familiesøndagen jeg har savnet

For et fantastisk vær det har vært denne søndagen! Akkurat det trengte jeg, for dersom det hadde regnet i dag, hadde det vært skikkelig trist. Merkelig hvor vemodig du kan bli når en sånn boble som den jeg har vært i så lenge nå plutselig sprekker. Men det skal bli godt å nullstille også, og ikke minst  tenke over hvor mye fint jeg tar med meg videre fra dette.

❄️

Jeg kommer jo også helt garantert til å kjenne på at jeg har tid til overs fremover, så mye som har gått med til teateret på kveldstid og ikke minst i helgene. Det vil i hvert fall føles som at jeg har tid til overs i en periode, og så vil ting sakte, men sikkert gå tilbake til normalen igjen – at du så gjerne skulle ønske døgnet hadde mer enn 24 timer. Disse månedene har uten tvil vært krevende, og jeg er ganske imponert når jeg ser tilbake på hvordan Lars-Kristian og jeg har klart å få ting til å gå opp. Merkelig hvordan du bare tilpasser deg når du må – for alt går jo på et vis! 

Nå ser jeg frem til litt mer normale helger og kvelder, tilbake til de hyggelige rutinene med jentene mine etter middagstid, i stedet for å kaste meg i bilen og kjøre på øvelse. Det skal jo bli godt også 🙂 Vi startet allerede i dag, med en søndagstur i nærmiljøet. Det er så fint i lysløypa når det er snø! Vi fant oss en fin plass hvor vi kunne tenne bål, grille pølser og pinnebrød. Drikke kakao og ake fikk vi også gjort, og plutselig var solen i ferd med å gå ned ☀️ 


En helt magisk søndag – akkurat en sånn søndag jeg har savnet ❤️

19 kommentarer

 1. Veldig koselige bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Meg <3 Så fint vær da 😀

 2. Åååå… fine familien❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Koslig bilder. Og selfølgelig perfekt slutt på uka vill jeg tru!

 4. Så fint å se at dere har lært dere å lage bål. Mye bedre, og ikke minst
  koseligere enn engangsgrill

 5. Hvor mange forskjellige sett yttertøy har barna dine? Synes jeg ser de i nye klær hele tiden. Spesielt nå i vinter.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har heldresser i barnehagen og separat sett her hjemme. Når de har en sort bukse, kan de bruke hvilken som helst jakke over 🙂

 6. wow, du kledde rødt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Victoria 🙂 Så hyggelig!

 7. Hva betyr det at det kommer opp e rød «p» etter en stund på noen av bildene? Trodde dette var pga reklame før, men ser nå at den kommer opp på bilde der barna er med, og på bilde me kun bilde av bålet:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer opp på alle bilder, og betyr at det kan lagres på pinterest 🙂

 8. Det er klart at det har vært hektisk i innspurten av premieren, men det å ha ting å gjøre på kveldstid og i helgene er jo helt vanlig.

  Det er jo da man kan trene, gå på møter, treffe venner, gå til frisør og neglesalong osv.

  Å få det til å gå opp med to barnehagebarn og to voksne som kun jobber dagtid er faktisk ingen bragd 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har brukt 25 – 35 timer hver uke på teateret, det er såpass mye at det neppe er «vanlig» for noen i full jobb og familie 🙂 Man får det jo til å gå opp, men ikke uten at det går ut over ting.

   1. Blæh, folk altså.. hva er det med dem som bare må kritisere 🙁

 9. Hva brukte dere barken til som LK skjærer av treet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Til å få fyr på bålet 🙂

 10. Du har en fin blogg og du inspirerer på mange måter. Det morsomste/mest irriterende dog er å lese alle kommentarene du får. Synes det er en bragd i seg selv at du tar deg tid til å svare alle jeg 🙂

 11. Du har en sånn kjempe fin blogg Caroline! Elsker disse hverdagslige innleggene dine som du nå legger ut!
  Negative kommentarer kommer med folk som vil jekke ned andre, så håper det ikke går så hardt inn på deg. Folk som jobber annerledes vil heller aldri forstå din hverdag på samme måte. Jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din, og syns du er så inspirerende. Dere er også så flink til å gjøre det koselig for barna og jeg ser at du absolutt gjør det lille ekstra. En stor varm klem fra en stor beundrer! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *