tacofredag, kvinnedagen og bare to forestillinger igjen

Nå kom jeg nesten akkurat hjem fra dagens andre forestilling, dumpet ned i sofaen med beina på bordet. For en følelse av å bukke foran et publikum som jubler og klapper mens de reiser seg! GØY! Jeg kommer til å savne dette når forestilling nummer to er ferdig i morgen. Da er det over. Det blir rart. 

Jeg rakk tacofredag mellom slagene i dag, ingenting kan trumfe den! Den har nærmest blitt hellig her hos oss og er noe vi prøver å få til uansett hva som er på planen eller hvor vi befinner oss. Merkelig egentlig, jeg som absolutt ikke ville ha snakk om tacofredag for noen år tilbake, da Lars-Kristian absolutt ville hive seg på tradisjonen. Egentlig startet det en gang han var bortreist og Nelia og jeg var alene hjemme, da virket plutselig taco som en kjapp og enkel løsning. Tror dere han ble oppgitt og litt sur, da jeg sendte ham et bilde av middagen vår eller? Haha! Så siden den gang måtte det bare bli en tradisjon. Nå synes jeg forresten at taco er skikkelig godt, spesielt med guacamolen som vi lager. Det blir liksom ikke ordentlig helg uten. 

Jeg synes det er viktig med samhold og tradisjoner i familien, om det dreier seg om en fast nattasang på sengekanten, å alltid gå rundt juletreet på julaften eller noe så enkelt som taco på en fredag. Det er så fint å skape tradisjoner sammen, forventninger og følelsen av det at vi fire er en flokk som står sammen og gjør ting sammen. Det er viktig i en familie. Det synes i hvert fall vi, og på den måten har liksom tacofredag blitt viktig for oss. Rett og slett 🍅 

I dag er det kvinnedagen og jeg tenker mye på fremtiden deres. Jeg er så takknemlig for at de vokser opp her i Norge hvor vi har kommet så langt i kampen mellom å viske ut forskjellene mellom mann og kvinne. Jeg håper at jeg lykkes i å oppdra to sterke og selvstendige kvinner, selvsikre og trygge, som alltid kjenner at det er ok å snakke høyt uansett anledning. To kvinner som ikke er redde for å si ifra og som aksepterer at alle er forskjellige, men som likevel strever etter at det aldri skal være noen forskjell mellom mennesker. Samme hvor du kommer fra eller hvilket kjønn du er. Jeg er så stolt av å være kvinne og uendelig stolt over å få være mamma til to! Gratulerer med kvinnedagen nok en gang! 


💪🏻❤️

28 kommentarer

 1. Gratulerer med kvinnedsgen ☺️
  Er taco fredag her også.. Prøver så godt vi kan å få det til hvor enn vi er haha.. Snakk om å tvi holde!
  Som du sier viktig å knytte tradisjoner..ha noe som er «vårt»!
  Enkelt,like godt hver gang.. Er flinke til å variete grønnsaker for å gjøres litt mer spennende ✌️
  Lykke til videre med forestilling i morgen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Vi burde kanskje være litt flinkere til å variere vi også, det er jo så mange spennende muligheter 🙂

 2. Gratulere med kvinnedagen! Jeg ser du ofte matcher barna dine i farger på klærne. Er det et bevisst valg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Ja, jeg liker å kle dem i matchende farger og klær 🙂

 3. Isabelle

  Gratulere med kvinnedagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Jeanette

  Taco er ikke SÅ godt at jeg må ha det hver fredag. Da hadde jeg blitt lei

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Joda 😉

 5. Prøv med Mango til taco! Det er utrolig godt, hever smaksopplevelsen av
  tacoen mange hakk! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips! 🙂

 6. Taco hver helg også, enten fredag eller lørdag og noen ganger plutselig på en tirsdag. Varierer en del med kjøttdeig eller kylligfilet. Prøv noen av de nye Broken taco tingene som ihvertfall har kommet på Meny, så mange gode sauser med smak, krydder etc. Skikkelig godt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bruker stort sett kyllingkjøttdeig, men kanskje vi burde forsøkt litt andre krydder og sauser 🙂 Jeg skal sjekke ut hva de har på Meny. Takk for tips 🙂

 7. Så nydelig bilde av deg og jentene ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Gratulerer selv ! Du er en god mamma med gode verdier og holdninger for din familie. Har selv tre barn som nå er voksne og flyttet ut. Samhold, familie, trygghet etc…. mer viktig enn du tror har jeg erfart som mamma.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 9. Hei! Hvor er de fine sorte lampene fra? Og den hvite toppen du har på deg?

 10. lipstick brand and colour?

 11. Tips til taco; blant inn røde linser med karbonadedeigen. Barn merker ikke forskjellen☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂 Nelia merker forskjell på lettrømme og seterrømme, så litt usikker på det 😀

 12. Kristine

  Lurer på hvor toppene til jentene er fra? De var så fine. Også ville jeg bare takke deg for den gode jobben du gjør med bloggen hver dag Det gir inspirasjon å lese innleggene dine. God helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine 🙂 Det var hyggelig å høre <3

   Toppen til jentene er fra Zara 🙂

 13. Vil bare tipse deg om serien VELVET på Netflix. Hvis du ikke har sett den så må du bare gjøre det. Like bra, om ikke bedre enn Suits som lenge har vært min favortitt❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips 🙂

 14. Dette synes jeg var et nydelig innlegg. Vakkert om kvinner, og om jentene dine. ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, hyggelig å høre at du likte det 🙂

 15. Silje Marie

  Kan jeg spørre hvor off-shoulder-toppen din er fra? Rålekker! 🙂 Du stråler nå for tiden, forresten <3

 16. Vi bruker kun kyllingkjøttdeig , eneste 13 åringen vil ha 🙂 og det er helt fint for oss…. som en skriver opp her så er Broken Taco serien kjempefin , vi har prøvd en god del. Dette kan også brukes som tilbehør til annen mat ..vi har hatt det til stekt fisk, kyllingburgere og pølser 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *