ton i ton – mine favoritter

reklame: inneholder annonselenker for Gina Tricot

Våren er faktisk ikke så altfor langt unna, selv om vi kanskje skulle tro det, ettersom vi våknet til metervis med snø i dag tidlig, men vi er jo allerede godt i gang med mars og jeg har troa på at snøen forsvinner igjen like fort som den kom! Jeg har allerede startet å handle fine smykker med skjell og perler som jeg gleder meg til å bruke når været blir varmere, og nå finnes det også så utrolig mange fine plagg i off white og beige – som er utolig fint og vårlig både sammen og hver for seg. Her er noen favoritter! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER


🐑🐂

18 kommentarer

 1. Elsk på disse fargene både på klær og i interiøret!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg også <3

 2. Ingebjørg

  Det forekommer meg at du muligens har et noe høyt forbruk av klær. Med tittelen «influencer» så må en jo anta at det er nettopp det du gjør, men hvis alle skulle følge ditt eksempel mistenker jeg at det nasjonale klesforbruket ville øke betydelig. Er dette noe du reflekterer over i et miljøperspektiv? Kilde: https://www.ntbinfo.no/pressemelding/banebrytende-rapport-med-ny-kunnskap-om-miljobelastning-fra-klaer?publisherId=15678779&releaseId=16669612

  1. Jeg ønsker også svar på dette! Trenger du mer klær egentlig?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer jo helt an på hva du legger i «trenger». Fra et bruksperspektiv, nei 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forventer ikke, ei heller oppfordrer til, at leserne mine skal kjøpe alt som jeg viser frem. Det er kun ment som tips og inspirasjon, og så forventer jeg at leserne av min blogg er selvstendige nok til å foreta sine egne valg basert på det jeg legger ut.

   1. Ingebjørg

    Du lever av å påvirke og vi kan nok trygt anta at din påvirkningskraft er betydelig, ellers ville ikke annonsører vært villige til å betale for din stemme. Å legge alt ansvaret over på leserene dine er å minimalisere din rolle som «influencer». Og hadde dine lesere vært «selvstendige nok til å ta sine egne valg» så hadde du hatt en annen jobb enn, nettopp, «influencer».

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om utgangspunktet ditt er at en leser ikke tar et selvstendig valg bare fordi man lar seg inspirere av en bloggpost, så tror jeg vi vil diskutere dette på veldig ulikt grunnlag. Man har alle ansvar for sine egne handlinger, så det ville vært utenkelig for meg å gi mine lesere alt ansvar, på samme måte som det er urimelig av deg å gi meg alt ansvar.

    Jeg skriver om mange ulike ting, og presenterer et bredt spekter av verdier. Jeg har aldri gitt inntrykk eller skrevet noe som skulle tilsi at de som leser min blogg må kjøpe alt jeg skriver om. Tvert i mot har jeg alltid vært tydelig på at det kun er ment som tips og inspirasjon.

 3. Hele dette innlegget består av to setninger? Utrolig tungt å lese og vitner om slett hastverksarbeid, dessverre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Mesteparten av arbeidet i dette innlegget består av å finne klær og sette sammen collage og linker. Dette tar en del tid og er på ingen måte noe hastverksarbeid 🙂 Teksten skrev jeg mellom forestillingene i går, og den kunne jeg sikkert brukt mer tid på. Heldigvis er ikke teksten det viktigste i innlegget.

   1. Teksten er ikke det viktigste? Dette hevder altså en journalist?

    Jeg skjønner godt at du har brukt mye tid på å finne og sette sammen collagen (og den var veldig fin), men jeg ville tro at et korrekt og godt skriftlig språk nærmest låg i grunnmargen på en journalist?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Teksten er ikke det viktigste i dette innlegget, nei.

   3. Cathrine

    Han mener vel at det var litt tungt at all denne teksten kun er fordelt på to setninger. Det var veldig lange setninger å lese…!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det skjønte jeg 🙂 Svarte på det i den første kommentaren.

 4. do you all them?

  1. Caroline Berg Eriksen

   No 🙂

 5. Synes dette innlegget var inspirerende til vårsesongen som kommer snart 🙂 og akkurat passe mengde tekst i et slikt innlegg 😉

 6. Inspirerende med så delikate farger! Til dere over som kritiserer: Er DET galt også nå, at Caroline har et innlegg om antrekk? Jeg setter iallfall pris på det. Bruker en lik sum på klær hver måned, jeg kjøper ikke MER fordi hun (eller andre) har antrekksinnlegg, men blir inspirert i valg av hva jeg skal kjøpe. Stå på videre Caroline, og husk at vi er flere som setter pris på det du gjør enn de som alltid finner noe å kritisere deg for <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *