mini me fra gina tricot

annonselenker: gina tricot 

Det er ingen hemmelighet at jeg synes det er stor stas å matche mine to små, og derfor er jeg nødt til å tipse dere om den nye kolleksjonen til Gina Tricot! For første gang har de laget en barnekolleksjon, og sammen med flere kule plagg til mini, har de også laget noen plagg slik at mamma og mini kan matche – både jente- og guttemammaer! Her er noen av mine favoritter 🙂 

(annonselenker) 1. genser mamma HER 2. genser mini HER 3. jakke mamma HER 4. jakke mini HER 5. fuskepels mamma HER 6. fuskepels mini HER 7. tee mamma HER 8. tee mini HER

❤️

Jeg har medlemskonto hos Gina og fikk tilgang allerede i går kveld, men selv da begynte ting å bli utplukket, så jeg tror det lønner seg å være rask med bestillingen her. Jeg fikk bestilt matchende fake fur jakker til alle oss tre, men ellers var det meste utplukket i de størrelsene jeg trengte. Jeg fant noe til Nelia og meg, men de minste størrelsene var borte i det meste som matcher mamma. Kanskje de fyller på i dag, eller kanskje du er heldig og kaprer akkurat de størrelsene du trenger ⭐️Her er flere av mine favoritter til barna fra kolleksjonen! 

(annonselenker) 1. t-skjorte HER 2. rumpetaske HER 3. genser HER 4. skjørt HER 5. jeans HER 6. skjorte HER 7. leggings leopard HER 8. stripet skjorte HER 9. solbriller HER 10. armyjakke HER 11. leopard bomber HER 12. kjole HER


❤️

5 kommentarer

 1. Fine klær, for all del. Men! Er ikke dette litt… rart? Kjenner ingen som kler seg likt som barnet sitt (bortsett fra noen som har like fotballtrøyer muligens).

  Hvorfor et ønske om å kle barnet som en voksen? Hver sin smak, men dette fenomenet tror jeg er mer vanlig på instagram enn i det virkelige liv.

 2. Jentene dine har mye typisk «voksenklær» stilmessig. Ser de sjelden med rosa Hello Kitty genser eller slike lignende ting. Ingenting galt med det altså, jeg bare lurer på om det er en spesiell grunn til det? Min datter på samme alder har en del gensere med kattepuser, disneyprinsessser og slikt på. Det slo meg plutselig at hun er så barnslig kledd i forhold til dine

 3. Kjersti

  Hei Caroline,

  Takk for en fin blogg. Alltid veldig koselig å følge med deg og ikke minst alle de gode middagene du har beriket oss med. Skal lage den fra i går snarest mulig. Men bare en ting å «klage» på, jeg har tidligere spurt deg om du kan gi en update på Invisalign – men ikke fått svar. Så en annen, senest i går spørre om det samme. Jeg synes det er noe med at når du først valgte å reklamere for dette, vil vi jo gjerne høre om hvordan det gikk. Det har jo også noe med troverdighet å gjøre. For det record – jeg er selv nå straks ferdig og er veldig fornøyd. Men jeg skulle gjerne visst mer om andres erfaringer før jeg startet. Det er jo en veldig dyr behandling og man har ikke lyst til å bli lurt. Sånn – det var det. God tur på fjellet 🙂

 4. S.Helene

  Elsker bloggen din! Det er bare så mye inspirasjon i alle slags kategorier!! Du blir samtidig bare bedre og bedre 🙂 Klarer meg ikke uten den daglige dosen. TIPS: du som liker kokos, du MÅ prøve Berit Nordstrand sin nye Yokos!! Det er yoghurt laget av kokosmelk! NAM, min nyeste favoritt altså 😀 Klem til deg!

 5. Christina W

  Hei Caroline!
  Hvordan gikk det med Invisalign behandlingen din?
  Jeg har akkurat begynt med dette og er veldig spent på fortsettelsen og resultatet. Jeg finner bare ett innlegg om Invisalign og lurer på om du kan skrive litt om dette?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *