mandag, minusgrader og tilbake til virkeligheten

reklame: rabatt på kakkelovn fra Gabrielsen Kakkelovn

I dag har det rett og slett handlet om å jobbe seg inn igjen for min del – dagforestilling og kveldsforestilling på fredag samt dobbelt kjør på lørdag og (nesten) fullstendig kollaps i går (haha) gjorde sitt til at jeg trengte å starte en ny uke på kontoret og med kameraet i hånden. Nå begynner brikkene å falle på plass igjen, og akkurat i kveld har jeg byttet ut kontoret med denne fantastiske kroken. Jeg elsker stuen i midten av huset, eller peisestuen som det plutselig ble i overskriften – til tross for at vi har peis i tv-stuen også 🌸Her inne er det liksom både vår og vinter på en gang, og det passer meg fint når det plutselig ble full vinter ute igjen og jeg savner sol og sommer. Eller våren da. Jeg elsker våren! 

For en stund siden bestilte jeg både peissett og vedkurv til kakkelovnen, og endelig tikket det inn en hentelapp på mobilen. Da var det plutselig litt mer greit at det er minusgrader igjen, så fikk vi i hvert fall brukt begge deler med en gang 😉  Synes det passet helt perfekt til resten av omgivelsene her – til og med Hugo synes det var fint! 


Håper dere har hatt en fin ukestart! Det har jeg, selv om jeg fortsatt kjenner på etterdønninger av alt som har vært. Senere denne uken reiser vi faktisk til fjells igjen, det skal bli godt å klarne hodet med litt frisk fjelluft. Det er liksom innmari fint med et snødekket landskap, så lenge du kan velge å oppsøke det selv 🙂 

30 kommentarer

 1. Så fint det er

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Siri 🙂

 2. Veldig fint! Ønsker meg til peisen vår! Hvor har du kjøpt det? Gleder meg til flere interiørinnlegg♥️ Får mye inspirasjon til å innrede vårt nye hus

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Mia! Det kommer fra peissett.no 🙂

   1. Tusen takk, snille deg

 3. Trude K

  Fint!Er slike kakkelovner reintbrennende?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er de 🙂

 4. Er det felton sofa fra bohus? Eller hvor er sofaen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra sixbondstreet 🙂

 5. Innlegg som dette er di aller beste

 6. Flott kakkelovn. Hva betalte dere for denne?

  1. Hvorfor svarer du ikke på spørsmålet mitt?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ny pris på en slik ovn er ca. 140 000,- 🙂

  2. Det var ikke det jeg spurte om. Jeg spurte hva dere betalte. Haddde vært spennende å vite hvor mye rabatt dere fikk på en så stor og flott kakkelovn.

   1. Elisabeth

    Anette, hvorfor er det “spennende”?

   2. Anette. Det har vi da ikke noe med. Hun har merket med at hun har fått rabatt, og det holder lenge. Det kan være hun hverken vil eller kan dele dette med oss og det er jammen helt greit. Og det spiller jo ingen rolle heller siden dette uansett ikke vil være en pris du eller jeg skal betale. Vi har kakkelovn og betalte ca 155 000 for noen få år siden. Om jeg husker helt riktig. Det er ihvertfall en fantastisk flott kakkelvovn som løfter rommet . Utrolig lekker og samme med peissettet 🙂

   3. Anette

    Elisabeth og LN! Jeg må da få lov til å mene at det er spennende uten at dere skal angripe meg for det. Herlighet. Jeg har den samme kakkelovnen og vi betalte 134 000. Derfor lurte jeg på hva en eventuelt rabatt på en slik kakkelovn er. Kan ikke jeg då lov å spørre Caroline om det jeg vil? Dere har da ingenting med det. Pass på dere selv!

 7. Til dels enig med «meg» over her. Du har den beste bloggen i Norge. Innlegg uten utlevering av jentene dine er de aller beste! Jeg skjønner du er stolt av dem og at de er en del av livet ditt, men du MÅ tenke på konsekvensene det kan få at du stadig utleverer dem, ting de sier og gjør. Jeg føler nesten jeg ser The Truman Show når jeg titter innom her. Og har du ikke sett filmen, anbefales den herved!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Beth 🙂

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Vi utleverer ikke barna våre, vi deler bare noen få drypp og øyeblikksbilder av livene våre sammen. Personlige og private ting, hva de sier og gjør, fritidsaktiviteter de går på, hvor de går i barnehage osv., det skriver jeg nesten aldri noe om. Det er et bevisst valg, et valg vi står inne for og et valg som vi strengt talt ikke ønsker å diskutere med noen andre enn våre nærmeste.

   1. Hei, syns bare jeg må kommentere på dette. Er enig med deg, Caroline, dere har tatt et bevisst valg vedr. dette, og fremstår som ansvarlige foreldre for jentene deres! De er skjønne og jeg skal innrømme at det er hyggelig å se dem av og til <3 Men jeg merker meg hensynsfull fotografering og syns dere får det veldig bra til! Profilen din er jo også familie/aktiviteter/reiser, og det ville være rart å bare se deg og LK i slike innlegg. Fantastisk blogg-keep up the good work!

 8. Caroline

  LEKKERT 😀

 9. Elsker interiørinnlegg av det fantastisk fine huset deres! Det stråler ro og harmoni <3

 10. Jeanette

  veldig fint,men er nok ikke mange som bruker 4000 kroner på et stativ med kost og brett.

 11. Wow så gjennomført lekkert.. Gjerne flere slike innlegg 🙂

 12. S.Helene

  Hei! Så stilig og gjennomført 🙂 Men jeg finner ikke link og rabattkode?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har merket det på den måten fordi jeg i 2017 fikk rabatt på kakkelovnen, jeg har ingen rabatt å gi ut dessverre :/

   1. S.Helene

    Åja da skjønner jeg 🙂 Dere har så god smak, elsker interiørinnleggene og inspirasjon. Tar gjerne mer 🙂 Takk og ha en fin tirsdagskveld!

 13. Så fint hvor er teppet fra? Så fint <3

  1. Caroline

   Jeg er også litt nyskjerrig på teppet! Nydelig lyster i det og liker størrelsen. Men er kanskje bestilt på mål?

 14. Så fint! Jeg tror nok flere av leserne dine er har interesse av en rabattkode på kakkelovnen dersom du har mulighet til å gjøre et samarbeid med Gabrielsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *