline

  Kos dere! Hva slags dyner er det som er så deilig? #nydgjerrig

 7. Haha lurer på åssen dyner det er der også..

 8. Vil gjerne vite hva slags dyner det er jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! Jeg skal høre med svigermor 😀

   1. …og åssen dyner var det? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *