dagens antrekk, utekontor og teaterpåfyll

Etter en ukestart hvor jeg har forsøkt å komme a jour både her hjemme og med jobb etter Jesus Christ-eventyret, var det skikkelig godt å ta med seg laptopen ut og jakte på lunsj i dag. Det ble både salat, chai latte og en liten pause fra kontoret der hjemme, og da vi egentlig skulle tilbake, bestemte vi oss like gjerne for å bli sittende akkurat her til det var på tide å lage middag og hente i barnehagen. Det var skikkelig deilig! Regnet trommet mot de store rutene og jeg var så glad for at vi bare kunne bli sittende. 

⭐️dagdrømmer ⭐️

dagens antrekk: skjørt fra zara // topp gina tricot 


Jeg synes fortsatt det er veldig rart å være ferdig med Jesus Christ Superstar, og var supergira da jeg fikk påfyll av den etterlengtede teaterdosen min i går kveld. Da var jeg nemlig på kick off med Sarspsborg Teaterlag og fikk både møtt flere av de fineste menneskene i byen igjen OG rulle rundt på gulvet etter et skjerf som liksom skulle være noe helt annet. Haha! Fantastisk med litt galskap i hverdagen 🙂 På jobbfronten i disse dager er vi i full sving med å forsøke å lande flere prosjekter, og i kveld holder jeg på å pakke kofferten for nok en tur til fjells! Vi snakker langrenn, kvikklunsj og appelsiner – rett og slett en liten forsmak på påsken. Vi skal til Dovre og besøke svigers og vi gleder oss masse! Det blir en tur dit i påsken også, men vi er liksom bare der den ene gangen i året og bestemte oss for at vi like gjerne kan ta turen oppover nå også, så vi får sett hverandre en gang utover det planlagte 🙂 Det blir fint. Her hjemme håper jeg at snø og slaps blir byttet ut med sol og knopper på trærne innen vi er tilbake igjen, men der oppe kan gjerne snøen ligge myk, dyp og fin. Og så må vi ha sola da selvfølgelig. Alltid sola 🍊

9 kommentarer

 1. Du blir bare penere og penere. Urettferdig altså

 2. Hei☺️ Kan du linke til den toppen? finner den ikke på nettsiden deres

 3. Og det ble kaffi ja, hehe

 4. Bare et lite forslag til ny spalte; Lars Kristians dagens antrekk (sånn av og til). Han har jo så masse stilige klær! Og så gjør han seg bra foran kamera han også 🙂

 5. victoria

  Hvilken øyeskyggepalett bruker du i dag? Vakker!

 6. Ååå,kjempefin på håret. Hva har du brukt i håret her? Liker når det ser litt fluffy ut. Del gjerne hårprodukter med oss.
  Gjerne mer sminke også. lurer alltid på hva du bruker som base (foundation og ev pudder) for den fine huden!

  håper du svarer <3

 7. Sweet Caroline

 8. Skikkelig fin på håret. Hvordan får du til slike krøller/bølger? ☺️

 9. Så nydelig du er, Caroline! Er selv småbarnsmor og finner masse inspirasjon til alt fra mat, trening, antrekk til reiser og opplevelser gjennom bloggen din 🙂 God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *