homebound

Borte bra – hjemme best! Det gir meg alltid verdens beste følelse å komme inn dørene her hjemme, og det må være et godt tegn. Hver eneste gang vi er bortreist, er det nesten så jeg glemmer hvor fint jeg synes vi har det og hvor deilig atmosfære det er hos oss. For meg oser det HJEM av bare inngangsdøren vår – det må bety at dette var meant to be ⭐️

Jeg kjørte hele veien fra Geilo til Sarpsborg i går, og derfor ble det dårlig med oppdateringer på instastory (som jeg egentlig liker å oppdatere ganske ofte) men jeg hadde absolutt ikke noen ønsker om å bytte over til passasjersiden etter turen vi hadde på veien til Geilo. Selv da jeg stod hjemme for å pakke ut i går kveld, kjente jeg at balansenervene ikke var helt i vater. Det må være noe galt med meg. Det kjentes som jeg hadde gått av tidenes berg-og dalbane hver gang jeg hevet haken – er dette normalt? Det er ikke rart jeg blir fort bilsyk, jeg tåler ingenting. 

Det kjennes litt merkelig å gå helgen i møte allerede nå, vi har jo hatt noen fantastiske dager borte og jeg hadde egentlig vært klar for en ny uke i dag 🙂 Likevel – jeg skal tilbake på scenen i dag, og det har jeg savnet! Masse! Ikke minst de fine folkene jeg får omgås med når vi er der. Det føles som et år siden forrige gang, og faktisk har det jo nesten gått en hel uke! Det blir to forestillinger i dag og to i morgen, og så er eventyret ute. Har du fortsatt ikke kjøpt billetter, er det noen igjen på dagforestillingen lørdag 🙂 


God fredag dere! Og et ekstra ❤️for den internasjonale kvinnedagen! 

25 kommentarer

 1. Dear beautiful Caroline,
  How wonderful you had such a great time! I understand you are happy being back home.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hurra for alle kvinner <3 <3
  Er du veldig stiv i nakken kanskje? Ellers syns jeg det høres litt ut som krystallsyke.
  Hvor er settet du har på deg her fra?
  Stor helgeklem <3

 3. For et nydelig naturbilde! Det bare oste av «serenity» 🙂 Jeg er enig med Rikke her og synes det høres ut som en variant av krystallsyke. Lurer på om en mildere form av dette er det de kaller virus på balansenerven (vestibularisnevritt). Svimling utløses typisk av det å tilte hodet litt opp og til siden. Håper du finner ut av det og at det gir seg, for det er noe drit! Masse god bedring 🙂

  1. tenkte også på krystallsyke

 4. Hvor er joggedressen fra? Kjempefin 🙂

  1. Zara

 5. Kanskje du skal ta deg en tur til legen? Det er ikke normalt å bli så svimmel.
  Hvordan er det når du legger deg fort ned i feks sengen? Kjører du karusell da er det nok krystallsyken.
  Ellers kan det være virus på balansenerven.

  1. Madeleine

   Det må ikke være karusellsvimmelhet for å være krystallsyke. Det kan være den atypiske varianten. Da er nautisk svimmelhet vanlig, og det trigges av visse bevegelser. Leger kan lite om dette, og diagnostiserer kun den akutte varianten. Har du slitt med dette lenge, og det gradvis forverres så oppfordrer jeg deg inderlig til å bli undersøkt av en fysioterapeut som bruker videobriller. De holder stort sett til i Oslo. Klinikk for alle på Røa, Majorstua, eller Anna Lejerstedt ved Nordfalk ønh. Hilsen ei som ble diagnostisert veldig sent, og sliter med å bli kvitt det.

 6. Reisesyke er ubehagelig, selv har jeg god nytte av reisesykearmband, i tilleg til ingefærtabeletter fra apoteket,,, har du prøvd det?

 7. Home bound? Mener du ikke homebound?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo 🙂

 8. Du bør oppsøke lege og forklare disse symptomene. Det kan være så mangt egentlig. Min første tanke er å stresse ned og ikke ha full timeplan. Hadde jeg kjørt det tempoet du gjør, hadde jeg vært innlagt! Er jo kroppen din som sender noen signaler her! Mange ting kan spille inn som nok søvn, nok mat, stress osv. Du skal liksom presterte på alle områder hele tiden. Ro ned litt før du kollapser helt, og det kan skje fort,da er veien opp lang igjen. Håper du finner ut av det uansett hva det måtte være/ ikke være. Har du sjekket om du mangler vitaminer o.l?

 9. Hei! Er det flere enn du og din mann som jobber i bedriften din? Er det mye jobb med blogg? Har du noe å falle tilbake til, den dagen du ikke blogger lenger? Ser at flere og flere bloggere legger ned bloggen sin, fordi det kommer stadig nye til,.? ( kanskje derfor,,,); Har dere andre planer fremover, begge to? Bare intresant å vite, å lese din blogg er jo som å lese et ukeblad, Helt flott,

 10. Daghild

  Synes det du beskriver høres mere ut som slitenhet enn bilsyke 🙂
  Jeg blir sånn hvis jeg kjører bil i timesvis. Kjennes ut som man snubler ut av bilen etterpå.

 11. Julie Storlien

  Ønsker deg en fin helg, Caroline!! Håper du finner ut av hva den «reisesyken» kommer av. Må være fryktelig ubehagelig…. Men så utrolig fin joggedress du hadde på, hvor er den fra?

 12. Kristallsjukan som fler skrivit. Sök på youtube så finns flera övningar man kan göra. Han man fått den en gång så är det väldigt enkelt att man kan få det igen och igen och igen tyvärr.

 13. GRATULERER MED DAGEN ALLE KVINNER OG JENTER DER UTE SOM KJEMPER HVER DAG FOR SINE RETTIGHETER❤️❤️❤️❤️ Vi har en lang vei gå og et stort annsvar for at kvinner og jenter ute i verden en dag kan oppleve hvor langt på vei vi har kommet her i norge❤️❤️

 14. Hvor er joggedressen fra? 🙂

 15. Elisabeth

  Kanskje du har krystallsyken?

 16. Gratulerer med kvinnedagen <3 Syns bloggere sku bli flinkere til å hvertfall markere litt. Er faktisk våre formødres fortjeneste at vi ikkje løper på kjøkkenet og lager mat og føder barn og ikkje har noen rettigheter.
  Selvom det ert stykke igjen både i Norge og de fleste andre land -spesielt de med lavere utdannelse -så er dagen viktig <3

 17. Lurer på hvilket merke de sorte og hvite skoene er?

 18. Jeg håper du ikke bryr deg om negative kommentarer, ( saklige kommentarer er noe helt annet); jeg håper du ikke slutter å blogge, at du har gått lei,,alle blir jo leie noen ganger,, og mister motviasjonen,,du må bare stå på videre, men skjønner at d er vanskelig,

 19. Hei Caroline! Synes dette kan høres ut som en mild variant av krystallsyke. Nautisk variant. Hvis det vedvarer så finnes det mye god behandling mot problemet. Jeg selv har gått med det så lenge før jeg skjønte hva det var, at jeg sliter med å bli helt kvitt det.. men føler heldigvis bedring etter 4 år. Ønsker deg riktig god bedring. Klem ❤️

 20. Tipper ingen av oss her er leger..
  Så jeg skal ikke «tippe» noe, annet enn å ta en tur til legen kjære deg. Håper du finner ut av det:)

  Borte bra og hjemme best absolutt helt sant!
  Den er kjempe fin den dressen og ellers fine bilder!

  Masse lykke til med siste innspurt av opptredning.. Fint du har hatt en «god reise med teatret»

 21. Jeg blir også ufattelig lett bilssyk. (Men det går bra hvis jeg kjører selv.) Synes det er rart at jeg skal tåle så lite i forhold til andre. Litt godt at det er flere som har det sånn 😉

  Buss blir jeg kjempedårlig av og jeg orker derfor sjelden å ta det. Virker som at jeg er så fin på det som alltid må kjøre bil, men det er helt sant, jeg blir så uvel av buss. Andre folk sitter til og med feil vei på bussen, mens jeg må stå for jeg har ikke sjans å sitte feil vei i ett minutt en gang.

  Tok båttur med bølger i Hellas i sommer. Det er noe av det verste jeg noensinne har gjort. FY så dårlig jeg ble. Måtte ligge på bakken i lang tid før jeg klarte å komme meg til hotellet etter turen. Mens andre folk hadde det bare fint. Rart at det skal være så forskjellig det der. Hvorfor er noen så sensitive på det området?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *