dining in

reklame: vestlia resort 

Etter noen timer i bakken i går, var det klart for en liten lunsjpause, og da den var over, var det bare å få på seg badetøyet og tilbringe noen timer i badeland. Fra snøvær og kulde, til et varmt badeland og masse aktiviteter i vannet, gjør selv små helter (og store) utslitt. Etterpå var det skikkelig godt å dusje, krype i pysjen eller i det varme ulltøyet… og rett og slett bestille maten på rommet. 

Det ble dagens tre retter på Lars-Kristian og meg, og ostesmørbrød på jentene 😋 Her skal det ikke spares på noe den siste dagen av «vinterferien» vår 🙂 Elsker muligheten til å få maten opp på rommet!

Mette og gode rullet jentene i seng og vi hadde noen timer for oss selv. Lars-Kristian har blitt fullstendig hektet på Blacklist takket være meg, så da samtalen gikk over til å handle om nettopp det, måtte han bare se en episode 😉 Haha! Helt greit for meg, kanskje han kan ta meg igjen så vi kan se litt sammen fremover. 


Nå har vi pakket alt ut i bilen, luftet hundene og slitt ut jentene på lekeland, så det er på tide å komme seg hjemover. Det har snødd noe helt vanvittig her hele oppholdet vårt, så vi måtte grave frem bilen nettopp! Er spent på føret hjemover – en ting er uansett sikkert, og det er at jeg skal være sjåfør 🚗Ha en fin torsdag! 

11 kommentarer

 1. Sometimes it is simply perfect to have dinner in the hotel room 🙂
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Enda en reklame fra samme sted!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi er jo på tur her så da blir det jo flere innlegg herfra 🙂 Om vi drar på en 14 dagers sponset ferietur så må alle innlegg fra turen merkes.

 3. Ser herlig ut huden din er alltid så fin, lurer på hvilken foundationen og pudder du bruker til vanlig? Gjerne fargen du bruker også

 4. Syntes du er mere åpen nå om hvordan reklamer og sponsede ferieturer er, og det syntes jeg er veldig positivt,,

 5. Ragnhild

  Må bare kommentere til deg, føler det er unormalt mye pepper i kommentarfeltet ditt for tiden. Du får kritikk for alt mulig, alt fra at barna ble hentet «seint» i barnehagen og nå at barna står på slalåm. Tror jammen det er mye sjalusi der ute og folk leiter bare etter «feil» å ta deg på. Jeg beundrer deg for måten du takler det. Så fantastisk å ha en miniferie med bare familien, håper dere har fått ladet batteriene litt ☺ hilsen fast leser siden før bryllupet deres❤

 6. Her hjemme har det sprutregnet i hele dag . Blir skikkelig missunnelig når jeg ser på bildene deres kjempe fine bilder av en flott familie

 7. Enig med Ragnhild jeg..
  Det er mye pepper i kommentarfeltet og det er ikke alltid like hyggelig ….Hverken for dere eller oss andre tenker jeg…
  Det er helt frivillig å lese bloggen din og om den er en kilde til irritasjon og ikke fornøyende lesning så hvorfor gidde å lese da ? .
  Visst er bildene flotte og bra er det for det er faktisk kjedelig med blogger som innholder få eller ingen bilder…
  Er jo nettopp bildene som hever leseopplevelsen…

  Så…. Hev deg over de sure kommentarene…. Fortsett å være den du er og post fine bilder Visst lever vi totalt forskjellige liv men det betyr vel ikke at en ikke kan glede seg over at andre har det bra..

 8. Varm_kakao

  Så koselig da, håper dere har sol også, og ikke bare gråvær. Man får påskefølelsen selv om denne skulle spart seg til senere, hehe.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har snødd og vært grått hver dag :O Men vi koste oss, og det er jo det viktigste 😀

   1. Varm_kakao

    Ja selskapet og hva man gjør er tross alt viktigere enn været. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *