frokost for helter

reklame: vestlia resort 

God morgen 🙂 I dag våknet vi til klar, blå himmel og masse solstråler, men i løpet av frokosten begynte det å snø igjen. Så nå er hele himmelen hvit og det er bare å ta på seg hals og briller for å unngå å bli klissvåt i ansiktet. Haha 🙂 Vi har spist hotellfrokost med absolutt alt som er godt, og nå står vi klare med tre lag på kroppen for en dag i bakken. Eller – det blir nok ikke en hel dag, for vi må jo skvise inn lekeland og badeland også. Og kanskje bowling. Men noen timer i bakken, det trenger vi! Den følelsen når du kommer inn igjen etter førti runder opp og ned i heisen, den er så deilig!

💐

Her på Vestlia har forresten påskestemningen startet å snike seg innpå – jeg får i hvert fall påskevibber av disse fantastiske blomstene! 

❄️❄️❄️


I morgen går turen hjemover igjen, kan ikke skjønne hvor disse dagene har blitt av. Godt vi har et døgn igjen 🙂 

23 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  How wonderful it snowed! Enjoy <3
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes – a lot :p Thank you so much, Rena 🙂

 2. When you bought Kari traa blouse?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is a few years old actually :/

 3. Kan jeg spørre om hvorfor dere så sjelden går på langrenn? Da jeg hadde små barn,var det så «riktig» å øve balansen på langrennski før d prøvde slalom. På skolen går de jo ofte endel i løpet av vinteren, så kan jo være fint å ha øvd litt på forhånd? Er det ikke lysløype i Sarpsborg?

  1. Therese

   Hos oss går de på langrenn på skolen en gang i uke, hele vinteren, fra førsteklasse. Og da går de til og fra skolen også, som er et par km. Så tror det hadde vært greit å øve seg litt. Her er det i tillegg mange som går på skitrening, og det er ikke noe gøy for de enkelte barm hvis de føler de ikke klarer, og er dårlige i forhold til andre.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tenker du på å øve seg litt, som i at våre barn ikke går på langrenn? For det gjør de 🙂 Vi går hver påske i flere dager, så Nelia er superflink på langrenn alderen tatt i betraktning, synes jeg 🙂 Skal også til fjells om et par uker og stå på langrenn da 🙂

    De har stått mer på slalåm i år, men vi har som sagt noen turer foran oss og vi står nok sikkert like mye på begge deler til syvende og sist.

    Når det er sagt, så tror jeg ikke nødvendigvis på at man må være god på langrenn for å bli god på slalåm, Nelia har mestret begge deler uten problemer, og uten at hun har gjort det ene mer enn det andre først.

    Veldig gøy for begge jentene at de mestrer begge deler når de starter på skolen da 🙂

   2. Therese

    Supert at dere går i påsken, men tenker det er forskjell på å beherske det å stå på langrenn, til å være superflink. Våre egne barn er jo alltid verdens beste. Men tror desverre ikke barn blir like flinke til å gå langrenn når de bare går en gang i året, selv om det er over flere dager, kontra de som står jevnlig hele vinteren. Men som med alt annet, alle trenger ikke å være verdensmestre

   3. Caroline Berg Eriksen

    At man blir flinkere jo mer man gjør noe er naturlig 🙂

   4. Therese

    Selvfølgelig øvelse gjør mester, men man må alikevel ha en viss hyppighet, ellers blir det som å starte på nytt hver gang. Jeg så gjennom gamle innlegg, og det virker som om hun sitter mye i pulken. Er hun superflink, blir det jo tidenes påsketur i år, for da klarer hun fint å gå 5-10 km selv

   5. Caroline Berg Eriksen

    Du har ikke noe grunnlag for å mene noe som helst «basert på gamle innlegg», så spar deg for spekulasjonene.

   6. Anette

    Man kan jo istedenfor å velge å tenke på hva man burde gjort, heller glede seg over det man gjør! Burde-listen når man er forelder er virkelig endeløs. Tenk, mine barn har bare stått på slalåm en gang i vinter!!!! Men det lever de godt med, og jeg også:D vi har gjort mye annet gøy;)
    Caroline, ser ut som om dere har hatt noen flotte dager til fjells, så deilig å ha litt vinterferie:) Fikk veldig lyst til å dra på fjelltur på denne måten , takk for inspirasjon.

  2. Det er mye lettere å gå mye på langrenn om det er nok snø! her i nabobyen er det ikke det, ikke denne vinteren hvertfall..

  3. Å måtte bli god på langrenn før slalåm er en myte. Det går på interesse.

   1. Ja, jeg er elendig på langrenn (har aldri hatt interesse for det), men god på slalom.

    Ikke skjønner jeg hvorfor det å beherske langrenn skal være så viktig heller. Mye annet man kan være god på istedenfor 🙂

 4. Hei! Et spørsmål bare, er det Vestlia Resort som spør om du vil reklamere for stedet , mot at dere får fri opphold? Eller er det ikke slik det fungerer? Føler bare at det kanskje ikke blir så ekte, når jeg ser at det er reklame for stedet,, er det da din mening, og får du betalt for å skrive der du skriver om det? Håper du svarer, for det er sefølgelig ikke kritikk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke noen fast måte det fungerer på, noen ganger tar vi kontakt med potensielle samarbeidspartnere, andre ganger tar de kontakt med oss 🙂

   Det er alltid min mening som står i innleggene, uavhengig av om det er reklame. Hvis det ikke er min mening så vil det komme tydelig frem i teksten 🙂

 5. Fint svar

 6. Betty Draper

  Det heter vel ikke akkurat «stå på langrenn». Man går på ski, evt. langrennsski eller bare turski.

 7. Alt er relativt tenker jeg: Minsten her på 5 år har totalt over 200 alpine skidager i karrieren, hittil i år 41 dager i skibakken.

 8. Hei. Så gøy at jentene dine liker å stå slalom. Har selv to jenter på 3 og 6 år. I fjor og i år har vi prioritert å være mest i bakken når vi er på hytta, rett og slett fordi det er der vi har det gøyest⛷ og det er etter min mening det aller viktigste

 9. All kritikken må du bare heve deg over, du trenger ikke svare engang,, det som er viktig, er at du svarer på helt vanlige nysgjerrige ( interesange) spørsmål rundt det du skriver om og driver med, og der har du blitt veldig mye bedre,,men det er dermed sagt at lesere syntes det er ok at du har et veldig høgt forbruk, men det er det bare du som kan evn gjøre noe med,, hvis du vil,,og det er vel også mange som syntes at dere kanskje setter dere litt høyt, du vet, andre har også «verdens beste barn,» slik er det med alle,, alle syntes best om sine vet du,,dere bloggerene veldig ulike, dere som oss,, tenk litt på deltagerne i Kjendis farmen, hvordan vi seerne kan endre inntrykk og holdning til bloggere, paradis hotell deltagere, og forlenget glemte b og C kjendiser,, plutselig blir di mega populære! Mener med dette at det går fint an å få andre inntrykk av bloggere og reallydeltagere,,så det er helt greit at dere ikke er perfekte med mystisk MANNE – look, og masse sminke og perfekte bilder av perfekte klær,, og en bra diskusjon er flott det, men ikke sjikanering,, og derfor håper og tror veg at du skiller ut akkurat det,, ha en fin helg når den kommer

 10. Jeg syns dere er flink til å ta m barna på slalom. Tenker ellers at du ikke skal slippe igjennom kommentarer som tar for seg ferdighetene til barna dine. Det trenger vel ikke diskuteres åpent på nett, og her bør du ta ansvar for at de ikke slipper gjennom.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *